Produktbilde

Aluminiumspram – Jon 16 fot

Dette er en ypperlig tur, fiske og jaktbåt med stort potensial og mange muligheter. Denne båten er ekstra stor og romslig og meget stabil. Det gjør den ekstra god å fiske fra.

Før fra 35.990,-

Nå fra 29.990,-

inkl. mva
Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
ME-16JONGR Jon 16 fot - Grønn Kontakt oss 29.990,-

- 17%

ME-16JONSI Jon 16 fot - Silver Kontakt oss 34.990,-

En kraftig pram med ekstra stor kapasitet!

Dette er en ypperlig tur, fiske og jaktbåt med stort potensial og mange muligheter. Denne båten er ekstra stor og romslig og meget stabil. Det gjør den ekstra god å fiske fra.

Det er plass til mye utstyr og bagasje i båten, og den er lett å manøvrere blant siv, steiner og ulendt farvann.

Båten er relativt lett, utrolig robust og veldig praktisk. Dette er en drøm av en båt når man skal ut for å fiske ørret, gjedde eller annet. Du kan rigge den med motor opp til 35 hk, men båten går også bra med motorer fra 9,8 hk. I denne båten har du god plass til fiskeutstyr og annet som du måtte trenge på turen.

13c560f89608d90a9c56.jpg
Jon 16 fot er stødig og stabil som en flåte, og er en fantastisk fin og brukervennlig båt.

 

En god og solid fraktbåt

Flere av våre kunder har kjøpt denne modellen fordi de skal bruke den som ren fraktbåt, eksempel transport og frakt av materialer, sau, geiter, kabler og annet utstyr. Båten brukes også i forbindelse med redningsarbeid av brannvesen og ulike andre organisasjoner.

Båten flyter høyt i vannet og kommer til over alt der man ønsker. Du trenger ikke være redd for å trekke den over steiner og den har en stor og stabil anleggsflate når du skal legge den inntil land.

 

Fordeler ved denne båten:

  • Lav vekt
  • Stabil og trygg i forhold til størrelse
  • Stort lastevolum – praktisk innredet
  • Solid og robust
  • God fiskebåt
  • Rask og lett – krever liten motor
  • Lite vedlikehold
  • Enkel å håndtere – lett å frakte
  • Lang levetid
  • Miljøvennlig

 

Romslig og fin innredning

I denne båten har du god plass til å ta med deg absolutt ”alt det du vil”.

Båten har uvanlig stor utnyttelsesplass i forhold til størrelsen. Se bildene.

I denne båten kan du stå mens du fisker.

183841b5a96710956934.jpg 11898624bc52e5a84f04.jpg
1489ef9560f9af6b2174.jpg 1595144352a0c5658293.jpg

Lite vedlikehold

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok.

Når du eier en aluminiumsbåt som denne er du totalt fri for bekymringer.

 

Aluminium = Lav vekt og stor styrke

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. De fleste som anskaffer seg en aluminiumsbåt av denne typen blir overrasket over hvor robust og god den er.

 

Kvalitetsbåter

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet. Våre båter er produsert på fabrikker som alltid setter kvalitet, holdbarhet og soliditet i høysetet. Båtene går gjennom strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd. Hver båt blir nøye kontrollert og sjekket før de pakkes og sendes til oss. De er laget for å holde i mange, mange år.

1c558512b0c0ebd79c23.jpg
Jon 16 er godkjent for 30 hk og ”svever som en rakett” over vannflatene en stille sommermorgen på vei ut til de gode fiskeplassene.


14.jpgDette er en båt med ekstra stor lasteplass. Mange entreprenører og bønder bruker denne modellen aktivt i sitt dagelige arbeid.

 

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på små funksjonelle båter, og spesielt på aluminiumsbåter. Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige båter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av båter fra fabrikker fra hele verden.

Det tilbys mange ulike typer båter på det norske markedet og kvaliteten på det som tilbys varierer. Vi setter alltid kvalitet og soliditet i høysetet og når du kjøper en båt hos oss skal du vite at du har fått mye for pengene.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange båter som det vi gjør, og våre kunder er vår viktigste markedsføringskanal. Hvis man er fornøyd den båten man har kjøpt, så forteller man gjerne dette til naboen.

1d9df9cba4109e8d703.jpg

Dimensjoner
Lengde 490 cm
Bredde 179 cm
Høyde 50 cm
Vekt 147 kg
Generelt
Lastekapasitet 565 kg
Maks personer 5
Maks motor 25 hk
Maks motorvekt 104,5 kg
Lengde motorstamme Lang
Aluminiumstykkelse bunn 2 mm
Aluminiumstykkelse side 2 mm
CE-Kategori D
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis