Produktbilde

Old Town Penobscot 164

Ekspedisjonskano med gode bruksegenskaper. Penobscot 164 er en hyllest til fantastisk håndverk, utforming av kanoer og navigasjonsferdigheter.

12.990,-

inkl. mva På lager: 4 Varenummer: OTP164

Ekspedisjonskano med gode bruksegenskaper

Penobscot-kanoene fra Old Town er oppkalt etter urbefolkningen som bodde i Old Town i Maine (USA) i førhistorisk tid. Penobscotfolket hadde mye og god kunnskap om kanobygging, en kunnskap som vi har tatt med oss inn i vår tid, blant annet gjennom denne kanoen. Penobscot 164 er en hyllest til deres fantastiske håndverk, utforming av kanoer og navigasjonsferdigheter. 

 

Tekniske data:

  • Lengde:                                  5,0 m
  • Bredde:                                  95,3 cm
  • Bredde vannlinje:                  86,4 cm
  • Vekt:                                      34 kg
  • Antall personer:                     3-4 stk
  • Lastekapasitet:                       ca. 567 kg
  • Antall seter:                           2 stk               
  • Materiale:                               Polyetylen
  • Bærehåndtak:                        Ja
  • Farge.                                     Skogsgrønn

 

Skrogform: Middels flat bunn

 

En retningsstabil og god turkano

Penobscot 164 er en meget populær tur- og ekspedisjonskano. Den har meget stor lastekapasitet (567 kg!) og er en drøm å padle. Denne kanoen gir god fart og er svært retningsstabil.

Dette er en meget solid kano takket være utførelsen i trelags polyetylen.  Det er en tøff kano med et skrog som er utviklet for å tøye grensene. Penobscot 164 fungerer alltid bra når den er fullastet med mye utstyr, og er spesielt utviklet for lengre turer og for de som vil ha med seg mye bagasje. Kanoen er ekstra bred på midten for å gi ekstra stabilitet.

Denne kanoen er perfekt for alle familier eller for deg som planlegger lange kanoturer.

Penobscot 164  har mørke trådseter, vinylreling, polyetylenskrog med håndtak og bæreåk i ask.

 

Velkjente kanotradisjoner

Penobscot 164 er bygget og konstruert på gamle og velkjente kanotradisjoner. Kanoen er produsert i USA og har vært brukt av kanoentusiaster i svært mange år. Den er testet og utprøvd under alle forhold og bestått alle prøvene med glans.

 

Flott familiekano

Dette er mange familiers førstevalg, og det er ikke uten grunn. Denne kanomodellen er svært romslig, veldig trygg og har kjempegode egenskaper i vannet. Med en bæreevne på hele 567 kg får man med seg både barn, bagasje og hund!

Denne kanoen har en fin balanse mellom lengde, bredde og form, og gir deg derfor en optimal padleopplevelse når du er på vannet.

Penobscot 164 er en glimrende familiekano. I denne kanoen er det plass til hele familien!

 

Solid

Fordi denne kanoen er så solid og varig, egner den seg også til utleie, leirskoler, foreninger, speiderleire og lignende der den vil bli brukt og behandlet av mange mennesker under alle forhold. Selv om kanoen skulle støte bort i stein eller fjell vil den ikke skades. Kanoen kan også trekkes opp på sanden uten at du trenger å være redd for den. Den er bygget for å tåle et trøkk. 

 

OLD TOWN – VERDENS ELDSTE KANOPRODUSENT

Old Town ble grunnlagt i 1898, og er verdens eldste kanoprodusent. Dessuten er Old Town i dag verdens største produsent av kanoer.  West System Norge AS er distributør for Old Town i Norge, Sverige og Danmark.

     

Hos Old Town har tradisjon og teknologi alltid gått hånd i hånd. I 1898 bygde Old Town sin første kano av tre og lerretstoff. Denne var mer slitesterk og krevde mindre vedlikehold sammenlignet med inspirasjonskilden, nemmelig urbefolkningens kanoer av bjørkenever. Siden begynnelsen av 1900-tallet har Old Town bygget tusenvis av kanoer. Ingen sitter på så mye kunnskap og erfaring når det gjelder kanoer enn denne fabrikken. Dette betyr at når du velger å kjøpe en kano fra Old Town, kjøper du også mer enn 115 års erfaring og kunnskap. Dette merker du, og vil sette pris på når du padler en kano fra Old Town.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis