Produktbilde

Honda BF 250 hk - 4-takt

Den nye Honda BF250 fire-takts motor er den kraftigste motor i Honda familien. Motorblokken er en helt ny 60 ° V6, 3.6L kraftfull, kompakt, 24 ventilers SOHC, som sørger for overlegen ytelse, pålitelighet og holdbarhet.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
BF250XU Honda 250 hk - XLang, el.start, trim/tilt, fjernkontroll Kontakt oss 231.995,-

Viktig informasjon ved kjøp av motor:

  • Hvis det står opplyst i vår nettbutikk at vi ikke har den motoren som du ønsker deg på lager, betyr ikke dette at vi ikke kan levere den til deg. "Gi beskjed" og "kontakt oss" betyr trolig bare at vi trenger et par dager ekstra før vi kan levere den. Vi ber deg derfor i et slikt tilfelle om å ta kontakt med oss slik at vi kan bestille inn motoren til deg. Det beste er å sende oss en e-post til: firmapost@westsystem.no
  • Før du tar motoren i bruk, er det viktig å lese instruksjonsboken nøye. Det er girolje på motoren når du mottar den, men du MÅ ALLTID fylle riktig mengde motorolje på motoren før den startes for første gang. Korrekt mengde motorolje fylles i samsvar med oljetankens størrelse og hva peilepinnen viser. Hvis du har spørsmål eller er i tvil om dette, må du ta kontakt med oss.

 

Beskrivelse

Den nye BF250Aviderefører Honda Marine unike teknologi, samt flere nye funksjoner.

Designet er gir et helt spesielt inntrykk som understreker Hondas eksklusive tekniske finesser. Honda BF250A utenbordsmotor og er utformet for å illustrere Honda satsing på teknologiske, driftsmessige og miljømessige fortreffelighet for sine kunder.

Nytt Design

Honda BF250 har et designuttrykk som avviker noe fra andre Honda utenbordsmotorer.

Den estetiske utformingen er slankere og motordekselet viser en skarpere, mer kantete profil enn på andre modeller med krom detaljer som formidler kraft og fart.

I tillegg til det nye utseende, har den nye BF250 en spennende ny farge – “Aqua Marine Silver”. Den nye fargen, sammen med dristigere ny grafikk gjør BF250 til et verdig flaggskip, den reflekterer “premium” kvalitet og design.

  • Honda VTEC ventilsystem, utviklet for Formel 1, gir optimale egenskaper ved alle turtall.
  • 24 ventilers SOHC system optimaliserer innsug og eksos for topp effekt og best drivstofføkonomi.
  • Hondas variable innsugssystem sparer plass og gir korrekt luftmengde over hele turtallsregisteret.
  • Det datastyrte elektroniske fuelinjectionsystemet gir 100 prosent korrekt luft og drivstoffblanding som igjen garanterer maksimalt kraftuttak med minimalt drivstofforbruk.
  • Motorene har Hondas firetrinns korrosjonsbeskyttelse.
  • BF 250 veier halvparten av en marine dieselmotor med den samme effekten.

Under motordeksletfinner du en helt ny og kraftig motor. Den nye Honda BF250 fire-takts motor er den kraftigste motor i Honda familien. Motorblokken er en helt ny 60 ° V6, 3.6L kraftfull, kompakt, 24 ventilers SOHC, som sørger for overlegen ytelse, pålitelighet og holdbarhet. Den er basert på Hondas historiske maskinkonstruksjon. Det smale designen sørger for enkel installasjon, spesielt i dobbel eller trippel montasjer.

Racing teknologi VTECstår for “Variable Valve Timing” og “Lift Electronic Control”. VTEC ™ gir mer kraft, dreiemoment og bedre effektivitet. Ved 4500rpm, begynner VTEC ™ og virke. En spesiell “Lift cam profil” gir høyere ventilløft for å gi mer luft (gjennom økt ventil åpning) inn i forbrenningskammeret, dette resulterer i mer motorkraft. I kombinasjon med VTEC ™ brukes også “Vais” (Variable Air Intake system) for å gi en jevn og sterkere dreiemomentskurve - Den ultimate finjustert ytelse.

Hondas BLAST ™- gir variable tenningstider og høyest oppnåelig fortenningen som resulterer i økt dreiemoment. Kort og godt, mer hestekrefter ved lave turtall slik båten kommer raskere ut av vannet. Denne teknologien gir en betydelig raskere akselerasjon. Denne patenterte teknologien gir firetaktsmotorene fra Honda en ny tidsalder for utenbordsmotorer og vil bli standarden for fremtidens Honda-motor design.

 

Tekniske data

MODELL BF 250
Type 4 takt OHC - 60 grader V6 sylindere
Sylindervolum (cm3) 3583
Boring x Slaglengde (mm) 89 x 96
Turtallsområde 5300 - 6300
Utmålt effekt HK (kW) 250 (190kw)
Kjølesystem Vannkjølt
Bensinsystem PGM-FI Innsprøytning
Tenningssystem Micro Computer Programmed
Eksosutslipp Propellernav
Girutveksling 2.00:1
Girskift F - N - R
Dynamo Volt/A 12V 90A
Propeller i tommer Ekstrautstyr
Oljetrykksvarsling Indikatorlampe/lydvarsel
Nødstoppbryter Standard
Turtallsbegrenser Standard
Pre-rigg sett Ekstra utstyr
Startsystem Elektrisk
Stamme Lang (L) - Ekstra lang (X)
Powertrim/tilt Standard
Motorjustering Powertrim m/instrument
Full bredde (mm) 625
Stammelengde (mm) 508(L) - 635(X) - 762 (XXL)
Tørrvekt (kg): lang 272(L)
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis