Produktbilde

Self rescue grips m/borrelås, par

Dette er ”verdens” mest unike og enkleste sikkerhetsinnretning som man kan montere på en kajakk. Disse ”Self rescue clampsene” kan redde liv!

369,-

inkl. mva På lager: 10+ Varenummer: KS410110

Dette er ”verdens” mest unike og enkleste sikkerhetsinnretning som man kan montere på en kajakk. Disse ”Self rescue clampsene” kan redde liv!

 

 

Selvrednings-klemmene monteres på akterdekket, bak cockpit slik som bildet viser.

 

Det finnes to forskjellige typer av disse klemmene:

  1. Dette spesifikke produktet benyttes ved at man trykker padleåren ned i klemmene og at man etterpå fester padleåren fast i klemmene med en borrelås.

  2. På den andre typen selvrednings-klemmer som vi selger trykker man padleåren rett ned i klemmene, hvorpå padleåren automatisk låses fast. Dette gjøres raskt og enkelt.
    Denne typen er noe dyrere.

 

Selvrednings-klemmer selges i sett a` 2 stk.

 

Klemmene kan også benyttes som vanlige årefester…

 

Enkle i bruk

Klemmene er laget for å kunne feste padleårene bak cockpit når man har behov for at kajakken skal være ekstra stabil sideveis, for eksempel ved selvredning eller når man må komme andre padlere til unnsetning. Padleåren festes ved at man enkelt trykker åren ned i klemmene. Deretter feser man årene til klemmene med en borrelås. Klemmene vil da holde padleåren fast slik at den ligger støtt og stabilt. Man kan feste en eller to årer til klemmene.
 

Øk sikkerheten når du padler!

Hvis man vil, er det veldig enkelt og billig å øke sikkerheten når man padler. Disse ” Self rescue clampsene” er et eksempel på det.

Hvis man benytter en årepose på padleårens blad og fester åren til klemmene bak på aktedekket, vil kajakken med en gang bli svært stødig. Da kan man enkelt komme seg opp i kajakken fra vannet hvis man har veltet eller gjøre andre bevegelser om bord uten at man trenger å være redd for at kajakken skal gå rundt.
 

Solide og varige

Klemmene er svært solid laget, og stålet i klemmene er syrefast. De varer i mange, mange år. Selvrednings-klemmene er enkle og raske å montere på kajakkens akterdekk, og anbefales til alle som vil padle sikkert og trygt på vannet.

 

Det koster ikke så mye ekstra å være trygg i kajakk…

 

Det anbefales alltid å ha med seg en årepose i kajakken når man padler…

Liten sikkerhetspakke

Inneholder: årepose, åresnor, lensepumpe.
759,-
Liten sikkerhetspakke
Solution by DOTS as | Powered by Flexis