- 25%

Produktbilde

NRS - Førstehjelpspakke - Stor

Stor førstehjelpspakke i vantett pose. Beregnet for ukesturer for opptil seks personer.

Før: 999,-

749,-

inkl. mva På lager: 5 Varenummer: 45226.04.100

Product Details

Don't head to the put-in without a good first aid kit. The NRS Paddler Medical Kit has a full selection of emergency supplies contained in a waterproof dry bag.

  • The Paddler Kit is ideal as a personal first aid kit that easily stows in your kayak and raft; it's also a perfect size for your truck, car or ATV.

  • This kit contains important survival and repair items such as a fire starter kit, duct tape, safety pins and an emergency blanket all organized inside clear, re-sealable modules.

  • The modules are stored in a tough 30-denier ripstop nylon dry bag with the HydroLock zip-seal and fold-down StormStrip™ closure.

  • The dry bag is big enough to easily hold the Paddler Medical Kit modules and any small, personalized additions.

  • Plastic d-ring on the buckle and two metal grommets offer multiple attachment points.

  • Attached tag doubles as an inventory check-off list and header cards are included in each module letting you easily keep stock of your supplies.

  • The Paddler Kit is designed for a group of 1-6 people on the water for up to 7 days.

  • Field medical kits contain tools and supplies which can be helpful for providing care to ill or injured people. These kits are not a substitute for professional medical care. Please obtain current first-aid and CPR training from a credible source to learn how to properly utilize the contents of medical kits.

 

 

For fullstendig oversikt over innhold, se:

https://www.nrs.com/learn/adventure-medical-kits-contents-chart

 

OM NRS

NRS (Northwest River Supply) er et av de største selskapene innen padleutstyr. Selskapet holder til i Idaho i USA. Selskapet ble etablert i garasjen til Bill Parks i 1972, primært som leverandør og produsent av utstyr for elvepadling og rafting. Bill Parks er utdannet professor og var og er frilufts entusiast på sin hals. Han ville se om prinsippene han lærte i klasserommet også fungerte ute i naturen. Målet var å få andre til å nyte og ta glede av padling gjennom nye og gode kvalitetsprodukter.

NRS er i dag en av de store aktørene i rafting-markedet og du finner svært mange raftingbåter i hele verden levert av NRS. Etter hvert som havpadling vokste som friluftsaktivitet og sport benyttet Bill Parks og NRS sin erfaring til også å lage produkter for dette markedet. Dette er noe de har gjort og gjør svært bra.

Når Bill Parks nærmet seg 80 år tenkte han at det var på tide å bringe sin arv videre. Men hvordan kunne han sørge for at verdiene til NRS ikke forsvant? Istedenfor å selge til høystbydende, solgte han heller selskapet til de ansatte i NRS. Da Bill Parks ga seg i 2014 bidro han derfor finansielt til at de ansatte overtok selskapet. NRS er i dag et selskap som er 100 % eid av de ansatte.

NRS jobber hver dag beinhardt for å videreføre Bill Parks idéer som handler om mer enn å bygge robust og solid padleutstyr. Det handler også om spesiallaget, funksjonelle løsninger som forbedrer opplevelsen for vanlige mennesker på vannet. Det handler om allsidige produkter som takler alle forhold på vannet og det handler om produkter som ser fine ut og som varer i mange, mange år. Når hver eneste ansatt eier og brenner for NRS og produktene de produserer, så blir også produktene gode.

 

Grunnleggeren av NRS (1972), Bill Parks

 

Vi i West System Norge AS er stolte av å kunne representere og selge NRS-produkter i Norge. Vi har selv erfart, og vi vet at produktene er veldig bra, og vi får svært ofte tilbakemeldinger fra kunder som bekrefter akkurat det samme. NRS designer alle produkter selv og produserer bare produkter de selv ville brukt.

Navi Hodelykt

Hodelykt fra Navisafe med rødt lys for å bevare nattsynet, hvitt lys for å lyse opp et område rundt deg, et krafig distanselys opp til 70 m, blinkende lys for å øke synligheten i nødssituasjoner og en multi-posisjon tilt funksjon.
374,-
Navi Hodelykt

Hiko Festerem for briller

Denne festeremmen sikrer at du ikke mister brillene dine når du padler eller driver med andre aktiviteter. Er beregnet til både vanlige briller og solbriller.
74,-
Hiko Festerem for briller

Hiko Festerem for briller

Denne festeremmen sikrer at du ikke mister brillene dine når du padler eller driver med andre aktiviteter. Er beregnet til både vanlige briller og solbriller.
74,-
Hiko Festerem for briller

Navilight Tricolor 2NM m /sugekopp brakett

Navilight Tricolor m/ Sugekopp brakett for montering på gummibåt og mer
899,-
Navilight Tricolor 2NM m /sugekopp brakett

NaviSpare Magnet Brakett

Ekstra Magnett brakett for Navilight Hvit, Tricolor og Rescue
134,-
NaviSpare Magnet Brakett

Self rescue grips m/borrelås, par

Dette er ”verdens” mest unike og enkleste sikkerhetsinnretning som man kan montere på en kajakk. Disse ”Self rescue clampsene” kan redde liv!
374,-
Self rescue grips m/borrelås, par

Sikkerhetsflagg for kajakk - Teleskop

Sikkerhetsflagg som gir økt synlighet på padleturen for kajakker. Lett teleskopkonstruksjon fra 65 cm opp til 118 cm.
299,-
Sikkerhetsflagg for kajakk - Teleskop

Fløyte for redningsvest

Rød plastfløyte for alle typer redningsvester.
29,-
Fløyte for redningsvest
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis