Produktbilde

Pelican 15,5 kano, Grønn

Pelican 15,5 er en stabil, lett og veldig slitesterk kano til en rimelig pris. Kanoen egner seg som hyttekano og til dagsturer for opp til 2 voksne og 2 barn. For langturer med full oppakking passer kanoen best for 2 voksne, eventuelt med ett barn.

6.490,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: AK982100610

                                

 

 

Flott hytte- og turkano

Pelican 15,5 er en stabil, lett og veldig slitesterk kano til en rimelig pris. Kanoen egner seg som hyttekano og til dagsturer for opp til 2 voksne og 2 barn. For langturer med full oppakking passer kanoen best for 2 voksne, eventuelt med ett barn. Pelican 15,5 har lite vindfang og er lett å padle på rolige elver og innsjøer. Kanoen er stiv og retningsstabil samtidig som den er bygget for å tåle store påkjenninger. Pelican 15,5 er en svært fleksibel kano med mange bruksmuligheter. Dessuten er den relativt billig i innkjøp.


Tekniske data

Lengde: 472 cm.
Bredde: 94 cm.
Vekt: 34 kg
Materiale: RAM-X (meget sterkt, lett og holdbart)

Lasteevne 353kg

 

 
Pelican 15,5 er superfin tur- og familiekano. Den er god å padle og enkel å håndtere på land på grunn av den lave vekten.


Integrerte stangholdere

Pelican 15,5 har stangholdere integrert i setene og egner seg dermed meget bra for fiske. Kanoen er produsert i det eksklusive RAM-X materialet. Dette gjør kanoen både lett og svært sterk og robust.
 


Kjennetegn ved denne kanoen:

  • Stabil og trygg familievennlig kano
  • Kano med stor lastekapasitet som egner til padling både på vann, sjø og stilleflytende elver.
  • Produsert i kanoens hjemland Canada
  • Kanoen er produsert i det svært slitesterke og holdbare materialet RAM-X.
  • Stor lastekapasitet
  • For opptil 2 voksne og 2 barn
  • Behagelige seter
  • Integrert koppholder og 3 stk. fiskestangholdere
  • Gode bærehåndtak
  • Kan padles fint av både en og to personer

 

 

Pelican 15,5 er produsert i Canada og har vært brukt av kanoentusiaster i mange, mange år. Kanoen er stødig, lett, og svært solid. Dessuten er den rimelig i innkjøp.

 

 

 

 

 

 

Pelican 15,5 er utstyrt med tre komfortable seter. I setet foran i kanoen er det to integrerte fiskestangholdere mens i det midterste setet er det både fiskestangholder og koppholder. Det er gode bærehåndtak både foran og bak på kanoen.

 

Veldig robust og slitesterk

Fordi Pelican-kanoen er produsert i det unike " RAM-X"-materialet, er denne kanoen svært sterk og holdbar. Den har stor slitestyrke og tåler virkelig en trøkk. Skader på en kano som er laget i dette materialet skjer i praksis nesten aldri. Dette er også årsaken til at mange leirskoler, speidergrupper, campingplasser etc. velger den. Selv om kanoen skulle støte bort i stein eller fjell vil den ikke skades. Kanoen kan også trekkes opp på sanden uten at du trenger å være redd for den. Den er bygget for å tåle et trøkk. At den også veier relativt lite er en stor fordel!

 

Pelican 15,5 er perfekt for familie- og fisketurer. Denne rimelige kanoen er stabil, solid og svært god og padle. Kanoen egner seg for alle som ønsker seg en allround kano for hyggelige padleturer på vann, elver og langs kysten.

 

 

RAM-X

RAM-XTM is a multi-layer material exclusive to Pelican. It is known for its high impact-resistance, its ability to regain its initial shape after violent impacts and its UV-protected exterior finish. RAM-XTM has become the benchmark of quality in the industry.

 

 

Pelican 15,5 leveres umontert. Det tar ca 25-30 minutter å montere setene og bærehåndtakene foran og bak. Det følger med monteringsanvisning sammen med båten. Denne finner du også her: http://www.pelicansport.com/sites/default/files/images/ipvueaa15-2-8.pdf

Thule 819 Kanofeste for takgrind

Dette settet egner seg også til å feste andre små båter på taket. Disse støttene forhindrer at kanoen eller båten din vrir seg sideveis under fart.
1.490,-
Thule 819 Kanofeste for takgrind
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis