Produktbilde

Starcraft Canadian 14 fot

Når man ser på båtens linjer så ser man at dette er båt som går bra i sjøen. Den skiller seg klart ut blant alle sine konkurrenter.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

SE PRISLISTE FOR ALUMINIUMSBÅTER HER

Kun 59 kg! - Vår bestselger!

Canadian 14 fot er kort og godt en optimal båt. Den er prisgunstig, lett, solid og rask.

Når man ser på båtens linjer så ser man at dette er båt som går bra i sjøen. Den skiller seg klart ut blant alle sine konkurrenter.


Båten veier kun 59 kg.
Båten planer med 5-6 hk!

 

En av våre kunder skriver:

Hei ,

Har bare lyst til å komme med en meget positiv tilbakemelding ang båten jeg nylig kjøpte hos dere, en Starcraft 14 fot. Vi tok med båten til hytta i Rødøy Kommune; Nordland. Den fungerte utmerket med min 8 hesters Susuki. Vi var 4 voksne på fisketur, deriblant 2 på nærmere 80 år(!) Den virket både stødig og solid i vannet. God å ro var den også, og med et belegg innvendig som hindret at vi skle. Bra! Jeg prøvde den også alene, og da planet den helt perfekt, og oppnådde overraskende god fart. Dessuten var den meget lett å dra på land for 2 voskne. Vi er derfor såre fornøyde med båten, og regner med at vi får mye glede og mange fine turer på fjorden med denne.

Mvh
Jann Frode Pettersen

10f24e7284d180cb8f99.jpg
Hvis du ønsker, leverer vi båten både med motor og ferdigregistrert båttilhenger på ditt navn. Alt ”tipp-topp” og 100 % klart til bruk! Her kan du få en fullverdig båtpakke til en moderat og overkommelig pris.

 

 

Stikkord for denne båten:

• Svært lav vekt – lett å løfte

• Solid og robust

• Rask – krever liten motor

• Lite vedlikehold

• Veldig enkel å håndtere, både på land og i vannet

• Lang levetid

• Miljøvennlig

 

En bestselger gjennom mange år

Canadian 14 fot er en av våre bestselgere og en båt veldig mange velger. Det er ikke så rart når man tar bruksverdi, soliditet og pris i betraktning.

 

Stor fart med liten motor

Pga. av lav vekt og båtens unike konstruksjon går båten enkelt og raskt opp i plan. Båten skyter en overraskende stor fart, selv med en liten motor. Til denne båten selger vi alt fra 4 hk til 15 hk, men vi anbefaler ofte en 9,8 hk. En Tohatsu 9,8 hk (Best i test!) veier bare 37 kg og er svært sprek. Dette er en glimrende kombinasjon fordi man da får utnyttet båtens gode fartspotensial samtidig som hele ”pakken” har en lav vekt. Med en slik motor på hekken betyr det at både båt og motor veier kun 96 kg.

Båten flyter høyt i vannet og kommer til der andre tilsvarende båter må melde pass. Båten er perfekt å ro, også for de minste barna!

15dbd95714d05ffb3328.jpg 1e3257de803b025bed47.jpg
1786e9dd46effbc613b7.jpg 15117928db63d8b4d4d6.jpg

 

Praktisk i bruk

Canadian 14 har mange fordeler. Båten veier mindre enn alle glassfiberbåter i samme størrelse, og er veldig praktisk å håndtere både på land og ikke minst i vannet. Båten har uvanlig stor utnyttelsesplass i forhold til størrelsen. Denne båten er enkel å håndtere for en person pga den lave vekten.

Veldig mange ønsker seg en lett og solid båt på hytta som kan håndteres av en person. For alle som ønsker seg en slik båt, vil dette trolig være et førstevalg. Denne båten rommer mye i forhold til båtens størrelse.

 

Enkel å frakte

Båten er lett å frakte, trekke opp på land, og ellers håndtere for en person. Dette er et viktig poeng når man er alene på hytta og skal ut på vannet for å fiske.

Båten er godkjent for hele 15 hk, men egner seg også ypperlig i kombinasjon med en mindre bensinmotor eller en liten elektrisk motor. Dette er kort sagt den ideelle båten både ved kysten, fjorder, vann og innsjøer.

1686cea478f1766f1ab5.jpg
Canadian 14 er en ypperlig turbåt som kommer seg fram over alt, også på grunt vann.

 

Solid, sterk og holdbar

Canadian 14 er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen

(AL-H36) som finnes i markedet. Dette er den samme kvaliteten som blant annet benyttes til produksjon av fly. Aluminium er lettere og dobbelt så sterkt som glassfiber, og varer i nærmest ubegrenset tid. Dessuten er aluminium miljøvennlig og 100 % resirkulerbart.

10f6c524cb9792d11804.jpg 181ca637728eb90c63f4.jpg
138c858f3ccee14e6b64.jpg 188e28e8ce0a24717c53.jpg
Canadian 14 er enkel å frakte, enten du har en båthenger eller vanlig varehenger. Båten veier jo bare 59 kg og vippes raskt og enkelt opp i hengeren. Legg merke til båtens solide og gode håndtak bak.

 

Lite vedlikehold

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok.

Når du eier en aluminiumsbåt som denne er du totalt fri for bekymringer.

 

Aluminium = Lav vekt og stor styrke

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. De fleste som anskaffer seg en aluminiumsbåt av denne typen blir overrasket over hvor robust og god den er.

 

Kvalitetsbåt

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet. Våre båter er produsert i USA på en familieeid fabrikk som har produsert kvalitetsbåter i over 100 år.

Båtene fra Starcraft går gjennom strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd og holder alltid høy kvalitet. De er laget for å holde i mange, mange år.

Aluminiumsbåter er svært utbredt i USA, og i USA er Starcraft alltid synonymt med kvalitet og soliditet.

19dca20002944b2a3302.jpg
Canadian 14 med Honda 10 hk er en flott kraftpakke som de fleste vil ta veldig stor glede av.

 

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på små funksjonelle båter, og spesielt på aluminiumsbåter. Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige båter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av båter fra fabrikker fra hele verden.

Det tilbys mange ulike typer båter på det norske markedet og kvaliteten på det som tilbys varierer. Vi setter alltid kvalitet og soliditet i høysetet og når du kjøper en båt hos oss skal du vite at du har fått mye for pengene.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange båter som det vi gjør, og våre kunder er vår viktigste markedsføringskanal. Hvis man er fornøyd den båten man har kjøpt, så forteller man gjerne dette til naboen.

1e72ecf712a9a108d33.jpg
Både Canadian 12 og 14 er lakkert i en meget pen brekkhvit farge som tar seg pent ut for øye. Legg merke til båtens pene linjer. Dette er en båt å bli glad i.

 

Perfekt i kombinasjon med en elektrisk motor

Spør oss gjerne om hvilken elektrisk motor vi anbefaler til denne båten. Båten egner seg nemmelig ypperlig i kombinasjon med en elektrisk motor. I mange vann på fjellet er det forbudt med bensindrevet motor. Da er en elektrisk motor en fin løsning og en flott mulighet til å komme seg ut på vannet, både raskt, sikkert og ikke minst lydløst.

1d7aed16e45d768e73a2.jpg
Canadian 14 i fint driv med en Tohatsu 9,8 hk (37 kg).

13eef7928548a0439552.jpg
Canadian 14 er enkel og god å ro.

 

Dimensjoner
Lengde 4,22 m
Bredde 1,50 m
Vekt 59 kg
Generelt
Lastekapasitet -
Antall personer 4 stk
Maks motor 15 hk
Maks motorvekt -
Farge Lakkert skrogside utvendig
CE-godkjent Ja
Usynkbar Ja
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis