Produktbilde

​POLSKO – HURTIGKOBLINGER TIL BATTERI

Batteriklemmer som gjør det veldig enkelt og raskt å feste motorkablene til batteriet. Hele operasjonen tar kun et par sekunder.

229,-

inkl. mva På lager: 10+ Varenummer: CDC690061

Dette er batteriklemmer som gjør det veldig enkelt og raskt å feste motorkablene til batteriet. Hele operasjonen tar kun et par sekunder.

 

Produktbilde

Disse hurtigkoblingene sparer deg for ekstra arbeid og frustrasjoner!

 

VELDIG PRAKTISK
 

Hvis man bruker sin elektriske motor en del må man belage seg på å koble motoren til og fra batteriet noen ganger i løpet av sesongen. Du vil da fort merke hvor praktiske og fine disse hurtigklemmene er!

Du er verken avhengig av verktøy eller noe annet for å betjene disse hurtigkoblingene. Det er bare å løfte på klemmen, og vips så er kabelen løs fra batteripolen. Enklere og raskere kan det ikke bli! Dette produktet anbefales på det varmeste.

Batterilader MK 110 PE, 3 steg - Minn Kota

Dette er en bærbar, effektiv og praktisk batterilader som ivaretar alle de funksjonene og oppgavene som en tre-trinns batterilader skal gjøre.
1.399,-
Batterilader MK 110 PE, 3 steg - Minn Kota

Batteriklemmer MK BC1 - Minn Kota

Dette er hurtigtilkoplinger som gjør det veldig enkelt og raskt å feste motorkablene til batteriet. Hele operasjonen tar kun et par sekunder. Dette er en patentert design fra Minn Kota.
459,-
Batteriklemmer MK BC1 - Minn Kota
Solution by DOTS as | Powered by Flexis