Produktbilde

AluMarine 10 fot

AluMarine 10 fot er på mange måter en unik båt. Den har så mange egenskaper som de fleste verdsetter høyt. Dette er båten for alle som vil ha en superlett liten båt som også er solid og robust.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

12.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: ME-10MV

SE PRISLISTE FOR ALUMINIUMSBÅTER HER

En fantastisk fin og brukervennlig båt

Kun 41 kg!

Klikk her for produktblad

 

Stikkord for denne båten:

• Svært lav vekt – lett å løfte

• Solid og robust

• Rask – krever liten motor

• Lite vedlikehold

• Veldig enkel å håndtere, både på land og i vannet

• Lang levetid

• Miljøvennlig

18a36da67b6d400c1867.jpg
Båten som vi leverer er aluminiumsfarget, ikke lakkert slik som bildet her viser. Motoren som er festet på hekken her er en Honda 2,3 hk. Denne motoren veier kun 12,5 kg. Båten går enkelt opp i plan og holder god fart selv med en liten motor. De fleste velger en motor i størrelsen 2,3 – 5 hk.

 

Beskrivelse

AluMarine 10 fot er på mange måter en unik båt. Den har så mange egenskaper som de fleste verdsetter høyt. Dette er båten for alle som vil ha en superlett liten båt som også er solid og robust.

 

Veldig praktisk

Denne båten har mange fordeler og de fleste vil trekke fram den lave vekten som den store fordelen. Båten veier mindre enn de fleste glassfiber- og gummibåter i samme størrelse, og er veldig praktisk å håndtere både på land og ikke minst i vannet. Båten har uvanlig stor utnyttelsesplass i forhold til størrelsen.

 

Enkel å transportere og frakte

Båten er lett å frakte, trekke opp på land, og ellers håndtere for en person. Dette er et viktig poeng når man er alene på hytta og skal ut på vannet for å fiske eller kose seg. AluMarine 10 fot veier bare 41 kg og den har uvanlig stor utnyttelsesplass i forhold til størrelsen.

11fdb1ef46c7db72abf6.jpg
Fordi ikke båten veier mer enn 41 kg (!) er den enkel å frakte.

 

Lett og rask

Pga. av den lave vekten og båtens konstruksjon går båten raskt opp i plan og gir en overraskende stor fart, selv med en liten motor. Båten flyter høyt i vannet og kommer til der andre tilsvarende båter må melde pass. Båten er perfekt å ro, også for de minste barna!

 

Perfekt i kombinasjon med en elektrisk motor

Spør oss gjerne om hvilken elektrisk motor vi anbefaler til denne båten. Båten egner seg nemmelig ypperlig i kombinasjon med en elektrisk motor. I mange vann på fjellet er det forbudt med bensindrevet motor. Da er en elektrisk motor en fin løsning og en flott mulighet til å komme seg ut på vannet, både raskt, sikkert og ikke minst lydløst.

 

Solid og robust

AluMarine er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen

(AL-H36) som finnes i markedet. Aluminium er lettere og dobbelt så sterkt som glassfiber, og varer i nærmest i ubegrenset tid. Dessuten er aluminium miljøvennlig og 100 % resirkulerbart.

Denne båten trenger du ikke være redd for å dra opp på stein og sand. Den varer nesten evig!

 

Lite vedlikehold

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok.

Med en aluminiumsbåt er du totalt fri for bekymringer.

alu03.jpg
Båten veier bare 41 kg og er utrolig enkel å håndtere. Her har man festet et par praktiske trillehjul (ekstrautstyr) på akterspeilet, noe som gjør transport og håndtering enda enklere.

1b97a984211896b161d5.jpg
På grunn av båtens vekt er det enkelt å løfte båten opp på biltaket og frakte den med seg.

 

Kvalitetsbåter

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet. Våre båter er produsert på fabrikker som alltid setter kvalitet, holdbarhet og soliditet i høysetet. Båtene går gjennom strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd. Hver båt blir nøye kontrollert og sjekket før de pakkes og sendes til oss. De er laget for å holde i mange, mange år.

1b176556b9467ba7e104.jpg
AluMarine 10 fot er god å ro. Dette er kort sagt den ideelle båten både ved fjorder, vann og innsjøer.

 

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på små funksjonelle båter, og spesielt på aluminiumsbåter. Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige båter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av båter fra fabrikker fra hele verden.

Det tilbys mange ulike typer båter på det norske markedet og kvaliteten på det som tilbys varierer. Vi setter alltid kvalitet og soliditet i høysetet og når du kjøper en båt hos oss skal du vite at du har fått mye for pengene.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange båter som det vi gjør, og våre kunder er vår viktigste markedsføringskanal. Hvis man er fornøyd den båten man har kjøpt, så forteller man gjerne dette til naboen.

157.jpg
I forhold til båtens størrelse er det god plass om bord.Denne båten trenger du ikke være redd for å dra opp på stein og sand. Den varer nesten evig!

 

 

ALUMINIUM = LAV VEKT OG STOR STYRKE

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål.

 

 

Dimensjoner
Lengde 308 cm
Bredde 134 cm
Høyde 55 cm
Vekt 41 kg
Generelt
Lastekapasitet 282 kg
Maks personer 3
Maks motor 4 hk
Maks motorvekt 18,2 kg
Lengde motorstamme Kort
Aluminiumstykkelse bunn 1,2 mm
Aluminiumstykkelse side 1,2 mm
CE-Kategori D
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis