- 26%

Produktbilde

Vega Designs Surfski Play 507

Ønsker du en rask, leken og prisgunstig surfski-kajakk? Hvis svaret er ja, skal du sjekke ut denne kajakken! Vega Designs Play 507 er en perfekt surfski-kajakk for tur, hygge, trening og moro på vannet.

Før: 13.490,-

9.999,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: VDPL507H

Ønsker du en rask, leken og prisgunstig surfski-kajakk? Hvis svaret er ja, skal du sjekke ut denne kajakken! Play 507 er en perfekt surfski-kajakk for tur, hygge, trening og moro på vannet. Vega Designs Surfski Play 507 er stabil, lettpadlet og rask. Den har lasteluke både foran og bak.


En perfekt surfski-kajakk til en riktig pris

Alle som har padlet noe og behersker en havkajakk, vil synes det er kjempemoro og veldig spennende å padle denne kajakken. Dette er også en surfski-kajakk for nybegynnere fordi den er så stabil og enkel å padle. Med en gang du setter deg i denne kajakken og padler noen tak, vil du oppdage hvor rask og lettpadlet den er. Dette er virkelig en kajakk som vil gi deg masse moro, gode opplevelser og mye padleglede!

 

Tekniske data:

 • Lengde: 505 cm
 • Bredde: 53 cm
 • Dybde: 13 cm
 • Vekt: 23 kg
 • Lastekapasitet: 130 kg
 • Materiale: PE polyetenene
 • Farge: Hvit
 • Dreneringssystem: Ja
 • Lasterom foran og bak: Ja
 • Fotstøtter: Ja
 • Bærehåndtak foran og bak
 • Skeg: Ja
 • Flaskeholder: Ja
 • Dekkstrikk: Ja
   

En kajakk for mange typer bruk

Vega Designs Play 507 er en kajakk som er konstruert for bruk på havet. Den takler derfor vind og bølger meget bra uten at det går på bekostning av flattvannsegenskapene. Dette er med andre ord en kajakk som er beregnet til både hyggelige og rolige koseturer, men også bølgesurfing og raske treningsturer. Play 507 er absolutt ingen ekstrem kajakk, men en kajakk som er konstruert for vanlige padlere som ønsker seg en kajakk for rekreasjon, turpadling, fine opplevelser og generell trening.

 

Play 507 passer til alle typer padlere


Play 507 passer til alle typer padlere, fra nybegynnere og turpadlere i alle aldre til de som er mer trenet og har mye erfaring. Det at man ikke sitter nedi en cockpit vil gi en del nybegynnere en trygghetsfølelse. Dessuten får man sol på beina når man er ute og padler på fine dager.

 

Mange finesser

Kajakken er utstyrt med et dreneringssystem som fører vannet som kommer inn i cockpiten ut av kajakken. Play 507 har lasterom med luke både foran og bak, noe som gjør at du får med deg det utstyret du trenger for en lang dagstur. Vega Designs Play 507 har fotstøtter med smart justering, ergonomisk sidehåndtak, håndtak i baug og akter, skeg (underliggende ror) i glassfiber og flaskeholder. Kajakken har er utstyrt med dekkstrikk bak cocpit slik at du også kan legge bagasje og utstyr her.

 


Generelt

Surfski er en type kajakk som har blitt mer og mer populær de siste årene. Dette er en kajakktype som passer til alle, fra nybegynnere til padlere med lang erfaring.

En surfski-kajakk er kjennetegnet ved at den har en lav og bred bakdel, og et høyereliggende og smalere frontparti, noe som gjør den både rask, lettdrevet og stabil. Den åpne cockpiten gjør det enkelt å komme ut og inn av kajakken.

Dimensjoner
Lengde 505 cm
Bredde 53 cm
Dybde 13 cm
Vekt 23 kg
Spruttrekk størrelse -
Generelt
Cockpitåpning -
Lastekapasitet 130 kg
Materiale Polyetylen (plast)
Farge Hvit

Vega Designs Åresnor m/refleks

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig. Reflex på snoren gir også bedre synlighet.
97,-
Vega Designs Åresnor m/refleks

Stinger Pro III Ving - padleåre i karbon

En ultralett Ving carbonåre for de som vil unne seg det beste!
En fantastisk vingåre med en vekt på kun 740 gram! (+ - 30 gr)
3.290,-
Stinger Pro III Ving - padleåre i karbon

Femund Liten - Vega Designs Kajakktralle

Dette er den minste kajakktrallen i denne populære og praktiske tralleserien.
556,-
Femund Liten - Vega Designs Kajakktralle

Dry Bag 10L

En akkurat passe stor tørrsekk i et sterk, men lett PVC-materialet. Tørrsekken er 10 liter, måler 50 x 20cm, og kommer med en praktisk skulderstropp.
229,-
Dry Bag 10L

Dry Bag 10L

En akkurat passe stor tørrsekk i et sterk, men lett PVC-materialet. Tørrsekken er 10 liter, måler 50 x 20cm, og kommer med en praktisk skulderstropp.
229,-
Dry Bag 10L

Vega Designs Edge VII Padleåre Karbon

Dette er en lett og veldig populær padleåre for rekreasjon- og turpadling. Vega Designs Edge 7 har et 2-delt skaft i karbon og medium blad i plast. Dette er et godt valg for alle som driver med vanlig tur- og rekerasjonspadling.
999,-
Vega Designs Edge VII Padleåre Karbon

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
149,-
Hiko Åresnor

Lasso Låsekabel Tandem

Denne låsekabelen (Original Lasso Security Cable) er beregnet for å låse alle typer tur- og havkajakker, SUP-brett, tandem-kajakker, fiskekajakker, Sit-on-top kajakker (og mange andre gjenstander).
399,-
Lasso Låsekabel Tandem

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2021 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis