Produktbilde

Lasso Låsekabel Lock All

Denne låsekabelen (Original Lasso Security Cable) er beregnet for å låse alle typer kajakker, kanoer, båter, sykler og andre gjenstander som har et hull eller øyebolt med en diameter på 1 cm eller mer. Lasso låsewire (Security Cables)

349,-

inkl. mva På lager Varenummer: LA8000

Denne låsekabelen (Original Lasso Security Cable) er beregnet for å låse alle typer kajakker, kanoer, båter, sykler og andre gjenstander som har et hull eller øyebolt med en diameter på 1 cm eller mer. Lasso låsewire (Security Cables) er de mest solide, funksjonelle og effektive låsekabler for kajakk, kano, båter etc. som finnes på markedet. Samtidig er de svært enkle å bruke.

 

Boat that works with Lock-All

touring kayak

Boat that works with Lock-All

Boat that works with Lock-AllLock-All

 

Med Lasso Master Allround låsekabel kan du låse fast og sikre alle typer kajakker, kanoer og båter som har et hull eller øyebolt med en diameter på 1 cm eller mer.

 

 

Lock-all barrel off

Tekniske data:

Låsekabelens tykkelse: 9,5 mm
Total lengde: 2,4 meter
Størrelsen på endeløkken: Opp til 2,4 meter
Integrert kodelås: Ja
Vekt: ca. 0,9 kg.

 

 

 

 

 

 

Markedsleder

Lasso Security Cables kom på markedet i 1993, og har siden den gang vært markedsleder innenfor sikring av kajakker, kanoer etc. I dag finnes det ingen bedre og sikrere måte å låse kajakker og kanoer på.


Meget solid

Låsekabelen er laget i galvanisert stål (9,5 mm) som er trukket med en venylstrømpe. Venylstrømpen sikrer at låsekabelen ikke lager merker og skrammer på kajakken og at den er behagelig å bruke.

Det som er så unikt med Lasso låsekabel er at du låser og sikrer hele kajakken, ikke kun et beslag eller et låseøye som er montert og festet på kajakken. Dette gjør denne låsekabelen svært effektiv og forebyggende mot tyveri.

 

Med Lasso Master Allround låsekabel kan du i prinsippet låse fast og sikre alt du vil, bare gjenstanden har et hull (1 cm) som du kan tre låsekabelen gjennom.

Dette bildet viser hvordan man kan låse fast en fiskekajakk ved å tre låsekabelen gjennom dreneringshullene. Låsekabelen har en integrert kodelås der du selv kan velge en 4-sifret kode. Dette gjør den veldig enkel og funksjonell å bruke.


Enkel å ta med seg når du padler

Lasso låsekabel tar liten plass, veier lite og det er enkelt å ta den med i kajakken når du er på tur. Når du har denne låsekabelen er du alltid trygg, uansett hvor du skal etterlate deg kajakken eller kanoen.


Lås fast kajakken på biltaket

 

Med Lasso låsekabel er det enkelt og raskt å låse fast og sikre kajakken på et hvilket som helst biltak. Dette gjør det mye tryggere å frakte med seg kajakken med bil selv om du er avhengig av å sette fra deg bilen med kajakken på taket uten tilsyn.

 

Det er smart å bruke Lasso låsekabel for å sikre båten din

De fleste båter har et ”låseøye” foran i baugen, men problemet er ofte at dette øyet er for lite til å tre inn en vanlig låsekabel med løkke. Med Lasso låsekabel er ikke dette noe problem. Så lenge ”låseøyet” er 10 mm eller større kan du bruke denne kabelen.

 

Du kan sikre alle typer gjenstander med Lasso låsekabel

Dette er en svært allsidig låsekabel som kan låse og sikre det meste: Kajakk, kano, båten, haveredskaper, gressklipper, havemøbler, verktøy, sykler, grillen, etc.
Kabelen kan også sikre flere gjenstander på en og samme tid. Det eneste som kreves er at gjenstanden som skal sikres har en åpning eller et hull på minst 1 cm i diameter.
 

Slik stiller du inn koden på din låsekabel:

  1. Vri kombinasjon til standardkoden (0000) og fjernlåsen (Barrel Lock) fra låsepinnen (Lock Post).
  2. Ta låsen (Barrel Lock)i hånden og pass på at du ikke endrer koden, vri tilbakestillingsringen (Reset Ring) med klokken til den stopper.
  3. Juster tallene for å angi ønsket kombinasjon (skriv ned koden og oppbevar den på et sikkert sted.)
  4. Hold tallene på plass og vri tilbakestillingsringen (Reset Ring) mot klokken til den stopper.

Viktig:

Etter at du har satt inn din personlige kode og før du vrir på tallene, må du ta låsepinnen (Lock Post) inn og ut av låsen (Barrel Lock) 2-4 ganger, og kontrollere at kombinasjonen er riktig innstilt. Låsen din vil nå fungere skikkelig og beskytte verdisakene dine mot tyveri. Etter at tilbakestillingsringen (Reset Ring) er satt tilbake kan låsen kun åpnes med den nye koden du har satt inn.
 

Gjenta trinnene ovenfor for å endre koden din i fremtiden (men da med din nye kode istedenfor standardkoden).

Navi Vinkelfeste for lys på vest/drakt

Gjør det mulig å feste Navilight på alle fester.
99,-
Navi Vinkelfeste for lys på vest/drakt

Navilight 360° Hvit 2NM

NaviLight batteridrevet lanterne og sikkerhetslys.
649,-
Navilight 360° Hvit 2NM

Navilight 360° Hvit 2NM

NaviLight batteridrevet lanterne og sikkerhetslys.
649,-
Navilight 360° Hvit 2NM

Scotty 544K Kajakk lensepumpe

Hvis du skal velge den aller beste lensepumpen for bruk i kajakk, skal du velge denne. Ja, den koster noe mer enn andre pumper, men den er til gjengjeld svært solid, robust og effektiv.
499,-
Scotty 544K Kajakk lensepumpe

Scotty 544K Kajakk lensepumpe

Hvis du skal velge den aller beste lensepumpen for bruk i kajakk, skal du velge denne. Ja, den koster noe mer enn andre pumper, men den er til gjengjeld svært solid, robust og effektiv.
499,-
Scotty 544K Kajakk lensepumpe

Åresnor med kompass

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
160,-
Åresnor med kompass

Vippbart veggstativ for kajakk med åreholder

Et praktisk og plassbesparende universal veggstativ for kajakk med åreholder. Stativet passer for de fleste tur, hav og elvekajakker. Under bøylene som man legger kajakken på er det hemper som er beregnet for padleåren.
749,-
Vippbart veggstativ for kajakk med åreholder

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis