Produktbilde

Native Ultimate 12 FX Angler

En stødig og god kano/kajakk-hybrid med katamaranskrog. Ultimate 12 FX Angler kan du rigge som du vil med alt det utstyret som du ønsker og har behov for. Dette er ikke mindre enn en ”lekkerbisk” av en fiskeplattform.

Før fra 14.990,-

Nå fra 13.990,-

inkl. mva
Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
NRUF12HO Native Ultimate 12 FX - Hidden Oak På lager: 1 13.990,-

- 7%

NRUF12LL Native Ultimate 12 FX - Lizard Lick Kontakt oss 13.990,-
NRUF12BL Native Ultimate 12 FX - Blue Lagoon Kontakt oss 13.990,-

En stødig og god kano/kajakk-hybrid med katamaranskrog

 

En spesielt god båt

Denne kajakken har vært med på å endre folks oppfatning av hva en god fiskekajakk skal være for noe. Den fungerer like godt i elver, på innlandsvann og langs kysten. Ultimate 12 FX Angler er som andre Native kajakker svært stabile og den er beregnet for at man skal kunne stå og fiske i den. Noen vil kalle dette en hybrid mellom kano og kajakk. I denne farkosten ligger det beste fra begge deler.

Ultimate 12 FX Angler kan du rigge som du vil med alt det utstyret som du ønsker og har behov for. Dette er ikke mindre enn en ”lekkerbisk” av en fiskeplattform.

 

Tekniske data:

 • Lengde: 3,71 m (12 fot)
 • Bredde: 77 cm
 • Vekt: 23,5 kg
 • Dybde: 30 cm
 • Lasteevne: 159 kg

Fargevalg: hidden oak , sand  eller lizard lick

 

Kjennetegn:

 • Svært stabil (du kan stå og fiske)
 • Patentert "Tunnel Hull"
 • God lastekapasitet foran og bak
 • Lav vekt (enkel å frakte)
 • Lett å manøvrere
 • Kan rigges med masse ekstrautstyr
 • Integrert kjølfinne
 • Justerbart og behagelig stol (som enkelt kan fjernes ved behov)
 • Integrert koppholder
 • Justerbare fotstøtter
 • God lasteplass
 • Bærehåndtak
 • Lekker design

 

Et unikt og patentert skrog

Kajakken har et særegent og patentert "Tunnel Hull" skrog. Dette gjør det mulig selv for den utrente kajakkpadler å stå i kajakken og fiske med sluk- eller fluestang.

Kajakken har et skrog som gjør den enkel og god å padle. Den er stødig og  lystrer dine kommandoer slik en god fiskekajakk skal gjøre.

 

Praktisk innredning

Ultimate 12 FX har stor og god lagringsplass for bagasje i forhold til størrelsen. Lastekapasiteten er på hele 159 kg. I denne kajakken kan du ta med deg det du trenger av utstyr til fiske, camping, fotografering etc.

 

Generelt

Ultimate 12 FX Angler er en praktisk farkost på alle måter. På grunn av smart innredning og stor stabilitet passer denne båten til all slags fiske, mange typer jakt og hyggelige turer på vannet. Dette er også en kajakk som egner seg for alle som liker å fotografere og observere fugler og dyr i naturen.

Man må ikke fiske eller jakte for å ta glede av denne kajakken. Dette er også en allround kajakk som passer til alle som vil ha en åpen og praktisk innredet kajakk til hyggelige turer blant holmer og skjær eller på stillere innlandsvann.

 

Native Ultimate finnes i 2 størrelser (12 og 15 fot)

Hvis du veier mer enn 90-100 kg og/eller nesten alltid fisker stående, anbefaler vi deg å velge Ultimate 15 FX Solo Angler. Dette er en kajakk med enda større lastekapasitet (272 kg), noe som gjør at den ligger enda stødigere i vannet enn 12-fotern.

Denne unike båten kombinerer soliditet, funksjonalitet, komfort og kvalitet på en fantastisk god måte. Ultimate 12 FX anbefales derfor til alle som liker å jakte, fiske og ferdes i naturen.

 

Solid og robust

Båten er laget i polyetylen og er derfor svært solid og robust. Den er slitesterk og tåler mye. Når du er ute i denne båten trenger du ikke å være redd for at stein, fjell og annet skal skade den. Ultimate 12 FX Angler er laget for å tåle mye. Denne kajakken kan du trekke opp på grus og stein uten å være redd for den.

 

En allsidig båt

Ultimate 12 FX Angler passer både på innlandsvann, langs kysten og i elver. Den er glimrende til både flue- og slukfiske i rolig farvann og sakteflytende elver. Fordi båten er så stødig er den enkel å entre.  Dette er også en kajakk som egner seg for alle som bare ønsker seg en praktisk, solid og ikke minst stødig og stabil båt.

Native er en av verdens ledende produsenter av fiske- og jaktkajakker, og kvaliteten og funksjonaliteten på kajakkene er de aller beste.Scotty 438 monteringsbrakett for skinne

Gir en enkel og rask montering av fiskestangsholdere og annet utstyr som er beregnet til denne festebraketten
319,-
Scotty 438 monteringsbrakett for skinne

Rektangulær monteringsplate for Native fiskekajakker

Denne monteringsplaten festes på kajakkens reling (skinne) og brukes for å feste diverse utstyr på, eks fiskestangholder, kameraholder, div elektronikk (ekkolodd etc).
429,-
Rektangulær monteringsplate for Native fiskekajakker

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis