Produktbilde

River 290

River 290 er en av markedets aller beste kombijoller. Dette er en jolle som kan brukes både som motorbåt, robåt og slepejolle.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
RIV2000 River 290 - Rød Kontakt oss 17.500,-
RIV2001 River 290 - Gul Kontakt oss 17.500,-
RIV2003 River 290 - Grå Kontakt oss 17.500,-
RIV2004 River 290 - Sort Kontakt oss 17.500,-
Se flere varianter (2)

Spør oss også om pris på båten med konsoll og ferdigmontert motor!

 

MED ELLER UTEN STYREKONSOLL

Alle River modellene kan leveres med eller uten styrekonsoll. Hvis du velger modellen uten konsoll, styrer du med styrepinnen (rorkulten) på motoren. Hvis du velger båt med styrekonsoll (XR-modellen), må du ha en motor som er beregnet for fjernstyring.

XR-modellen har sidemontert styrekonsoll komplett med ratt, styreklokke og styrewire samt to seter bak.

XR-settet til River 290 koster kr. 9.900,- (må kjøpes separat)

 

  

STANDARDUTSTYR - RIVER 290

Regnlensende dekk, 2 stk. flyttbare tofter, innstøpte elokserte aluminiumshandtak, integrerte slepefester forut, innstøpte fortøyningsfester akterut, samt innstøpte davitfester for opphenging. Godkjent "LåstBåtForsikring" i klasse 2.


EKSTRAUTSTYR

Styrekonsoll kan ettermonteres på standard utgaven. Settet er meget enkelt å montere og leveres komplett med bruksanvisning, ratt, styreklokke og styrewire samt to seter bak.

Targa-bøyle kan leveres som ekstrautstyr til alle River-modellene. Denne er dekorativ, og ”løfter” båtens utseende. Den er også praktisk da den er god å holde seg fast i og støtte seg til mens man er om bord. Targabøylen er laget i syrefast stål.


BESKRIVELSE

River 290 er en av markedets aller beste kombijoller. Dette er en jolle som kan brukes både som motorbåt, robåt og slepejolle.

River-båtene er ekstremt lettplanende med sin moderate V-bunn på 14 grader.

River 290 er enkel å frakte med seg, selv på et litt stort biltak.

Takket være den spesielle (flate) bunnen på båten slipper man å snu båten på hodet, samtidig som den ligger stabilt og godt på standard takbøyler. Dette gjør det meget enkelt å transportere båten fra sted til sted. Dette er en perfekt hytte- og slepebåt.

River 290 er både lettplanende og rask i vannet.


EKSTREMT STERK

River er laget i polyetylen. Dette er det samme materialet som Pioner- og Hasle båtene blir laget i, noe som gjør dem ekstra sterke, robuste og slitesterke. Man trenger ikke være redd for å grunnstøtte eller komme inntil fjell og stein med denne båten.

River tåler m.a.o. mye juling og man slipper å være nervøs når barna er ute på vannet og koser seg. I motsetning til glassfiberbåter er det ikke skadelig for båten hvis man får noen sår og riper i overflaten av skroget. Dessuten er båten fullstendig gjenvinnbar, og tåler temperaturer mellom -50 o og +50 o C.


FARTSEKSEMPLER

6 hk/1 person: ca. 11 knop

10 hk/1 person: ca. 18 knop
 

Dimensjoner
Lengde 290 cm / 9,8 fot
Bredde 1,49 m
Vekt 80 kg (120 kg med konsoll)
Generelt
Antall personer 3 stk
Maks motor 10 hk
Materiale Polyetylen
Farge Rød, grå, oransje, gul
CE-Kategori D
Lengde kontrollkabel 5 fot
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis