Produktbilde

Suvi 420 - Hvit

Suvi 420 veier bare 75 kg, og er derfor enkel og lett å bære, håndtere og sjøsette. Det er ingen problemer for en person å håndtere båten.

14.490,-

inkl. mva På lager: 10+ Varenummer: SUVI420H

Suvi 420 er en unik og god båt. Den er svært populær og av alle våre båter er denne den mest etterspurte. Båten har svært gode sjøegenskaper og er en drøm å ro. Den er lettrodd, retningsstabil og enkel å manøvrere. Man skal ikke legge mye kraft i årene før man merker at båten glir lett og lydløst gjennom vannet. Båten kan brukes med motor på ca. 2,5 hk. Mange velger også å benytte en elektrisk motor til denne båten.

 

Lån en robåt på Vaterland og kom deg ut på fjorden i sommer!


Trykk på bildene over for å lese om robåtene med elektrisk motor vi leverte til JOY sommeren 2018 og se nyhetssaken på NRK.
 

Enkel å håndtere

Suvi 420 veier bare 75 kg, og er derfor enkel og lett å bære, håndtere og sjøsette. Det er ingen problemer for en person å håndter båten. Den er enkel å få ut på vannet, trekke opp på land eller få opp på en tilhenger.Dette er en flott liten ro- og fiskebåt med klassiske former og design. Suvi 420 er Nordens mest solgte robåt gjennom tidene. Den produseres i Finland, robåtens hjemland. Suvi 420 benyttes både på fjellvann, i elver, på sjøen eller på skogsvann. Det er ikke få laks og ørret som har blitt håvet om bord i en Suvi 420.

002.jpg 008.jpg

 

Båten har et unikt skrog

Suvi 420, Suvi 460 og Suvi 495 er en videreføring og et sluttresultat av årelange tradisjoner og erfaringer med ro- og fiskebåter. Båtenes form og design er nøye uttenkt og hver detalj bygger på mye kunnskap som er bygget opp gjennom generasjoner. Alle som ror en Suvi vil merke båtens uovertrufne ro- og sjøegenskaper. Båten har en solid kjøl.

 

Ekstrautstyr:

  • Åregafler
  • Årer: 8 fot (kan utstyres for 2 par åresett)
  • Sittematter til tofter/sitteplasser
  • Rekkesett i syrefast stål – 100 cm

 

Båten kan ros av 1 eller 2 personer

Suvi 420 kan ros av 1 person eller 2 personer på samme tid. Feste for 2 par åregafler følger med som standardutstyr. Når 2 personer ror denne båten sammen og man finner takt og rytme, da går det virkelig unna.

092.jpg 121.jpg 

 

Suvi 420 kan brukes sammen med motor

For de som ønsker å bruke en liten motor på båten er ikke dette noe problem. Båtens rette akterspeil gjør det mulig å hekte på en motor på opp til ca. 2,5 hk. Skrogets form og kjølegenskaper er konstruert for at båten skal gå fint i vannet med motor på hekken. Mange benytter også en elektrisk motor, noe som gjør turen ut på vannet ekstra stille og behagelig. Hvis man ønsker å sitte et stykke framme kan man ganske enkelt sette på en rorkultforlenger på motorens styrepinne.

 

Kjempefin fiskebåt

Båten er ideell som fiskebåt, enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Man har relativt god plass om bord til både fiskeutstyr og andre remedier. Fordi båten er så lett å manøvrere og styre i den retningen man ønsker synes mange at dette er den ideelle fiskebåten.

 

Båten er stødig og usynkbar

Båten leveres med fortøyningsbeslag foran i båten og lensepropp bak i dørken. Suvi 420 er usynkbar, har god stabilitet og trygge sjøegenskaper.

 

Trygg og avslappet

I Suvi 420 kan du føle deg trygg og avslappet. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust, solid og lettrodd båt til en riktig pris. Denne båten anbefales på det varmeste.

131.jpg
Båten egner seg fint for å ro 2 personer på en gang.

Dimensjoner
Lengde 4,18 m
Bredde 1,41 m
Vekt 75 kg
Generelt
Antall pers/Lasteevne 3 stk / 225 kg
Anbefalt motor ca 2 hk (kort stamme)
Fortøyningsøye Ja
Farge Hvit
Materiale Glassfiber
CE-godkjent Ja
Fartseksempel -

Åregaffel vanlig (par), Suvi

Åregafler til Suvi robåter m. flere
190,-
Åregaffel vanlig (par), Suvi

Bunnplugg Suvi

Bunnplugg for Suvi båter.
99,-
Bunnplugg Suvi

Åremansjetter, 2 stk, 44 mm

Åremansjetter i kraftig plast fra finske Lahnakoski. Selges i par.
229,-
Åremansjetter, 2 stk, 44 mm

Åremansjetter, 2 stk, 44 mm

Åremansjetter i kraftig plast fra finske Lahnakoski. Selges i par.
229,-
Åremansjetter, 2 stk, 44 mm

Åregaffel aluminium 2 1/4" m/bolt

Åregaffel med bolt i aluminium.
103,-
Åregaffel aluminium 2 1/4

Transport på henteordre

Dette produktet brukes til å betale for fraktprisen du har fått oppgitt av en av våre ansatte. Tast inn fraktprisen du har fått oppgitt i feltet for antall.
1,-
Transport på henteordre

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2021 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis