Produktbilde

Suvi 420 brun m/tjæreårer

Suvi "420 Tar" er en unik båt og selges inklusive 1 stk sett med spesialdesignete årer som er satt inn med tjæreolje. Den er svært populær og av alle våre båter er denne den mest etterspurte. Båten har svært gode sjøegenskaper og er en drøm å ro.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

13.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: SUVI420TAR

SE PRISLISTE FOR SUVI-MODELLENE HER

Suvi "420 Tar" er en unik båt og selges inklusive 1 stk sett med spesialdesignete årer som er satt inn med tjæreolje. Den er svært populær og av alle våre båter er denne den mest etterspurte. Båten har svært gode sjøegenskaper og er en drøm å ro.

Vi har Norges største utvalg av robåter. Suvi 420 er den robåten vi selger flest av. Dette er en fantastisk fin båt på alle måter.Suvi 420 er Nordens mest solgte robåt. Båten kan rigges med 2 sett med årer.

Nå kan vi levere denne fine båten i brun farge (kommer også i hvit) med spesialdesignete årer som er behandlet med tretjære. Den brune fargen setter et ekstra preg på båten og mange synes at denne fargen er ekstra fin.

Vi lagerfører svært mange robåter og følgende Suvibåter med mørk brun farge:Suvi 420, Suvi 460 og Suvi 495. 

Ekstrautstyr:

Sittematter til tofter/sitteplasserRekkesett i syrefast stål – 100 cm 

BÅTEN ER EN DRØM Å RO

Suvi 420 er en unik og god båt. Den er svært populær og av alle våre båter er denne den mest etterspurte. Båten har svært gode sjøegenskaper og er en drøm å ro. Den er lettrodd, retningsstabil og enkel å manøvrere. Man skal ikke legge mye kraft i årene før man merker at båten glir lett og lydløst gjennom vannet.Båten kan brukes med motor på ca. 2,5 hk. Mange velger også å benytte en elektrisk motor til denne båten. Vi leverer mange ulike elektriske motorer som vil passe til denne båten.

ENKEL Å HÅNDTERE

Suvi 420 veier bare 75 kg, og er derfor enkel og lett å bære, håndtere og sjøsette. Det er ingen problemer for en person å håndter båten. Den er enkel å få ut på vannet, trekke opp på land eller få opp på en tilhenger.Dette er en flott liten ro- og fiskebåt med klassiske former og design.Suvi 420 er Nordens mest solgte robåt gjennom tidene. Den produseres i Finland, robåtens hjemland. Suvi 420 benyttes både på fjellvann, i elver, på sjøen eller på skogsvann. Det er ikke få laks og ørret som har blitt håvet om bord i en Suvi 420 opp gjennom årene.

ET UNIKT SKROG

Suvi 420, Suvi 460 og Suvi 495 er en videreføring og et sluttresultat av årelange tradisjoner og erfaringer med ro- og fiskebåter.Båtenes form og design er nøye uttenkt og hver detalj bygger på mye kunnskap som er bygget opp gjennom generasjoner. Alle som ror en Suvi vil merke båtens uovertrufne ro- og sjøegenskaper. Båten har en solid kjøl.KAN ROS AV 1 ELLER 2 PERSONER

Suvi 420 kan ros av 1 person eller 2 personer på samme tid.Feste for 2 par åregafler følger med som standardutstyr. Når 2 personer ror denne båten sammen og man finner takt og rytme, da går det virkelig unna.

KAN BRUKES MED MOTOR

For de som ønsker å bruke en liten motor på båten er ikke dette noe problem. Båtens rette akterspeil gjør det mulig å hekte på en motor på opp til ca. 2,5 hk. Skrogets form og kjølegenskaper er konstruert for at båten skal gå fint i vannet med motor på hekken. Mange benytter også en elektrisk motor, noe som gjør turen ut på vannet ekstra stille og behagelig.Hvis man ønsker å sitte et stykke framme kan man ganske enkelt sette på en rorkultforlenger på motorens styrepinne. 

KJEMPEFIN FISKEBÅT

Båten er ideell som fiskebåt, enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Man har relativt god plass om bord til både fiskeutstyr og andre remedier. Fordi båten er så lett å manøvrere og styre i den retningen man ønsker synes mange at dette er den ideelle fiskebåten.

STØDIG OG USYNKBAR

Båten leveres med fortøyningsbeslag foran i båten og lensepropp bak i dørken.Suvi 420 er usynkbar, har god stabilitet og trygge sjøegenskaper.

DETTE ER EN TRYGG BÅT

I Suvi 420 kan du føle deg trygg og avslappet. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust, solid og lettrodd båt til en riktig pris. Denne båten anbefales på det varmeste.

Dimensjoner
Lengde 418 cm
Bredde 141 cm
Vekt 75 kg
Generelt
Antall personer 3 stk
Anbefalt motor ca 2,5 hk (kort stamme)
Fortøyningsøye Ja
Farge Mørk brun
Materiale Glassfiber
CE-godkjent Ja
Fartseksempel -

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis