Produktbilde

Suvi 495

Suvi 495 er en fin og anvendelig båt for alle som vil ha en robust og god bruksbåt som både kan ros og kjøres med motor. Båten er romslig og den har spesielt gode ro-egenskaper. Båten er stabil på vannet og den har en funksjonell innredning.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

16.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: SUVI495H

SE PRISLISTE FOR SUVI-MODELLENE HER

 

En svært anvendelig og praktisk båt

Suvi 495 er en fin og anvendelig båt for alle som vil ha en robust og god bruksbåt som både kan ros og kjøres med motor. Båten er romslig og den har spesielt gode ro-egenskaper.Båten er stabil på vannet og den har en funksjonell innredning.

Suvi 495 er utstyrt med et låsbart oppbevaringsrom i midttoften og en motorbrønn slik at det er enkelt å benytte den med en påhengsmotor.

Suvi 495 er som sine ”søstre” (420 og 460) en unik, solid og veldig populær båt. Båten har svært gode sjøegenskaper og er fantastisk fin å ro. Den er rask, retningsstabil og enkel å manøvrere. Våre kunder kan ikke få fullrost Suvi 495 nok. Hvis du skal ha en praktisk og lettrodd båt ved fjellhytta, er det ikke tvil om hva du bør velge. Denne båten er rett og slett hyggelig, og innbyr alltid til en stille tur på vannet mens ørreten vaker og sommerkvelden er på sitt beste. Med denne båten har du alt du trenger til en relativt lav pris.Båten kan utstyres med motor opp til ca. 4 hk. Mange velger også en elektrisk motor til denne båten, noe som gjør turen på vannet enda stillere og behagelig. Man trenger ikke store motoren og mye kraft for å skyve denne båten.

Suvi 495 veier 103 kg, og er derfor enkel og lett å bære og sjøsette. Det er ingen problemer for en person å håndtere denne båten. Båten er enkel å få ut på vannet, trekke opp på land eller få opp på en tilhenger.

Dette er en flott ro- og fiskebåt med klassiske former og design. Suvi 495 selges i et stort antall, og dette er ikke uten grunn. Båten passer både på fjellvann, i elver, på sjøen eller på skogsvann.

 

Båten har et unikt skrog

Suvi 495, Suvi 460 og Suvi 420 er en videreføring og et sluttresultat av årelange tradisjoner og erfaringer med ro- og fiskebåter. Båtenes form og design er nøye uttenkt og hver detalj bygger på mye kunnskap som er bygget opp gjennom generasjoner. Alle som ror en Suvi vil merke båtens uovertrufne ro- og sjøegenskaper. Båten har en solid kjøl.

Se på bildene og legg merke til båtens form og fasong!

 

Ekstrautstyr:

  • Åregafler
  • Årer: 8 fot (kan utstyres for 2 par åresett)
  • Rekkesett i syrefast stål – 100 cm
  • Sittematter til tofter/sitteplasser
  • Havnepresenning (beskytter og forhindrer at båten fylles med vann)

 

mg4399005b1005d.jpg

Suvi 495 er fin å kjøre med en liten motor, og hastigheten med 4 hk/2 personer er ca 8 knop.

 

Båten kan ros av både 1 og 2 personer

Suvi 495 kan ros av en person eller 2 personer på samme tid. Feste for 2 par åregafler følger med som standardutstyr. Når 2 personer ror denne båten sammen og man finner takt og rytme, da går det ganske så fort.

 

Suvi 495 er god på vannet med motor

For de som ønsker å bruke en liten motor på båten er ikke dette noe problem. Båtens rette akterspeil gjør det mulig å hekte på en motor på opp til ca. 4 hk. Skrogets form og kjølegenskaper er konstruert for at båten skal gå fint i vannet med motor på hekken. Båten er konstruert med et lite ”step” i hekken som gir den et lite løft når man kjører. Dette sikrer at båten ikke graver seg ned og man blir våt i rumpa.Hvis man ønsker å sitte et stykke framme i båten når man kjører med motor kan man ganske enkelt sette på en rorkultforlenger på motorens styrepinne. Dette er ekstrautstyr som vi alltid har på lager.I det låsbare rommet i midttoften kan man oppbevare fiskeutstyr, bensintank og batterier (hvis man benytter elektrisk motor).

 

Effekt/Hastighet

4 hk/1 person: ca. 6 knop4 hk/2 person: ca. 8 knop

 

Kjempefin fiskebåt

Båten er ideell som fiskebåt, enten man vil fiske med stang, snøre, oter eller garn. Denne båten brukes ikke uten grunn i mange lakseelver. Man har god plass om bord til fiskeutstyr, og det er ikke noe problem å ”lose” fisken trygt ombord og rett i fiskekassa. Fordi båten er så lett å manøvrere og styre i den retningen man ønsker synes mange at dette er den ideelle fiskebåten.

mg4795005b1005d.jpg

Suvi 495 er en drøm å ro. Båten glir gjennom vannet …. Stille, rolig og nesten uten motstand.

 

Båten er stødig og usynkbar

Båten leveres med fortøyningsbeslag foran i båten, låsbart oppbevaringsrom og lensepropp bak i dørken. Suvi 495 har god stabilitet og trygge sjøegenskaper.

 

Man føler trygg og avslappet i en Suvi 495

 mg4748005b1005d.jpg

Suvi 495 kan du føle deg trygg og avslappet. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust, solid og lettrodd båt til en lav pris. Denne båten anbefales på det varmeste.Suvu 495 er stødig og trygg

 

dscn3268005b1005d.jpg

Man kan kjøpe havnekallesje som ekstrautstyr. Denne holder regnvannet ute og sikrer at båten ikke fyller seg vann. 

Dimensjoner
Lengde 4,95 m
Bredde 1,54 m
Vekt 103 kg
Generelt
Antall personer 4 stk
Anbefalt motor 2,3- 4 hk (kort stamme)
Fortøyningsøye Ja
Farge Hvit
Materiale Glassfiber
CE-godkjent Ja
Fartseksempel 1 person opptil 6 knop med 4 hk

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis