Produktbilde

NRS Vista – Padlevest for barn og ungdom

Dette er en ujålete, god og relativt rimelig padlevest, men samtidig er den veldig bra og veldig populær blant mange padlere. Dette er en allround padlevest som passer til de aller fleste til alle typer padling. NRS Vista er både komfortabel og veldi

799,-

inkl. mva På lager: 2 Varenummer: 40048.03.100

Dette er en ujålete, god og relativt rimelig padlevest, men samtidig er den veldig bra og veldig populær blant mange padlere. Dette er en allround padlevest som passer til de aller fleste til alle typer padling. NRS Vista er både komfortabel og veldig slitesterk! Dette er veldig mye vest for pengene og et godt kjøp. Selges også i banestørrelse.

BESKRIVELSE/TEKNISKE DATA:

 • En solid glidelås gjør det enkelt å ta vesten av og på. Justering i skuldre og sidene.
 • I tillegg har den lomme i fronten og feste for lanterne eller kniv både fremme og bak.
 • Feste for fløyte i lomme
 • Feste for kniv/lanterne
 • 2 romslige lommer som lett kan åpnes og lukkes. Lommene har en egen stretch funksjon som gjør dem enda mer brukervennlig
 • Lommer passer for mobiltelefon og andre personlige eiendeler
 • Vesten er CF/ISO Godkjent (US Coast Guard Certification)
 • 2 stk justeringstropper på hver side i bunn av vesten, samt en i front
 • Justering for skuldre. Stram vesten godt nede først, juster så skuldre for beste fit, slik slipper du at vesten dras opp ved kontakt med vann
 • Glidelås i front
 • Stoff: ytre skall i 420-denier nylon motstår rifter og er laget for å vare mange, mange sesonger
 • Material inside: 210D nylon
 • CE merke
 • Totalt 7 stk.  justerings muligheter for optimal komfort
 • PVC-fri

 

 

OM NRS

NRS (Northwest River Supply) er et av de største selskapene innen padleutstyr. Selskapet holder til i Idaho i USA. Selskapet ble etablert i garasjen til Bill Parks i 1972, primært som leverandør og produsent av utstyr for elvepadling og rafting. Bill Parks er utdannet professor og var og er frilufts entusiast på sin hals. Han ville se om prinsippene han lærte i klasserommet også fungerte ute i naturen. Målet var å få andre til å nyte og ta glede av padling gjennom nye og gode kvalitetsprodukter.

NRS er i dag en av de store aktørene i rafting-markedet og du finner svært mange raftingbåter i hele verden levert av NRS. Etter hvert som havpadling vokste som friluftsaktivitet og sport benyttet Bill Parks og NRS sin erfaring til også å lage produkter for dette markedet. Dette er noe de har gjort og gjør svært bra.

Når Bill Parks nærmet seg 80 år tenkte han at det var på tide å bringe sin arv videre. Men hvordan kunne han sørge for at verdiene til NRS ikke forsvant? Istedenfor å selge til høystbydende, solgte han heller selskapet til de ansatte i NRS. Da Bill Parks ga seg i 2014 bidro han derfor finansielt til at de ansatte overtok selskapet. NRS er i dag et selskap som er 100 % eid av de ansatte.

NRS jobber hver dag beinhardt for å videreføre Bill Parks idéer som handler om mer enn å bygge robust og solid padleutstyr. Det handler også om spesiallaget, funksjonelle løsninger som forbedrer opplevelsen for vanlige mennesker på vannet. Det handler om allsidige produkter som takler alle forhold på vannet og det handler om produkter som ser fine ut og som varer i mange, mange år. Når hver eneste ansatt eier og brenner for NRS og produktene de produserer, så blir også produktene gode.

 

 

 

 

 

 

 

Grunnleggeren av NRS (1972), Bill Parks


Vi i West System Norge AS er stolte av å kunne representere og selge NRS-produkter i Norge. Vi har selv erfart, og vi vet at produktene er veldig bra, og vi får svært ofte tilbakemeldinger fra kunder som bekrefter akkurat det samme. NRS designer alle produkter selv og produserer bare produkter de selv ville brukt.Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis