Produktbilde

Havneguiden 1, Svinesund – Langesund

Havneguiden 1 beskriver ca. 300 havner. I noen tilfeller omtales mer enn én havn på samme oppslag. Hver havn blir presentert med et eget Havneguidekart, flyfoto, beskrivende tekst og en faktaboks med nøkkelinformasjon.

548,-

inkl. mva På lager: 4 Varenummer: HG001

Havneguiden 1 beskriver ca. 300 havner. I noen tilfeller omtales mer enn én havn på samme oppslag. Hver havn blir presentert med et eget Havneguidekart, flyfoto, beskrivende tekst og en faktaboks med nøkkelinformasjon.

Teksten er delt i to: Den maritime delen beskriver havnen, innseilingen og eventuelle spesielle forhold. Du får også vite hva slags fortøyning som er aktuell, så du kan være forberedt ved ankomst. Den generelle teksten forteller om stedets og omgivelsenes særtrekk og historie, og om hva dere kan se, gjøre og oppleve når dere kommer dit.

Der hvor det passer sånn, har vi også forøkt å peke på ting dere kan lure på, og kanskje finne ut mer om selv. Nysgjerrighet er bra å ha med på tur.

På Havnekartene finner du flere detaljer enn på vanlige sjøkart og kartplottere. Her er det i tillegg markert hvor det er best å fortøye, hva slags fortøyning som brukes og hvor bildet er tatt fra. Flybildene med markeringer gir deg rask oversikt over havnens omgivelser, fasiliteter, innseilingsleder, farer og fortøyningsmuligheter.

Forfattere: Hanne Engevik og Jørn Engevik
ISBN: 9788279972174

 

Om Havneguiden

Havneguideserien beskriver over 3300 natur- og gjestehavner i Skandinavia, Tyskland og Polen og er dermed den største og mest komplette havneoversikt i Nord Europa. Hver havn er presentert med en detaljert kartskisse, et helikopterbilde, en beskrivende tekst og en faktaboks.

Sommeren 2019 dekker Havneguidene et område som strekker seg fra Arholma nord for Stockholm til Kirkenes lengst nordøst i Norge. I Havneguideserien finnes også guider som dekker Danmark, Tyskland, Polen, Slovenia, Kroatia, Montenegro, Albania og Hellas. Havneguidene er en internasjonal suksess, og flere deler er oversatt til tysk og engelsk.

I de senere utgavene av Havneguiden har vi utarbeidet helt nye Havneguidekart. Med forsvarets tillatelse har vi fått tilgang til dybdekurver som ikke finnes på vanlige sjøkart. Dette er data som tidligere ikke har vært tilgjengelig for båtfolket. Vi har også foretatt egne målinger der det har vært nødvendig. Havneguidekartene er derfor helt unike, og vi håper og tror at de vil bidra til et tryggere og mer ukomplisert båtliv. Når sjøkart og kartplottere kommer til kort, er det Havneguiden som hjelper deg trygt i havn!

 

Skrevet om Havneguiden


Svenske Båtliv:
«Det känns faktiskt lite pinsamt att erkänna det men detta är ett faktum: Den bästa hamnguiden över Bohuslän är gjord av ett norskt par. Det är en maffig, vacker och synnerligen konstruktiv handbok för alla som vill färdas i den bohuslänska skärgården. Boken är späckad med kartor, fotos av hamnar och naturhamnar, flygfotografier och direkta beskrivningar för att ta sig in i en del naturhamnar…»

Aftenposten:
«Dette er den mest komplette havneguiden som er utgitt i Norge.»

Dagbladet:
«Full av informasjon, gode kart og fine oversiktbilder over aktuelle havner.»

Havneguiden 2, Langesund – Lindesnes

Havneguiden 2 beskriver ca. 300 havner. I noen tilfeller omtales mer enn én havn på samme oppslag. Hver havn blir presentert med et eget Havneguidekart, flyfoto, beskrivende tekst og en faktaboks med nøkkelinformasjon.
548,-
Havneguiden 2, Langesund – Lindesnes
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis