- 25%

Produktbilde

Vega Designs grønlandsåre – karbon

Vekt kun 700 g! Design og utforming bygger på de samme padleårene som har vært brukt i lang tid og fortsatt brukes av eskimoene på Vest Grønland. Denne åren er konstruert og bygget over samme lest som den typiske og legendariske grønlandsåren.

Før: 2.999,-

2.249,-

inkl. mva Ikke på lager
Forventet 27.03.2023
Varenummer: VD2003

Kjempefin og meget god grønlandsåre til en svært gunstig pris!
Utviklet og produsert ut fra eskimoenes tusenårige erfaring med padleårer i arktiske strøk. Åren er håndlaget og produsert i karbon. Dette betyr at denne padleåren kombinerer det beste mellom gammel erfaring og kunnskap og moderne teknologi. Resultatet har blitt en lekker padleåre,

 

Konstruert og designet på bakgrunn av tusenårig erfaring

Designet og utformingen av denne åren bygger på de samme padleårene som har vært brukt i lang tid og fortsatt brukes av eskimoene på Vest Grønland. Vega Designs grønlandsåre er konstruert og bygget over samme lest som den typiske og legendariske grønlandsåren.

På denne «moderne» utgaven er profilen noe tynnere, noe som gir en ekstra «stillegående» åre med presise åretak.

 

Stikkord for denne padleåren:

 • Grønlandsåre i karbon med matt overflate
 • Svært lav vekt: kun 700 gram
 • «Stillegående» padleåre med presise åretak
 • 2-delt padleåre med effektiv og trygg låsemekanisme
 • Lengde: 220 cm.
 • Padleåren kan benyttes av de aller fleste, uavhengig av lengde
 • Bredde på bladet på det bredeste: 7,8 cm
 • Enkel og praktisk å transportere
 • God å «rulle” med
 • Meget høy kvalitet og svært god holdbarhet
 • Flott matt finish, et smykke av en padleåre!
 • En kvalitetsåre som ligger behagelig og perfekt i hendene

Når kun det beste er godt nok

Dette er rett og slett en superfin åre med suverene egenskaper. Den er håndlaget og har en meget pen overflate og finish. Dette er virkelig en bruksgjenstand som det er verdt å eie og som man blir glad i. 

 

Lav vekt

Vega Designs grønlandsåre har en lavere vekt enn de fleste tilsvarende padleårer. Den veier kun 700 gram!Spar krefter og slitasjeskader

Med en god grønlandsåre kan du padle ”lavt” uten å få skader med stive skuldre og vonde håndledd. Med denne padleåren kan du padle i timevis uten å bli trett og sliten på samme måte som man kan bli når man benytter en tradisjonell padleåre. Det smale årebladet gir liten vannmotstand, men like viktig liten vindmotstand. Dette gjør at den er ekstra god å padle i sterk vind.

 

Man skal være ydmyk for grønlendernes erfaring og kunnskap…

Grønlenderne har gjennom alle tider livnært seg av fangst fra kajakk. For å få det byttet de ønsket og måtte ha, måtte de ofte padle svært langt under vanskelige forhold. Under slike forhold var det svært viktig å optimalisere både kajakk og padleårene. Grønlandsåren er derfor utviklet over lang tid og funnet sin form og funksjon gjennom masse erfaring og svært lang tid. Som man ser er årebladet på en grønlandsåre smalt, akkurat som på en tradisjonell norsk åre som man benytter til en robåt. Når man har et slikt smalt blad på åren, padler man med en raskere frekvens enn når man bruker en åre med et bredere blad.

Dette gjør at belastningen på kroppen ikke blir så stor når man padler. Da kan man padle lengre uten at man blir så sliten, og risikoen for slitasjeskader blir langt mindre.

Vega Designs grønlandsåre er en allsidig padleåre, og er konstruert og bygget over samme lest som den typiske grønlandsåren.

Dimensjoner
Blad Karbon - bredde på det bredeste: 7,8 cm
Skaft Karbon - rett
Delbar Ja
Lengde 220 cm
Vekt 700 gram

Vega Designs Åresnor m/refleks

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig. Reflex på snoren gir også bedre synlighet.
104,-
Vega Designs Åresnor m/refleks

Liten sikkerhetspakke

Inneholder: årepose, åresnor, lensepumpe.
599,-
Liten sikkerhetspakke

Navilight 360° Hvit 2NM

NaviLight batteridrevet lanterne og sikkerhetslys.
599,-
Navilight 360° Hvit 2NM

Navilight 360° Hvit 2NM

NaviLight batteridrevet lanterne og sikkerhetslys.
599,-
Navilight 360° Hvit 2NM

Vega Designs Lensepumpe

En effektiv og lett pumpe.
246,-
Vega Designs Lensepumpe

Chums Floating Neo Glasses Retainer

A watersports essential — the Chums Floating Neo Glasses Retainers protect your expensive eyewear from sinking during your outdoor water adventures.
141,-
Chums Floating Neo Glasses Retainer

Vega Designs Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig. I helsort farge.
66,-
Vega Designs Åresnor

Vega Designs Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig. I helsort farge.
66,-
Vega Designs Åresnor

Værstasjon PRO m/ Wifi tilkobling

En profesjonell værstasjon med fargedisplay og Wifi tilkobling. Dette er værstasjonen for alle som ønsker seg som en profesjonell værstasjon, som tilbyr pålitelige værdata i en enkel og lettmontert enhet.
1.549,-
Værstasjon PRO m/ Wifi tilkobling
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis