- 21%

Produktbilde

Tomahawk Air 1

Tomahawk Air K 375 er en solid og god oppblåsbar kano for en person. Kanoen er beregnet til alle typer turpadling og den er svært praktisk fordi den er enkel å pakke ned og frakte med seg. Den pakkes ned eller monteres opp på bare noen få minutter.

Før: 6.990,-

5.490,-

inkl. mva På lager: 5+ Varenummer: Air-K375

Aqua Marina Tomahawk I – kano for 1 person

Tomahawk I er en solid og god kano for en person. Kanoen er beregnet til alle typer turpadling og den er svært praktisk fordi den er enkel å pakke ned og frakte med seg. Den pakkes ned eller monteres opp på bare noen få minutter. Tomahawk kommer i 3 modeller, modell for singel, tandem og treer kano. Kanoen passer for padlere på alle ferdighetsnivåer.


- Oppblåsbar kano – pumpes opp og monteres på kun få minutter!
- Kun 16.6 kg
- Solid, brukervennlig og lav vekt
- Beregnet for kyst, fjord, elver og vann

 

TEKNISKE DATA

Lengde 3,75 m
Bredde 72 cm
Vekt 16.6 kg
Ant personer 1 stk
Lasteevne 128 kg
Tykkelse på skrog 7 cm
Ant.luftkammere 3
Antall dreneringsventiler 2
Ant. styrefinner 2

 

FØLGENDE FØLGER MED OG ER INKLUDERT I PRISEN:

1 x Tomahawk I - kano
1 x Høytrykks luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring
1 x polstretsete
2 x Styrefinne

 

STIKKORD FOR DENNE KANOEN:

 • Stabil og stødig
 • Solid og varig
 • Lav vekt
 • Meget god å padle, høy komfort
 • Retningsstabil
 • Trygg
 • Behagelig og justerbart sete
 • Bærehåndtak
 • Sammenleggbar, enkel å lagre
 • Bra lastekapasitet, god bagasjeplass
 • Dreneringsventiler
 • Mye for pengene!

 

 

SOLID OG VARIG

Tomahawk er svært solid og god, og er laget for å tåle mye. Vi har mange kunder som har brukt denne kanoen på krevende og utfordrene turer og de kan ikke skryte nok av den. Kanoen er produsert i svært slitesterk PVC med såkalt ”Drop-stitch-teknologi”. Dette gir kanoen maksimal stivhet og hardhet, god brukerkomfort og stor slitestyrke. Denne produksjonsteknologien kan enkelt forklares ved at det er tusenvis av tynne polyestertråder inni i kanoen som sammen med høyt lufttrykk stiver opp konstruksjonen og gjør at kanoen forblir svært hard og opprettholder sin form etter at den er pumpet opp.

 

STORT BRUKSOMRÅDE

Tomahawk I er en svært anvendelig kano, og den er beregnet til å bruke langs kysten, på innlandsvann og i elver. Kanoen passer godt til både dagsturer og overnattingsturer med bagasje. Kanoen egner seg også godt hvis man ønsker å fiske fra den.
Kanoen er fin å bruke for alle som er glad i å fotografere. Man sitter alltid stødig og trygt, og man har god plass og man kan ha med seg mye utstyr ombord.

Tomahawk I er stødig og trygg, og passer for alle, også de som ikke har padlet kano tidligere. Kanoen er retningsstabil (har styrefinne) og er enkel å padle.

 

LAV VEKT – ENKEL Å TRANSPORTERE

Det er mange fordeler med denne kanoen sammenlignet med andre tradisjonelle kanomodeller. Bare det at den er oppblåsbar gjør den så utrolig praktisk og anvendbar i mange sammenhenger. Når du har en kano som dette er det ikke vanskelig å ta den med seg på tur, enten du skal på biltur, båttur eller reise med tog eller fly.

 

TA DEN MED DEG INN I VILLMARKA!

Kanoen egner seg ypperlig til å brukes på hytta eller å bæres inn i villmarka. Mange tar med seg denne kanoen når de skal inn på fjellet. Den brettes enkelt sammen og kan pakkes ned i en hvilken som helst sekk i passe størrelse (det følger med en oppbevaringsbag).
Når du har kommet fram til bestemmelsesstedet, pumper du kanoen raskt opp og gjør den klar for sjøsetting på ca 5-10 minutter. Da ligger mulighetene foran deg!

 

EN KANO FOR HELE FAMILIEN

Tomahawk I er en oppblåsbar kano med lav vekt. Denne fine kanoen har mange gode egenskaper, og er en båt som hele familien tar glede av, også de minste. Med denne kanoen kan man more og hygge seg på vannet, enten du er liten eller stor. Båten har gode ventiler som holder godt på luften.

 
Dette er en kano som man blir glad i og som man vil ha glede av i mange, mange år. Tomahawk kommer i 2 modeller, enten for en eller for to personer. Båten er retningsstabil og god å manøvrere. Den lystrer padlerens åregrep og vektfordeling på en fin måte, og man føler seg alltid trygg ombord.

 

RASK OG ENKEL Å MONTERE

 

 
Det tar bare noen få minutter å pumpe opp og montere kanoen. Fordi denne kanoen er så liten i nedpakket tilstand og har så lav vekt (17kg), er den ideell å ha med seg på turer enten man reiser med bil, båt, bobil, tog eller fly. Når man har kommer fram til et vann eller en elv tar det bare noen minutter før kanoen er pumpet opp og er klar til bruk. Dette er enkelt og kan gjøres av hvem som helst.  (disse bildene viser Tomahawk I,Seter, Design etc avviker fra nyere modell)

 

Ta med deg denne kanoen når du er på tur med en større båt

Kanoen egner seg glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne kanoen fin å benytte. Med denne båten kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget nye omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.

Når man ikke skal bruke kanoen mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan kanoen enten henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stues bort i båten. Husk, denne kanoen kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag.


Kanoen vekker i likhet med andre luftkanoer stor oppsikt der den brukes. Når du blåser opp denne kanoen og treffer andre vil du garantert få oppmerksomhet og kanskje også noen nysgjerrige spørsmål. Dette er nemmelig en båt som folk alltid liker og får lyst til å prøve selv. Den appellerer til fine og spennende turer på vannet og minnerike natur opplevelser. Dessuten er den veldig praktisk fordi du kan pakke den ned i en bag.

 


Kanoen er fin å bruke for de som er glad i å fotografere. Man sitter stødig og trygt og man har plass til å ha med seg
mye utstyr ombord.

 


Kanoen er solid, har mange forsterkninger og er laget for å tåle mye

KP-1 Aluminium Kayak Paddle (4-delt)

KP-1 er en helt ny firedelt padleåre fra Aqua Marina. Årens skaft er laget i aluminium og bladet består av en plast- og glassfiberblanding (85% plast og 15% glassfiber).
599,-
KP-1 Aluminium Kayak Paddle (4-delt)

KP-2 Hybrid Fiberglass Kayak Paddle

KP-2 er en helt ny firedelt padleåre fra Aqua Marina. Årens skaft er laget i glassfiber og bladet består av en robust blanding av polypropylene og glassfiber.
1.299,-
KP-2 Hybrid Fiberglass Kayak Paddle

NRS åresnor - Rød

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
279,-
NRS åresnor - Rød

Padlevest Canoe, rød - Baltic

Klassisk padlevest. Lett, smidig og meget slitesterk. Spesielle flyteelementer som tørker ekstra raskt. Forsterket med skulderbånd. Mage og skrittbelte med hurtigspenne. Lomme på brystet. 40-130 kg
799,-
Padlevest Canoe, rød - Baltic

Padlevest Canoe, rød - Baltic

Klassisk padlevest. Lett, smidig og meget slitesterk. Spesielle flyteelementer som tørker ekstra raskt. Forsterket med skulderbånd. Mage og skrittbelte med hurtigspenne. Lomme på brystet. 40-130 kg
799,-
Padlevest Canoe, rød - Baltic

Vega Designs Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig. I helsort farge.
89,-
Vega Designs Åresnor

TNP-Vega Designs kombi kajakk/kano åre 6-delt

En 6 delt kombinert åre. Denne åren fra TNP kan brukes som kajakk og kano åre. med Vega Designs trykk på åre.
909,-
TNP-Vega Designs kombi kajakk/kano åre 6-delt

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
199,-
Hiko Åresnor

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
199,-
Hiko Åresnor

Skrittsnor til redningsvest - Baltic

Skrittsnor med hurtigspenne med infestning for magebelte. Passer til alle flytevester fra Baltic.
95,-
Skrittsnor til redningsvest - Baltic

Advanced elements - Deep Six Deck Pack – Dekksbag 30 liter

"Deep Six Deck Pack" er en vanntett "heavy-duty" dekksbag med flere unike spesifikasjoner. Dette er en dekksbag i toppklasse! Egner seg for alle typer, alt fra koseturer på solvarme dager til utfordrene ekspedisjoner.
999,-
Advanced elements - Deep Six Deck Pack – Dekksbag 30 liter
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2022 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis