Produktbilde

NRS Danuu Buddy – Heldekkende kajakktrekk, 15-18 fot (457–548 cm)

1.890,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: 50069.01

 

 

Enten du har en enkel og billig kajakk i plast eller et håndlaget mesterverk i treverk, er det både praktisk og bra å bruke et kajakktrekk for å beskytte kajakken. Dette gjelder for både transport og lagring. På den måten vil kajakken holde seg pen mye lenger, og du unngår skitt, støv og en sølete kajakk. Dette kajakktrekket er beregnet for kajakker mellom 15-18 fot (457-548 cm).

 

 


SVÆRT SOLID OG VARIG

Kajakktrekket er produsert i UV- og vannbestandig polyestermateriale. Trekket har dobbelsøm i alle overganger og er forsterket med dobbelt dukmateriale i hver ende. Dette betyr at det er både er solid og varig, og at det gir kajakken din optimal beskyttelse.

 

 


Etter at du har lagt trekket over kajakken, strammer du de medfølgende stroppene på trekket slik at trekket ligger tett og fint inntil kajakken.
Hvis du skal transportere kajakken på biltaket, vrenger du den påsydde, røde posen bak på trekket. På den måten får du et sikkerhetsflagg når kajakken skal fraktes fra et sted til et annet.

Forsterkede luftehull i kajakktrekket betyr at trekket ikke fanger vinden mens du kjører.

 

Dette trekket egner seg fint når du skal lagre kajakken.

 

OM NRS

NRS (Northwest River Supply) er et av de største selskapene innen padleutstyr. Selskapet holder til i Idaho i USA. Selskapet ble etablert i garasjen til Bill Parks i 1972, primært som leverandør og produsent av utstyr for elvepadling og rafting. Bill Parks er utdannet professor og var og er frilufts entusiast på sin hals. Han ville se om prinsippene han lærte i klasserommet også fungerte ute i naturen. Målet var å få andre til å nyte og ta glede av padling gjennom nye og gode kvalitetsprodukter.

NRS er i dag en av de store aktørene i rafting-markedet og du finner svært mange raftingbåter i hele verden levert av NRS. Etter hvert som havpadling vokste som friluftsaktivitet og sport benyttet Bill Parks og NRS sin erfaring til også å lage produkter for dette markedet. Dette er noe de har gjort og gjør svært bra.

Når Bill Parks nærmet seg 80 år tenkte han at det var på tide å bringe sin arv videre. Men hvordan kunne han sørge for at verdiene til NRS ikke forsvant? Istedenfor å selge til høystbydende, solgte han heller selskapet til de ansatte i NRS. Da Bill Parks ga seg i 2014 bidro han derfor finansielt til at de ansatte overtok selskapet. NRS er i dag et selskap som er 100 % eid av de ansatte.

NRS jobber hver dag beinhardt for å videreføre Bill Parks idéer som handler om mer enn å bygge robust og solid padleutstyr. Det handler også om spesiallaget, funksjonelle løsninger som forbedrer opplevelsen for vanlige mennesker på vannet. Det handler om allsidige produkter som takler alle forhold på vannet og det handler om produkter som ser fine ut og som varer i mange, mange år. Når hver eneste ansatt eier og brenner for NRS og produktene de produserer, så blir også produktene gode.

 

 

 

 

 

 

 

Grunnleggeren av NRS (1972), Bill Parks

 

Vi i West System Norge AS er stolte av å kunne representere og selge NRS-produkter i Norge. Vi har selv erfart, og vi vet at produktene er veldig bra, og vi får svært ofte tilbakemeldinger fra kunder som bekrefter akkurat det samme. NRS designer alle produkter selv og produserer bare produkter de selv ville brukt.

Femund Stor - Kajakktralle

Dette er den største størrelsen i denne populære og praktiske tralleserien.
895,-
Femund Stor - Kajakktralle
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2018 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis