- 25%

Produktbilde

HF Throw Tow - Tau- og kasteline - 15 m

Dette er en line som kan brukes både som taueline og som en kombinert kaste og taueline. Kommer du inntil kajakken til den som skal tauses vil en ren taueline være nok.

Før: 1.699,-

1.274,-

inkl. mva Ikke på lager
Forventet 04.04.2023
Varenummer: HFTHR

Dette er en line som kan brukes både som taueline og som en kombinert kaste og taueline. Kommer du inntil kajakken til den som skal tauses vil en ren taueline være nok. Du vil imidlertid også kunne oppleve situasjoner hvor du ikke har noe annet alternativ enn å kaste lina til den som skal taues. Da vil denne kastelinen gjøre nytten.

Den 15 meter lange linen med DMM karabiner og SeaDOG-feste sikrer god funksjonalitet under de mest krevende forhold. Flytelinen av 7,5 mm dynamisk tau er godt synlig og gir godt grep for kalde og våte fingre.

 

En profesjonell kombinert kastline og taueline med hoftebelte

Hoftebeltet er konstruert slik at forankringspunktet for posen med lina festet i en D-ring i rustfritt stål som kan dreies rundt midjen. Dette innebærer at lina løper fritt fra side til side når du skifter retning under tauing.

 

PLASSER LINEPOSEN DER DU ØNSKER

Du kan også plasser lineposen der du ønsker når den ikke er i bruk, f.eks. på siden eller foran deg på magen. Når du skal bruke lina som en kastline er det viktig at den er lett tilgjengelig foran deg i kajakken.


SOLID

Lina har en solid karabin krok og D-ring i rustfritt stål. Den har også en karabinkrok i plast. Beltespennene og hurtigutløseren er produsert i det samme plastmaterialet.

 

TENK SIKKERHET

En solid og funksjonell taueline som dette er en obligatorisk del av alle padleres sikkerhetsutstyr. Ingen bør legge ut på tur uten en taueline. Alle vil før eller senere få behov for den. Det være seg ved tauing, redning, eller ved f.eks. en brukket åre, sykdom eller utmattelse.

Les mer om produsenten og produktene, trykk på denne lenken: HF Sikkerhet og padling

http://www.paddle-people.com/en/hf-safety.html

 

En solid festet D-ring på baggen gjør det mulig å bruke linen til kontakttauing eller som ekstra kort taueline, og vil således også fungere som en kuhale (cow tail). Og den koniske bag med stramming på toppen gjør det raskt og enkelt å pakke linen etter bruk.

 

Leveres med HF tauebelte med «quick release» for integrering på vest eller brukt løst rundt livet.

 

Alle vil før eller senere få behov for en tau- og kasteline. Det være seg ved tauing, redning, eller ved f.eks. en brukket åre, sykdom eller utmattelse.

NRS Karabinkrok - Solid Gate Paddle Biner

Hendig og solid karabinkrok fra NRS. Fin til å feste sikkerhetsutstyr på dekk osv. benyttes ofte for å sikre padleåren og forhindre at denne flyter vekk fra deg hvis du skulle miste den.
171,-
NRS Karabinkrok - Solid Gate Paddle Biner

Hiko Lensepumpe

En effektiv og lett pumpe.
261,-
Hiko Lensepumpe

Hiko Lensepumpe

En effektiv og lett pumpe.
261,-
Hiko Lensepumpe

Proffpakke til kajakk

Det lønner seg alltid å kjøpe en utstyrspakke samtidig som du kjøper kajakk. Da får du det basisutstyret som du trenger for å få ordentlig glede av kajakken. Vi tilbyr deg ulike og gunstige årepakker.
3.500,-
Proffpakke til kajakk

NRS Basic Touring Safety Kit

Bilen din kommer med mange sikkerhetsfunksjoner, det gjør ikke kajakken din. NRS Basic Touring Safety Kit gir deg sikkerheten du trenger på din padletur. Pakken inneholder en fløyte, årepose, lensepumpe og svamp.
749,-
NRS Basic Touring Safety Kit

Honda 2,3 hk - Kort stamme

fgyuhyjnuobyivtuyu
9.190,-
Honda 2,3 hk - Kort stamme

Kayak paddle drip rings

Dryppringer for padleårer. Selges i par.
74,-
Kayak paddle drip rings

Fiskestangholder syrefast/kompositt

Rimelig, nedfellbar modell i syrefast og kompositt.
189,-
Fiskestangholder syrefast/kompositt

Fiskestangholder syrefast/kompositt

Rimelig, nedfellbar modell i syrefast og kompositt.
189,-
Fiskestangholder syrefast/kompositt

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
149,-
Hiko Åresnor
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis