Produktbilde

Hasle Kano 530 Classic

Hasle 530 Classic er en utrolig fin turkano som egner seg til de fleste formål. Båten er ekstremt solid og tåler tøff behandling. Her har man en robust og god kano som varer år etter år og som nærmest er uslitelig.

7.490,-

inkl. mva På lager: 6 Varenummer: HAPE530C
  • Norges mest solgte kano gjennom tidene!
  • Over 25.000 stk solgt i Norge
  • Unik konstruksjon og ekstremt sterk og solid

Fantastisk turkano

Hasle 530 Classic er en utrolig fin turkano som egner seg til de fleste formål. Båten er ekstremt solid og tåler tøff behandling. Her har man en robust og god kano som varer år etter år og som nærmest er uslitelig. Dette er en allround-kano som passer de fleste kanointeresserte, og det er ikke tilfeldig at det er solgt over 25.000 stk. av denne kanoen, bare i Norge.

Hasle 530 Classic er en ny og forbedret utgave av Hasle 530 PE.

I tillegg til  ny design er det også 2 vanntette skott foran og bak som tjener som ekstra flytevolum. Skottene har den  ekstra funksjonen at de retter kanoen i riktig posisjon ved eventuell kantring. Den selvrettende effekten er noe Veritas krever for godkjenning av kanoer.

 

Stødig med god lasteevne

Denne kanoen er stødig og rettningstabil og har meget god lasteevne. Dette gjør den svært godt egnet både for to voksne på tur med stor oppakking eller for hele familien på hyggelige utflukter. Båten har 3 seter. Kanoen er beregnet for bruk både på sjøen, i innlandsvann eller i rolige elver.

1c856aa9bd22796715f2.jpg 1c4d4cd29ec686424ac2.jpg

 

Konstruksjon og design

Hasle-kanoen har den gamle og gode tradisjonelle kanofasongen ved at den går tydelig opp foran og bak, slik de aller fleste forventer at en kano skal se ut. Mykplastens egenskaper er utnyttet maksimalt. I tillegg til den solide og slagsterke plasten er denne kanoen bygget i sandwich-konstruksjon, noe som gjør den stiv, retningsstabil og lett i vekt. Hovedavstivningen i tverr- og lengderetning er ivaretatt gjennom båtens unike konstruksjon. Setene er festet i esingen i øvre kant av båten samtidig som underkanten av setene har en vertikal støtte som går ned til en langsgående aluminiumskinne i bunnen av båten. Hasle-kanoen kan ikke synke.

12726d2f4f031c720c1.jpg

 

Stor slitestyrke

Hasle-kanoens unike konstruksjon og ekstreme slitestyrke gjør at den også er svært godt egnet for skoler, institusjoner, speidere, campingplasser, foreninger og for alle som driver med utleie. Denne kanoen har bevist sin slitestyrke og gode kvalitet gjennom mange, mange år og et uttall fine opplevelser i skog og mark og blant holmer og skjær. Denne kanoen anbefales på det varmeste.

103efa0aa10b756ed0a.jpgHasle-kanoen er laget av temoplast og kan resirkuleres, i motsetning til kompositbåter som er laget av herdeplast.

Dimensjoner
Lengde 530 cm
Bredde 88 cm
Dybde -
Vekt 38 kg
Generelt
Lastekapasitet 350 kg
Antall personer 3-4 stk
Materiale Polyetylen (plast)
Farge Grønn
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis