- 50%

Produktbilde

Laxo II LA-320

Laxo II er den perfekte luftkajakken for deg som ønsker å oppdage nye steder med din robuste og lette kajakk. Med en Laxo II kan du fint nyte godværsdagene på sjøen eller utforske nye innsjøer og elver. kun 15kg!

Før: 4.990,-

2.495,-

inkl. mva På lager: 5+ Varenummer: LA-320

AQUA MARINA LAXO II M/PADLEÅRE – KANO FOR 2 PERSONER

Laxo II er den perfekte luftkajakken for deg som ønsker å oppdage nye steder med din robuste og lette kajakk. Med en Laxo II kan du fint nyte godværsdagene på sjøen eller utforske nye innsjøer og elver. 

 

Hvorfor velge Laxo serien?

 • Kompakt og håndterlig når den er nedpakket
 • Ekstremt lavvekt, kun 15kg for Laxo II
 • Utrolig robuste og slitesterke
 • Beregnet for godværsdagene og langturer innover marka
 • Enkel å montere og utrolig god å padle!

TEKNISK DATA LAXO II: 

Model: LAXO 10’6″

Lengde: 320cm

Bredde: 95cm

Vekt: 15kg

Lastekapasitet: 155kg

Antall sitteplasser: 2

Luftkammere: 2+1

Dreneringsventil: 1

 

HVA FØLGER MED I PAKKEN?

 • Bærebag
 • Fotpumpe
 • 2x Kajakksete
 • Padleåre
 • 2x Kajakkfinne 

 

«HEAVY-DUTY KAYAK SERIES»

Laxo serien kommer i tre ulike lengder: 285cm/320cm/380cm, det gjør at du vil kunne finne den perfekte Laxoen til deg, enten dere planlegger å være tre stk på padletur, alene med mye utstyr eller bare en rask solskinnstur i skjærgården.

NØKKELORD OM LAXO SERIEN:

 • Gulv/dørk og ytterste lag til kamrene er lagd av ekstra slitesterk polyester og har forsterket UV-beskyttelsen
 • Formet V-skrog for bedre retningsstabilitet
 • Kompromissløs plass om bord i forhold til størrelsen
 • Flere bærehåndtak
 • Holdbare Boston ventiler for enkelt pumpe opp og ut luft
 • Premium sete komfort med setejusteringer, lagringsplass og støtte
 • Vannsprut beskyttelse og Lastestropper på både for og akterdekk
 • Flere forsterkede stropper for å kunne justere hvor sete skal stå
 • «High-performance» finne system for enda bedre retningsstabilitet.

 

SOLID OG HOLDBAR

Kajakken er produsert i kraftig og holdbar PVC, og den er godt beskyttet mot kutt og slitasje. Det forsterkede skrogmaterialet er spesielt utviklet for å kunne tåle mye juling. Den oppblåsbare I-bjelken i dørken sikrer styrke og stivhet, og den integrerte gulvventilen gir rask oppblåsing og deflasjon. De justerbare, oppblåsbare og høye setene er svært komfortable. Fotstøttesystem sikrer en god balanse. Denne kajakken kan brettes og pakkes for enkel oppbevaring og transport når den ikke er i bruk.

 


Dette er et godt valg for alle som vil ha en prisgunstig oppblåsbar kajakk for to personer

SVÆRT ENKEL OG RASK Å MONTERE

Aqua Marina Laxo er en oppblåsbar kajakk. Den er derfor svært enkel og rask å montere (blåse opp). Hele kajakken får plass i en bærbar bag, og pumpes opp eller pakkes ned på bare noen få minutter. Det tar kun få minutter fra du pakker opp kajakken til du har montert den ferdig og kan starte padleturen.

TA MED DEG KAJAKKEN NÅR DU ER PÅ TUR MED EN STØRRE BÅT

Kajakken egner seg glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne kajakken fin å benytte. Med denne båten kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På den måten får man utforsket og oppdaget nye omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.

Når man ikke skal bruke kajakken mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan kajakken enten henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stues bort i båten. Husk, denne kajakken kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag.

 

LETT Å FRAKTE - LETT Å BÆRE

Dette er en lett kajakk. Det betyr at du kan bære den med deg og frakte den dit du vil uten problemer. Kajakken er lett, kompakt og håndterbar. Båten kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på sykkel, bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.

 

Dørken og ytterstelaget til kamrene rundt båten er forsterket med ekstra sterkt materiale. 

Som du også ser så sitter du godt og behagelig i denne kajakken.

 


 


Denne kajakken har mange solide og gode detaljer som du vil sette pris på.

Vega Designs Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig. I helsort farge.
89,-
Vega Designs Åresnor

Baltic Canoe padlevest rød

Klassisk padlevest. Lett, smidig og meget slitesterk. Spesielle flyteelementer som tørker ekstra raskt. Forsterket med skulderbånd. Mage og skrittbelte med hurtigspenne. Lomme på brystet. 40-130 kg
799,-
Baltic Canoe padlevest rød

Vega Safe – Oppblåsbar automatvest

Vega Safe er en slitesterk og god oppblåsbar redningsvest. Den er enkel å ta på og den sitter behagelig og godt på kroppen. Vega Safe er beregnet for alle som er på vannet i motor- eller seilbåt.
799,-
Vega Safe – Oppblåsbar automatvest

Vega Safe – Oppblåsbar automatvest

Vega Safe er en slitesterk og god oppblåsbar redningsvest. Den er enkel å ta på og den sitter behagelig og godt på kroppen. Vega Safe er beregnet for alle som er på vannet i motor- eller seilbåt.
799,-
Vega Safe – Oppblåsbar automatvest

Dry Bag 10L

En akkurat passe stor tørrsekk i et sterk, men lett PVC-materialet. Tørrsekken er 10 liter, måler 50 x 20cm, og kommer med en praktisk skulderstropp.
229,-
Dry Bag 10L
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis