Produktbilde

River 420

River 420 brukes i stor grad i oppdrettsnæringen. Dette fordi den tåler stor påkjenning over tid og er så stabil på vannet.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
RIV2036 River 420 - Rød Kontakt oss 25.900,-
RIV2037 River 420 - Gul Kontakt oss 25.900,-
RIV2039 River 420 - Grå Kontakt oss 25.900,-
RIV2042 River 420 - Orange Kontakt oss 25.900,-

MED ELLER UTEN STYREKONSOLL

Alle River modellene kan leveres med eller uten styrekonsoll. Hvis du velger modellen uten konsoll, styrer du med styrepinnen (rorkulten) på motoren. Hvis du velger båt med styrekonsoll (XR-modellen), må du ha en motor som er beregnet for fjernstyring.

XR-modellen har sidemontert styrekonsoll komplett med ratt, styreklokke og styrewire samt to seter bak.

XR-settet til River 420 koster kr. 10.150,- (må kjøpes separat)

 


 

STANDARDUTSTYR - RIVER 420

Regnlensende dekk, oppbevaringsrom i fremre tofte (volum: ca 48 ltr), innstøpte elokserte aluminiumhandtak, fortøyningsfester forut og akterut.

 

EKSTRAUTSTYR

Man kan få følgende ekstrautstyr til River 420:

Oppbevaringskasse med låsbart rom.

Styrekonsoll kan ettermonteres på standard utgaven. Settet er meget enkelt å montere og leveres komplett med bruksanvisning, ratt, styreklokke og styrewire samt to seter bak.

Targa-bøyle kan leveres som ekstrautstyr til alle River-modellene. Denne er dekorativ, og ”løfter” båtens utseende. Den er også praktisk da den er god å holde seg fast i og støtte seg til mens man er om bord. Targabøylen er laget i syrefast stål.

Bildet viser oppbevaringskassen montert i en River 420 uten konsoll.

 Bildet viser River 420 XR med targabøyle

BESKRIVELSE

River 420 er i likhet med sine "småsøsken" River 290 og 350 en svært sikker, trygg og sidestabil båt. Båten har et særegent og godt skrog, noe som medfører en stabil og fin gange på sjøen. River 420 er kjent for å ha gode sjøegenskaper. Det merker man for eksempel når man i stor fart svinger brått eller når man møter store bølger.

River-båtene representerer nytenkning innen design og produktutvikling. Båten er meget lettplanende, og oppnår stor hastighet, selv med små motorer. Den optimale konstruksjonen av skroget gir meget god stabilitet under alle forhold, samtidig som lav friksjon gir jolla lett fremdrift og lavt drivstoffforbruk.

River 420 er en båt som passer både som landsteds båt, for redningstjeneste, for dykkere, politi, brannvesen, jakt og fiske. Mange campingplasser og andre turiststeder kjøper også denne båten for å leie den ut. River er nesten uslitelig og tåler alltid en trøkk.

River 420 brukes i stor grad i oppdrettsnæringen. Dette fordi den tåler stor påkjenning over tid og er så stabil på vannet.

 

PRAKTISK INNREDNING

Foruten det låsbare rommet framme i båten, kan man ta av og flytte de 2 toftene. Dette gjør det enkelt å bruke båten til å transportere større gjenstander eller frakte ruser, garn og lignende. Fordekket er utformet på en slik måte at det er enkelt å gå i land fra båten eller stige om bord, også for eldre mennesker.

 

FARTSEKSEMPLER

30 hk/2 personer: ca. 26 knop

 

EN BÅT FOR HELE FAMILIEN

Dette er en båt som passer for hele familien. Båten egner seg fint som badebåt og til turer blant holmer og skjær. Mange bruker den fiske og garnsetting.

 

EKSTREMT STERK

River er laget i polyetylen. Dette er det samme materialet som Pioner- og Hasle båtene blir laget i, noe som gjør dem ekstra sterke, robuste og slitesterke. Man trenger ikke være redd for å grunnstøtte eller komme inntil fjell og stein med denne båten.

River tåler m.a.o. mye juling og man slipper å være nervøs når barna er ute på vannet og koser seg. I motsetning til glassfiberbåter er det ikke skadelig for båten hvis man får noen sår og riper i overflaten av skroget. Dessuten er båten fullstendig gjenvinnbar, og tåler temperaturer mellom -50 o og +50 o C.

Dimensjoner
Lengde 4,20 m / 13,8 fot
Bredde 1,80 m
Vekt 180 kg (195 kg med konsoll)
Generelt
Antall personer 5 stk
Maks motor 30 hk (lang stamme)
Materiale Polyetylen
Farge Rød, koksgrå, oransje, gul
CE-Kategori C
Lengde kontrollkabel 7 fot
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis