Produktbilde

Old Town Discovery 133

Old Town Discovery 133 er en allsidig og brukervennlig kano som kan brukes til mange formål. Den egner seg for padling langs kysten, på innlandsvann og på elver. Den er beregnet til både dags og overnattingsturer og ikke minst til fiske, jakt & foto.

10.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: OTD133

EN LEGENDE VENDER TILBAKE!

Etter lang tid med mye etterspørsel etter akkurat denne kanoen, har nå produsenten av de legendariske Old Town kanoene endelig startet å levere denne kanoen.

Old Town Discovery modellene fra Old Town har alltid vært svært populære.

Dette er en relansering av en svært populær kano, men denne nye versjonen er forbedret og framstår finere og mer brukervennlig enn noen gang.

STIKKORD FOR OLD TOWN DISCOVERY 133

 • Svært anvendelig
 • Har stor bredde (102 cm) og stor stabilitet og stødighet
 • Egner seg svært godt til jakt, fiske og fotografering
 • Er en glimrende turkano
 • Har stor lasteevne (363 kg!)
 • 3 seter
 • Stiv, sterk og holdbar
 • Det følger med åregaffelfester og åregafler (ikke montert på)

 

TEKNISKE DATA

 • Lengde:                                  4,0 m
 • Bredde:                                  102,9 cm
 • Bredde vannlinje:                  99,1 cm
 • Dybde:                                    35 cm
 • Vekt:                                        ca. 35 kg
 • Antall personer:                    3 stk (avhengig av str)
 • Lastekapasitet:                      ca. 363 kg
 • Antall seter:                           3 stk               
 • Materiale:                               3 lags ”sandwich konstruksjon” Polyetylen
 • Farge:                                      Skogsgrønn
 • Bærehåndtak:                        Ja (foran/bak)
 • Kan montere åregaffelfeste:  Ja

 

MEGET BRUKERVENNLIG

Old Town Discovery 133 er en allsidig og brukervennlig kano som kan brukes til mange formål. Den egner seg for padling langs kysten, på innlandsvann og på elver. Den er beregnet til både dags og overnattingsturer og ikke minst til fiske, jakt og fotografering.

 

KAN OGSÅ BRUKES SOM SOLOKANO

Kanoen kan padles like godt av en som to personer. Kanoen er utstyrt med 3 gode seter.

Hvis man monterer åregaffelfeste på relingen kan denne kanoen også med hell ros som en annen robåt. Man kan også feste en motorbrakett bak på kanoen og utstyre den med en liten elektrisk motor eller en bensinmotor (vi har flere modeller å velge mellom).

 

SLITESTERK

Old Town Discovery 133 har en 3-lags ”sandwich” skrogkonstruksjon. Dette gjør den stiv og svært solid. Kanoen regnes for å være ”det beste av det beste” blant kanoentusiaster. Denne kanoen varer og fungerer i år etter år og vil kunne være med deg på utallige turer i årene som kommer. Fordi kanoen er så solid og varig, egner den seg også til utleie, leirskoler, foreninger, speiderleire og lignende der den vil bli brukt og behandlet av mange mennesker under alle forhold. Old Town Discovery 133 egner seg svært godt for barn da den er så bred, trygg og stabil.

Selv om kanoen skulle støte bort i stein eller fjell vil den ikke skades. Kanoen kan også trekkes opp på sanden uten at du trenger å være redd for den. Den er bygget for å tåle mye.

 

 

GOD OG BEHAGELIG Å PADLE

Kanoen er retningsstabil og den har et godt sig når du padler den. Hvis man ønsker, kan man også benytte seil til denne kanoen. Vi anbefaler da at man bruker følgende kanoseil: Windpaddle Cruiser

Et velfungerende kanoseil er både nyttig og veldig morsomt å bruke. Dette anbefales på det varmeste.

 

STORT LASTEVOLUM

Old Town Discovery 133 har en uvanlig stor bæreevne og kan ta opp til 363 kg. Kanoen er fint innredet med 3 gode seter. Mellom setene er det plass til å legge ulik type bagasje. Hvis man ønsker kan man også plassere et ekstra sete her (se våre nettsider). Dette er praktisk å vite hvis man skal ha med seg en ekstra passasjer.

Kanoen har en bredde på hele 102 cm. Dette gjør den ikke bare stødig og trygg, men den kan også romme mye bagasje og utstyr når man skal på lengre padleturer. Det er ingen problemer å pakke med seg telt, soveposer, vanntette bager etc.

Det er heller ikke noen problemer å ta med seg hunden. Den vil finne seg godt til rette mellom et av setene i kanoen.

 

KJEMPEFIN BRUKSKANO

Old Town Discovery 133 egner seg ypperlig for en eller to voksne som skal på dagstur eller helgetur med oppakning. Setene er store og behagelige å sitte på, og gir en behagelig komfort når du padler.

 

EKSTRAUTSTYR OG TILBEHØR 

Vi leverer alt av tilbehør og utstyr til kanoen: padleårer, vester, ekstra seter, seter med ryggstøtte, åregafler, kanotraller, kanoseil, elektriske motorer, motorbraketter, vanntette bagger, flyttbart og spesialtilpasset ekkolodd med mer.

Old Town Discovery 133 er utstyrt med solide og gode seter.

 

KONKLUSJON

Hvis du er ute etter en solid kano som er svært stabil og praktisk og som det er en drøm å fiske fra, så er Old Town Discovery 133 et meget godt valg.

Denne kanoen er et godt og trygt valg for familier og personer som ønsker seg en glimrende turkano med gode manøvreringsegenskaper og stor nytteverdi.

 

OLD TOWN – VERDENS ELDSTE KANOPRODUSENT

Old Town ble grunnlagt i 1898, og er verdens eldste kanoprodusent. Dessuten er Old Town i dag verdens største produsent av kanoer.  West System Norge AS er distributør for Old Town i Norge, Sverige og Danmark.

     

Hos Old Town har tradisjon og teknologi alltid gått hånd i hånd. I 1898 bygde Old Town sin første kano av tre og lerretstoff. Denne var mer slitesterk og krevde mindre vedlikehold sammenlignet med inspirasjonskilden, nemmelig urbefolkningens kanoer av bjørkenever. Siden begynnelsen av 1900-tallet har Old Town bygget tusenvis av kanoer. Ingen sitter på så mye kunnskap og erfaring når det gjelder kanoer enn denne fabrikken. Dette betyr at når du velger å kjøpe en kano fra Old Town, kjøper du også mer enn 115 års erfaring og kunnskap. Dette merker du, og vil sette pris på når du padler en kano fra Old Town.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis