Produktbilde

100 Boat Designs Reviewed

I denne boken finner du en konsentrert samling av all verdens kunnskap og erfaring - i hvert fall ekspertenes båtkunnskaper! Boken består av illustrerte artikler og forklaringer.

379,-

inkl. mva På lager: 2 Varenummer: 003-197

- Design Commentaries by the Experts

I denne boken finner du en konsentrert samling av all verdens kunnskap og erfaring - i hvert fall ekspertenes båtkunnskaper! Boken består av illustrerte artikler og forklaringer som hver for seg har stått i tidligere utgaver av "WoodenBoat magazine". Med denne kan du tilbringe timer med å studere og drømme deg bort med å lese om en hel rekke båter og båttyper ­ fra robåter til dagseilere og kryssere.

Du finner et omfattende og grundig materiale, hvor alt vesentlig er tatt med. F.eks. finner du en analyse av retnings-linjer og mål, byggeforskrifter, innredning samt anbefalte forbedringer. I tillegg finner du plantegninger av John Alden, Joel White, Henry Scheel, Howard Chapelle, S.S. Crocker m.fl. I det hele tatt er dette en "eventyrbok" for båtelskere. Les og lag din egen fantasireise på sjøen.

264 sider

NB! Engelsk tekst

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis