Produktbilde

Kajakk - til tur, trening og konkurranse

Boken vil lære deg mye om flattvannskajakker og surfski og vil gjøre det lettere for deg å velge riktig kajakk til ditt bruk. I kapittelet om teknikk får du en god forståelse av det viktigste for å få "flytfølelsen" i kajakk.

295,-

inkl. mva På lager: 5+ Varenummer: Kajakk-sprek

Boken vil lære deg mye om flattvannskajakker og surfski og vil gjøre det lettere for deg å velge riktig kajakk til ditt bruk. I kapittelet om teknikk får du en god forståelse av det viktigste for å få "flytfølelsen" i kajakk, samt gode råd for å forbedre din teknikk. 

 

 

Pedagogisk forklart

Særlig kapittelet om teknikk er veldig nyttig for mange. Det er systematisk og inneholder det viktigste for å få kajakken til å bevege seg bra i vannet. Boken er pedagogisk og forklarer de ulike padleteknikkene på en enkel måte. Dette er kanskje den beste informasjon om padleteknikk som er skrevet på norsk, og boka passer både for de som er nybegynnere og de som har padlet mye.

 

30 år med kunnskap

Forfatterne av denne boken deler over 30 år med kunnskap om padling: padleteknikk, kajakker, årer, flere år som trener, våttkortinstruktører osv. 

I denne boken deler de forfatterne sin kunnskap. Boka vil være til hjelp om du ønsker å begynne med padling og gi eksisterende padlere gode tips og større padleglede. 

 

Tilbakemeldingene på denne boka har vært veldig gode, både av ferske og erfarne padlere:

 

«Dette er årets padletips!
Denne boka kan jeg trygt anbefale til alle kajakkpadlere, og spesielt til mine felles havpadlere. Selv om boken i utgangspunktet retter seg mot flattvanns- og treningskajakker samt surfski, har den svært mange gode råd, beskrivelser og bilder når det kommer til padleteknikk. Si hva du vil, men er det en ting forfatterne av denne boka kan, så er det padleteknikk»

 

«I denne boken beskriver forfatterne blant annet om fremdriftstaket på en så enkel måte at det inspirerer til å bare komme seg utpå å trene. Dessuten, for oss som holder kurs, er det mange fine momenter å ta med seg når det kommer til veiledning i riktig padleteknikk, fokusområder og ikke minst feilretting»

 

"Dette er det beste som er skrevet om padleteknikk på norsk"

 

 

Om forfatterne

Mathias Hamar har 10 år på landslag. Han har medaljer fra EM og VM.

De siste årene har han jobbet som trener på Wang toppidrett. 
Jan S. Horn har padlet i over 30 år. Han har lang erfaring og mye kunnskap om ulike typer kajakker. 

Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk

Dette er boken for deg som er nybegynner i kajakk! Kanskje har du Våttkortet fra et Introkurs eller et Grunnkurs, eller kanskje har du ikke tatt noen padlekurs i det hele tatt. Dette er uansett boken for deg!
249,-
Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis