- 25%

Produktbilde

NRS Captain redningskniv

NRS Captain redningskniv (foldbar) med låsbart blad er et ypperlig valg for turpadlere, guider, instruktører og livreddere. Kniven har taukutterkrok i tuppen og et rasktkuttende og superskarpt serratert (riflete haitenner) blad.

Før: 579,-

434,-

inkl. mva På lager: 1 Varenummer: 47307.02.100

 

 

NRS Captain redningskniv (foldbar) med låsbart blad er et ypperlig valg for turpadlere, guider, instruktører og livreddere. Kniven har taukutterkrok i tuppen og et rasktkuttende og superskarpt serratert (riflete haitenner) blad. Den har en «hook» i enden.

 

UNIK KNIV

Unik design inkluderer en effektiv taukutterkrok under knivens butte spiss. En trent hånd kan trygt lirke kniven under et tau som er festet til en annens kropp. Foldemekanismen kan åpnes med én hånd og har en trygg låsefunksjon.

 


SUPERSKARP

Et superskarp, serratert blad skjærer enkelt gjennom tau og seler. Kniven har en klips i fjærmetall, noe som gjør at du kan feste kniven der du måtte ønske. Du kan kan også fjerne denne klipsen. Da vil kniven få en smalere profil. Klipset kan settes på den siden man selv ønsker, så både venstre- og høyrehendte enkelt kan bruke kniven. Når du løsner klipsen og flytter den til den andre siden, anbefaler vi at du bruker Loctite® eller lignende for å hindre at skruene løsner.


ANDRE FINE DETALJER:

  • Den butte tuppen fungerer også som en flat skrutrekker.
  • I enden av håndtaket sitter en tapp for knusing av glass.
  • Hull for sikkerhetssnor gjør at du enkelt kan hindre at du mister den.
  • Flaskeåpneren er forhåpentligvis den du kommer til å bruke mest!

 

Kniven har en klips i fjærmetall, noe som gjør at du kan feste kniven der du måtte ønske. Du kan kan også fjerne denne klipsen. Da vil kniven få en smalere profil. Klipset kan settes på den siden man selv ønsker, så både venstre- og høyrehendte enkelt kan bruke kniven.

 

 

OM NRS

NRS (Northwest River Supply) er et av de største selskapene innen padleutstyr. Selskapet holder til i Idaho i USA. Selskapet ble etablert i garasjen til Bill Parks i 1972, primært som leverandør og produsent av utstyr for elvepadling og rafting. Bill Parks er utdannet professor og var og er frilufts entusiast på sin hals. Han ville se om prinsippene han lærte i klasserommet også fungerte ute i naturen. Målet var å få andre til å nyte og ta glede av padling gjennom nye og gode kvalitetsprodukter.

NRS er i dag en av de store aktørene i rafting-markedet og du finner svært mange raftingbåter i hele verden levert av NRS. Etter hvert som havpadling vokste som friluftsaktivitet og sport benyttet Bill Parks og NRS sin erfaring til også å lage produkter for dette markedet. Dette er noe de har gjort og gjør svært bra.

Når Bill Parks nærmet seg 80 år tenkte han at det var på tide å bringe sin arv videre. Men hvordan kunne han sørge for at verdiene til NRS ikke forsvant? Istedenfor å selge til høystbydende, solgte han heller selskapet til de ansatte i NRS. Da Bill Parks ga seg i 2014 bidro han derfor finansielt til at de ansatte overtok selskapet. NRS er i dag et selskap som er 100 % eid av de ansatte.

NRS jobber hver dag beinhardt for å videreføre Bill Parks idéer som handler om mer enn å bygge robust og solid padleutstyr. Det handler også om spesiallaget, funksjonelle løsninger som forbedrer opplevelsen for vanlige mennesker på vannet. Det handler om allsidige produkter som takler alle forhold på vannet og det handler om produkter som ser fine ut og som varer i mange, mange år. Når hver eneste ansatt eier og brenner for NRS og produktene de produserer, så blir også produktene gode.

 

 

 

 

 

 

 

 

Grunnleggeren av NRS (1972), Bill Parks


Vi i West System Norge AS er stolte av å kunne representere og selge NRS-produkter i Norge. Vi har selv erfart, og vi vet at produktene er veldig bra, og vi får svært ofte tilbakemeldinger fra kunder som bekrefter akkurat det samme. NRS designer alle produkter selv og produserer bare produkter de selv ville brukt.

NRS Karabinkrok - Omega Five-0

Dette er en karabinkrok med enorm kapasitet og stor åpning (32 mm). Den har enkel innfesting, allsidig utforming (fire konfigurasjoner) og bruddstyrke på hele 25 Kn (2551 kg).
111,-
NRS Karabinkrok - Omega Five-0

NRS Deluxe Touring Safety Kit

Be prepared for the trip's unplanned emergencies. The NRS Deluxe Touring Safety Kit has the essentials every beginner or experienced paddler needs.
1.274,-
NRS Deluxe Touring Safety Kit

Hiko Kasteline - 10 m

10 meters kasteline.
344,-
Hiko Kasteline - 10 m

HF Compact Classic – Kasteline 20m

Dette er en bestselger og en kasteline som har satt standarden i over 20 år. Her får du alt du forventer av en god kasteline, nemlig kvalitet, funksjonalitet og ikke minst trygghet.
524,-
HF Compact Classic – Kasteline 20m

OB vanntett "Large" telefon etui

Vanntett etui som passer iPhone 6 Plus, HTC One (M8), Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy Note 3 og andre lignende telefoner, og den flyter (IKKE utgang for hodetelefoner).
276,-
OB vanntett

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
149,-
Hiko Åresnor
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis