Produktbilde

Mobil- og GPS-holder med sugekopper for kajakk

En universal GPS- og smarttelefon-holder med kraftige sugekopper. Passer til alle typer kajakker, båter, SUP, motorsykler etc. Festes ned til underlaget med 3 stk. kraftige sugekopper.

599,-

inkl. mva På lager: 5+ Varenummer: 100203-001

Mobil- og GPS-holder med sugekopper for kajakk etc.

En universal GPS- og smarttelefon-holder med kraftige sugekopper. Passer til alle typer kajakker, båter, SUP, motorsykler etc. Festes ned til underlaget med 3 stk. kraftige sugekopper. Sugekoppene gjør at du kan bruke denne mobil- og GPS-holderen i mange sammenhenger og på mange underlag.

 

 

Du kan plassere og montere holderen i både vannrett og loddrett posisjon, alt etter hva som passer deg best. Kort sagt, veldig praktisk!

 

Ved hjelp av sugekoppene sitter holderen godt fast til underlaget, noe som sikrer at den sitter stabilt og solid fast også når du trykker på og bruker de ulike funksjonene (knappene) på telefonen.

Beslaget har lav vekt, tar liten plass og er produsert i et materiale som er motstandsdyktig i forhold til saltvann.

Med denne fine og praktiske GPS- og smarttelefon-holderen kan du ha fine og trygge opplevelser i kajakken, i båten etc.

 

Gorilla vannbestandig Patch & Seal Tape

Denne unike tapen kleber og tetter også under vann! Dette gjør det svært enkelt å reparere kajakken, kanoen, packraften eller gummibåten hvis det skjer et uhell. Vi anbefaler alle som drar på tur med en oppblåsbar farkost og ha denne i sekken!
370,-
Gorilla vannbestandig Patch & Seal Tape

Flaskeholder for bruk i kajakk

En kjempefin flaskeholder for kajakk, kano, SUP, båt, bil etc. Dette er en smart og funksjonell løsning for turer og trening i blant annet kajakk.
399,-
Flaskeholder for bruk i kajakk

Aquapac 348 - Vanntett Etui til

Dette er et vanntett etui som passer til blant annet iPhone 8, iPhone X, iPhone 7 og de fleste Samsung Galaxy S modellene, samt andre typer smarttelefoner med samme størrelse eller mindre.
399,-
Aquapac 348 - Vanntett Etui til

Relaterte produkter

 • Scotty 455 fiskebord

  Dette fiskebordet fra Scotty er den ultimate flerbruksplassen for alle dine verktøy, utstyr og prepareringsbehov. Dette sikrer rask og enkel tilgang til alt du behøver på en ryddig og oversiktlig måte.
  459,-
  Scotty 455 fiskebord

  Scotty 349 RODMASTER II FISKESTANGHOLDER

  Scotty 10" stangholder med snellespor i front og avtagbar sperrepinne. Denne fiskestangholderen passer til alle stang- og snellekombinasjoner.
  339,-
  Scotty 349 RODMASTER II FISKESTANGHOLDER
 • Native Slayer 10 propell

  Slayer 10 Propel er en unik fiske, jakt- og flerbrukskajakk med propell og ror. Dette er en svært praktisk og anvendelig kajakk for alle som vil ha en farkost som er enkel å manøvrere, har lav vekt og er stødig som en plattform.
  25.990,-
  Native Slayer 10 propell
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis