- 25%

Produktbilde

Silva Hodelykt LR 600 RC - Oppladbar

LR600 RC er en kraftig, fleksibel og vannbestendig hodelykt med et USB-oppladbart batteri (2,0 Ah)og 600 lumen. Den er perfekt for fjellredning, skogarbeidere, høyspenningselektrikere og andre utendørsaktiviteter som krever lang rekkevidde.

Før: 1.499,-

1.124,-

inkl. mva På lager: 5+ Varenummer: SN37825
  • LETT BATTERIPAKKE (2,0 Ah) - Med smart borrelåsfeste, batterinivåindikator og USB-ladning.
  • VANNBESTANDIG (IPX5) - Produktet oppfyller IPX5-standarden; tåler mye regn og vann fra hvilken som helst retning.
  • EKSTRA STOR AV/PÅ-KNAPP - Brukervennlig selv med hansker.
  • SILVA FLOW LIGHT - Støtter sømløs justering av lysmønsteret.
  • SILVA INTELLIGENT LIGHT - Optimaliserer lysmønsteret med en unik kombinasjon av et søkelys med lang rekkevidde og et flomlys med kort rekkevidde.

LR600 RC er en kraftig, fleksibel og vannbestendig hodelykt med et USB-oppladbart batteri (2,0 Ah). Den er perfekt for fjellredning, skogarbeidere, høyspenningselektrikere og andre utendørsaktiviteter som krever lang rekkevidde. LR600 RC er vår mest allsidige hodelykt for gjørere som ikke vil stoppe prosjektene sine midlertidig bare fordi solen går ned.

Dette er en perfekt følgesvenn for arbeidere som trenger en kraftig hodelykt med ubegrenset fleksibilitet. En pålitelig følgesvenn du kan tilpasse etter dagens utfordringer – for ingen dager eller netter er like når du jobber i naturen.

 

600 lumen

LR600 RC leveres med to tilleggsmuligheter og en kraftig 600 lm effekt. Med en behagelig passform og unik tilpasningsevne, vil denne hodelykten bli alt du trenger for å være, slik at du kan fokusere på å få jobben gjort. Den tåler kraftig regn og vann fra alle retninger i samsvar med IPX5.

 

Silva Intelligent Light og Silva Flow Light

Silva Intelligent Light optimaliserer lysmønsteret med den unike kombinasjonen av et søkelys med god rekkevidde og et flomlys med kort rekkevidde. Med færre hodebevegelser og god utsikt til både nære og fjerntliggende hindringer får du balansen og tilliten det tar å bevege seg raskt og yte bedre.

Vår geniale Silva Flow Light bringer optimaliseringen enda videre ved å sørge for sømløs justering av lysmønsteret. Du bare vipper lyset ned for å gjøre strålene bredere for å lyse opp når du utfører enklere aktiviteter. Når du vipper hodelykten oppover, når lyset lengre for å gi deg perfekt syn/utsikt.

 

Silva Work

Når du er en arbeider, en gjører og en go-getter, trenger du produkter som oppfyller standardene dine. Holdbart, smart og pålitelig utstyr du kan stole på i ethvert prosjekt hvor som helst. Vi har hentet vår erfaring utendørs og utviklet en serie produkter med funksjoner og funksjoner spesielt designet for å hjelpe deg, mens vi får ting gjort.

 

LR600 RC med 2.0AH oppladbart batteri


True lumen: Våre lumenverdier måles 30 sekunder etter at lampen er slått på. Vi måler lumen i henhold til ANSI FL1 STANDARD.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis