Produktbilde

Aluminiumspram – Jon 10 fot

Denne båten passer for de som vil ha den aller enkleste, letteste og mest funksjonelle båten som finnes i sin klasse. Det er helt utrolig at 36 kg kan romme så mye båt!

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
ME-10JONGR Jon 10 fot - Grønn Kontakt oss 12.990,-
ME-10JONSI Jon 10 fot - Silver Kontakt oss 11.990,-

En liten, praktisk og god jakt, fiske og fritidsbåt.

Kun 32 kg.

Dette er en unik, praktisk og lett jakt og fiskebåt.

Jon 10 fot veier ikke mer enn 32 kg.

Denne lille, men solide båten løfter du lett opp på biltaket og frakter med deg dit du vil.

Hvis du vil ha en motor til båten, anbefaler vi en elektrisk motor eller en Honda 2,3 hk som bare veier 12,5 kg.

 

Fordeler ved denne båten:

  • Lav vekt
  • Stabil og trygg i forhold til størrelse
  • Relativt stort lastevolum – praktisk innredet
  • Solid og robust
  • God fiskebåt
  • Rask og lett – krever liten motor
  • Lite vedlikehold
  • Enkel å håndtere – lett å frakte
  • Lang levetid
  • Miljøvennlig

 

1d6ff13473b04588dc0.jpg
Vår 10 fots pram er enkel å trekke opp på land og frakte med seg dit man skal.

 

Lett og funksjonell

Denne båten passer for de som vil ha den aller enkleste, letteste og mest funksjonelle båten som finnes i sin klasse. Det er helt utrolig at 36 kg kan romme så mye båt!

 

Ideell i kombinasjon med en elektrisk motor

Båten egner seg ypperlig i kombinasjon med en liten elektrisk motor. I mange vann på fjellet er det forbudt med bensindrevet motor. Da er en elektrisk motor en fin løsning og en flott mulighet til å komme seg ut på vannet, både raskt, sikkert og ikke minst lydløst.

 

Lite vedlikehold

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok.

Når du eier en aluminiumsbåt som denne er du totalt fri for bekymringer.

 

Aluminium = Lav vekt og stor styrke

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. De fleste som anskaffer seg en aluminiumsbåt av denne typen blir overrasket over hvor robust og god den er.

 

Kvalitetsbåter

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet. Våre båter er produsert på fabrikker som alltid setter kvalitet, holdbarhet og soliditet i høysetet. Båtene går gjennom strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd. Hver båt blir nøye kontrollert og sjekket før de pakkes og sendes til oss. De er laget for å holde i mange, mange år.

10af2903bfdf5257596.jpg
Mange bruker aluminimspram når de fisker gjedde. Prammen kan ros inn på grunner og inn mellom siv, røtter og vegetasjon.

 

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på små funksjonelle båter, og spesielt på aluminiumsbåter. Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige båter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av båter fra fabrikker fra hele verden.

Det tilbys mange ulike typer båter på det norske markedet og kvaliteten på det som tilbys varierer. Vi setter alltid kvalitet og soliditet i høysetet og når du kjøper en båt hos oss skal du vite at du har fått mye for pengene.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange båter som det vi gjør, og våre kunder er vår viktigste markedsføringskanal. Hvis man er fornøyd den båten man har kjøpt, så forteller man gjerne dette til naboen.

 

1b4a38329031f659683.jpg

Dimensjoner
Lengde 296 cm
Bredde 120 cm
Høyde 41 cm
Vekt 32 kg
Generelt
Lastekapasitet 278 kg
Maks personer 3
Maks motor 3,5 hk
Maks motorvekt 23 kg
Lengde motorstamme Kort
Aluminiumstykkelse bunn 1,2 mm
Aluminiumstykkelse side 1,2 mm
CE-Kategori D
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis