Produktbilde

Blandebeger i papp "Heavy Duty"

«Heavy duty» blandebeger i papp. Begeret er funksjonelt, billig og lettvint å bruke for alle som skal blande mindre mengder med epoxy, polyester, støpemasser etc. Høyde: 13,5 cm, diameter: 9 cm.

9,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: ECLMC

«Heavy duty» blandebeger i papp. Begeret er funksjonelt, billig og lettvint å bruke for alle som skal blande mindre mengder med epoxy, polyester, støpemasser etc.

Selve pappen som blandebegeret er produsert i er impregnert, og begeret tåler derfor relativt mye eksponering for væske før det begynner å trekke til seg av innholdet.

Høyde: 13,5 cm
Diameter: 9 cm

Blandebeger med integrert målangivelse, 600 ml

De ulike graderingene som er trykket på begeret gjør det enkelt å blande riktig innhold når man skal blande 2 eller flere komponenter sammen. Volum: 600 ml.
9,-
Blandebeger med integrert målangivelse, 600 ml

B-pakke 6 kg, herder 205 standard

B-pakke m/standard herder. Inneholder 5 kg base + 1 kg/205 herder (standard herder).
2.359,-
B-pakke 6 kg, herder 205 standard

Plastikksparkel, 2 stk

Sparkel i hardplast. Brukes til å sparkle epoxy og polyester-blandinger. Når massen har herdet på sparkelen kan denne brekkes løs, og sparkelen kan deretter benyttes på ny. Leveres i pakke med 2 stk.
109,-
Plastikksparkel, 2 stk
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis