Produktbilde

Vega Designs Femund I m/3 seter

Femund 16 er fint innredet med 3 gode seter. Mellom setene er det romslig med plass til å legge ulik type bagasje. Hvis man ønsker kan man også plassere et ekstra sete her. Dette er praktisk å vite hvis man skal ha med seg en ekstra passasjer.

5.990,-

inkl. mva På lager: 9 Varenummer: VDFEM1

Flott kano med store bruksmuligheter!

 

En pålitelig, trygg og god kano

Femund 16 fot fra Vega Designs er en komfortabel og god kano med pent utseende. Denne kanoen egner seg for alle som ønsker seg en allround kano for hyggelige padleturer på vann, elver og langs kysten. Femund 16 fot er god å padle, og den er laget for å tåle mye påkjenning og slitasje. Denne kanoen er rask og meget god å padle samtidig som den er stødig og stabil.

Tekniske data:

  • Lengde:                                       4,84 m
  • Bredde:                                       95 cm
  • Høyde- dørk/relling:                33 cm
  • Vekt:                                            38 kg
  • Antall personer:                       3-4
  • Lastekapasitet:                        ca. 450 kg
  • Antall seter:                              3 stk               
  • Materiale:                                 Polyetylen
  • Farge.                                        Skogsgrønn
  • Bærehåndtak:                         Ja (foran og bak)

 

  

  

Femund 16 fot er et meget godt og trygt valg for familier og personer som ønsker seg en flott turkano med gode manøvreringsegenskaper og stor nytteverdi.

 

God plass og stort lastevolum

Femund 16 er fint innredet med 3 gode seter. Mellom setene er det romslig med plass til å legge ulik type bagasje. Hvis man ønsker kan man også plassere et ekstra sete her. Dette er praktisk å vite hvis man skal ha med seg en ekstra passasjer.

Kanoen har en bredde på 95 cm. Dette gjør den ikke bare stødig og trygg, men den kan også romme mye bagasje og utstyr når man skal på lengre padletur. Det er ingen problemer å pakke med seg telt, soveposer, vanntette bager etc. Det er heller ikke noen problemer å ta med seg hunden. Den vil finne seg godt til rette mellom et av setene i kanoen.

 

Hvis man ønsker seg en kano med 4 stk fastmonterte seter skal man velge søsterkanoen som heter Femund II.

 

Trygg familiekano

Femund 16 fot er beregnet for 3-4 personer og fungerer godt som en trygg familiekano og/eller en kano for en eller to voksne som skal på lengre tur med oppakning. Setene er store og behagelige å sitte på, og skaper en behagelig komfort ombord.

God å padle

Kanoen er rask, retningsstabil og den har et godt sig. Hvis man ønsker, kan man også seile denne kanoen. Vi anbefaler at man bruker følgende kanoseil: Windpaddle Cruiser.Et velfungerende kanoseil er både nyttig og veldig morsomt å bruke. Dette anbefales på det varmeste.

 

  

 

En utmerket turkano

Femund 16 er på alle måter en glimrende turkano, enten man skal kose seg på dagstur eller på overnattingstur med telt og sovepose. Denne kanoen ivaretar alt du trenger: Gode padleegenskaper, stort lastevolum, soliditet og pent utseende. Femund 16 kan på mange måter sammenlignes med Hasle 530 Classic, men den er noe lenger og bredere enn Hasle kanoen.

Slitesterk

Femund er robust og slitesterk. Den er laget i polyetylen og tåler det meste. Denne kanoen varer og fungerer i år etter år og vil kunne være med deg på utallige turer i årene som kommer. Fordi kanoen er så solid og varig, egner den seg også til utleie, leirskoler, foreninger, speiderleire og lignende der den vil bli brukt og behandlet av mange mennesker under alle forhold. Selv om kanoen skulle støte bort i stein eller fjell vil den ikke skades. Kanoen kan også trekkes opp på sanden uten at du trenger å være redd for den. Den er bygget for å tåle en trøkk.

 

Femund 16 fot leveres i 2 utgaver

Femund-kanoen leveres i 2 ulike modeller. Denne utgaven har 3 seter og den andre modellen leveres med 4 fastmonterte seter, se Femund II.

Kanoene fra Vega Designs anbefales på det varmeste! Her er fra venstre Femund, Femund II og Velmund.

 

Kvalitet til lav pris

Mange vil hevde at kanoene fra Vega Designs er markedets beste og mest anvendelige turkanoer i forhold til pris og kvalitet. Dette er en kano som man blir glad i og som man vil ha glede av i mange, mange år.

Konklusjon

Hvis du er ute etter en suveren allround kano, så er Femund et meget godt valg. Stikkord: Solid, pen, funksjonell, stabil og lav pris.

Kort sagt: Dette er mye kano for pengene!

 

    

Vi leverer alt av tilbehør og utstyr til kanoen: padleårer, vester, ekstra seter, seter med ryggstøtte, åregafler, kanotraller, kanoseil, elektriske motorer, flyttbart og spesialtilpasset ekkolodd med mer.

Bredt utvalg

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av funksjonelle og rimelige kanoer og kajakker.

 

  

Femund er rask og god å padle. Dessuten er den stabil og trygg.

Egalis Clever kombi kajakk/kano åre (4-deler)

Dette er en praktisk 4-delt padleåre som enten kan brukes som 1 stk kajakkåre eller 2 stk kanoåre. Her har du ”alt i ett”.
899,-
Egalis Clever kombi kajakk/kano åre (4-deler)

Egalis Clever kombi kajakk/kano åre (4-deler)

Dette er en praktisk 4-delt padleåre som enten kan brukes som 1 stk kajakkåre eller 2 stk kanoåre. Her har du ”alt i ett”.
899,-
Egalis Clever kombi kajakk/kano åre (4-deler)

Høyt DeLuxe sete til kano og kajakk

Høy og behagelig ryggstøtte som benyttes i kajakker og kanoer. Passer spesielt godt til fiskekajakken "Fisker 12".
399,-
Høyt DeLuxe sete til kano og kajakk

Vega Designs Femund II m/4 seter

Femund II med 4 seter er som regel førstevalget for de fleste barnefamilier som kjøper kano
6.990,-
Vega Designs Femund II m/4 seter
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2018 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis