Produktbilde

AluMarine 400 S

Solid og robust tur- og hyttebåt som er godkjent for 6 personer og veier kun 78kg.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

21.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: ME-400SV


EN AV VÅRE BESTSELGERE!

AluMarine 400S er en båt med fantastiske egenskaper. Mange vil si at den er akkurat passe stor samtidig som den rommer mange mennesker og gjør god fart med en liten motor bak på hekken. Dette er den perfekte småbåt!

 

EN FANTASTISK FIN TUR- OG HYTTEBÅT FOR OPP TIL 6 PERSONER/20 HK

Dette er en solid og robust tur- og hyttebåt som er godkjent for hele 6 personer!
Båten har et typisk V-skrog og har et høyt fribord. Derfor føles båten romslig og trygg, selv i rufsete sjø. Det er ikke mange båter i denne størrelsen som er godkjent for så mange mennesker og påhengsmotor opp til 20 hk.
Dette er en båt som tåler mye sjø og som føles trygg og god i forhold til hvor stor den er.

 

TEKNISKE DATA

Lengde: 3,99 m

Bredde: 1,52 m

Vekt: 78 kg

Ant. personer: 6 stk.

Lasteevne: 594 kg

Maks motor: 20 hk

Motorstamme: Kort

Usynkbar: Ja

 

EN SUPERFIN BÅT

Vi mener at dette er en av de aller beste båtene i sin klasse. Se på bildene av båten og merk deg at båten veier kun 78 kg, er godkjent for 20 hk og tar hele 6 personer. Dessuten har båten et pent design. Hvilken annen båt kan skilte med tilsvarende gode egenskaper?
Denne båten egner seg til alle som vil ha en relativt liten båt, men som vil ha en båt som skal romme mange personer. Det er ikke er noe problem for 1-2 personer å håndtere denne båten, også på land.

 

 

EN SJELDEN FIN BÅT I SIN KLASSE

Vi mener at dette er en av de aller beste båtene i sin klasse. Se på bildene av båten og merk deg at båten veier kun 78 kg, er godkjent for 20 hk og tar hele 6 personer. Dessuten har båten et pent design. Hvilken annen båt kan skilte med tilsvarende gode egenskaper?

 

DENNE BÅTEN HAR MANGE FORDELER: 

  • Lav vekt i forhold til størrelse, soliditet og skrogform
  • Meget stabil
  • Masse plass og stort lastevolum - praktisk innredet
  • Solid og robust
  • En fin fiskebåt
  • Rask - krever liten motor i forhold til båtens størrelse
  • Lite vedlikehold
  • Enkel å håndtere
  • Lang levetid
  • Miljøvennlig

 

SVÆRT GOD ALLROUND BÅT

Denne båten er et av de beste kjøpene i sin klasse og vi anbefaler den på det aller varmeste. AluMarine 400S er en praktisk, lett, solid og svært bruksvennlig båt. Med sin fine innredning egner denne båten seg til mange formål. Dette er en allround båt som brukes til fiske, badeturer, transport, frakt og hyggeturer. Båten passer like godt på fjell- og innenlandsvann som ved kysten. Båten har ypperlige kjøreegenskaper og er stødig og god i vannet. Den er godkjent for motor opp til 20 hk, men kan med stort hell også brukes med mindre motor.

 

 

STOR FART MED LITEN MOTOR  

På grunn av båtens vekt og skrogets konstruksjon krever ikke denne båten stor motor for å plane. Båten er lettplanende og går pent i vannet. Mange som først og fremst skal bruke båten til fisking og et praktisk fremkomstmiddel på mindre vann velger ofte mindre motorer, eks 9,8 hk og oppover.

 

SOLID OG GOD - HØYT FRIBORD  

400S har et høyt fribord, og er solid laget. Dette betyr at båten er konstruert for å tåle mye sjø og høye bølger i forhold til båtens størrelse. Vi har blant annet solgt mange av denne båten til både Vestlandet og til Nord Norge der det ofte kan være røff sjø. En del bedrifter innen fiskeri og oppdrettsnæring velger en AluMarine båt når de trenger en robust og funksjonell båt til sitt daglige arbeid på vannet.

 

 

STILIG OG PEN

AluMarine 400S har pene linjer og den er stilig å se på.

 

ALLROUND BÅT  

En bedre og mer praktisk båt enn dette er det vanskelig å få tak i. 400S er en typisk bruksbåt som du ikke trenger å være redd for. Den egner seg også godt på et fjellvann der det er mye stein og ellers tøffe klimatiske forhold.

 

SOLID, STERK OG HOLDBAR  

AluMarine 400S er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen (AL-H36) som finnes i markedet. Dette er den samme kvaliteten som blant annet benyttes til produksjon av fly. Aluminium er lettere og dobbelt så sterkt som glassfiber, og varer i nærmest ubegrenset tid. Dessuten er aluminium miljøvennlig og 100 % resirkulerbart. Denne båten trenger du ikke være redd for å dra opp på stein og sand. Den varer nesten evig!

 

LITE VEDLIKEHOLD 

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok. Når du eier en aluminiumsbåt som denne er du totalt fri for bekymringer.

 

ALUMINIUM = LAV VEKT OG STOR STYRKE 

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. De fleste som anskaffer seg en aluminiumsbåt av denne typen blir overrasket over hvor robust og god den er.

 

LEVERES KLAR TIL BRUK

Hvis du ønsker, leverer vi båten både med motor og ferdigregistrert båttilhenger på ditt navn. Alt "tipp-topp" og 100 % klar til bruk!

 

KVALITETSBÅTER

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet. Våre båter er produsert på fabrikker som alltid setter kvalitet, holdbarhet og soliditet i høysetet. Båtene går gjennom strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd. Hver båt blir nøye kontrollert og sjekket før de pakkes og sendes til oss. De er laget for å holde i mange, mange år.

 

SNAKK MED VÅRE FAGFOLK

Det lønner seg alltid å kjøpe båt hos oss. Hos oss arbeider det voksne fagfolk som har mange års erfaring. Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste båten for ditt formål.

Dimensjoner
Lengde 399 cm
Bredde 153 cm
Høyde 65,5 cm
Vekt 78 kg
Generelt
Lastekapasitet 594 kg
Maks personer 6
Maks motor 20 hp
Maks motorvekt 83,4 kg
Lengde motorstamme Kort
Aluminiumstykkelse bunn 1,6 mm
Aluminiumstykkelse side 1,4 mm
CE-Kategori C
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis