Produktbilde

Flytende Latex 200ml - tettemiddel for gummibåt

Dette er et melkaktig latexbasert materiale som brukes til å tette små hull i gummibåter og rib. Det er svært effektivt og av og til det eneste som fungerer å bruke når hullene er små og vanskelig å lokalisere.

229,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: G30010

Flytende Latex - innvendig tettemiddel for gummibåt

 

Dette er et melkaktig latexbasert materiale som brukes til å tette små hull i gummibåter og rib. Det er svært effektivt og av og til det eneste som fungerer å bruke når hullene er små og vanskelig å lokalisere.
 

Beskrivelse

Flytende Latex er et viktig hjelpemiddel når luftlekkasjen i en pongtong er vanskelig å lokalisere. Av og til kan man oppleve at det er vanskelig å finne ut hvor båten slipper luft. Dette er fordi lekkasjen er forårsaket av flere mikrohull og/eller de små hullene ligger i området rundt dukens søm. Det er i slike tilfeller det er gunstig å benytte Flytende Latex for å tette disse hullene!

NB! Dette er et tettemiddel for innvendig bruk i gummijollas pongtonger. Det skal ikke brukes til utvendige reprasjoner.

Flytende Latex fungerer til både PVC- og Neopren/ Hypalon-materiale.


Slik gjør du:

Fremgangsmåte ved bruk er å først skru ut ventilen i den aktuelle pongtongen. Deretter helles inn ca. halvparten av flasken. Ventilen skrues tilbake på plass og pongtongen blåses opp (med en gang) til litt under normalt trykk. Ved å rotere og snu på jolla vil den flytende væsken forsegle og tette de innvendige problemområder.

Ikke la pongtongene synke sammen før latexen er helt tørr. Pongtongene vil da kunne klebe seg sammen og reparasjonen kan ødelegges når du igjen blåser båten opp. Hvis mulig er det gunstig å definere hvor hullene er på forhånd (ikke alltid mulig). Da kan du i så fall konsentrere deg om å fordele mest mulig av latexen i dette området.

En flaske (200 ml) holder som oftest til behandling av en 6-8 fots jolle (med forbehold).

Flytende Latex brukes til reparasjon av gummibåter, strandleker og lignende som er laget av PVC, neopren eller hypalon. 

West Ventilnøkkel for Gummibåt

Ventil nøkkel for stramming og bytte av ventiler til gummibåt. Ventil på bildene selges separat.
159,-
West Ventilnøkkel for Gummibåt
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis