Produktbilde

Vega Designs Twin Cruiser

Vega Designs Twin Cruiser er en suveren og bruksvennlig tomanns kajakk som passer for alle! Denne modellen har også plass til en tredje person.

6.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: VDTWIN

KAJAKKPAKKENE INNEHOLDER:

Komfortpakken: Kajakk, padleåre med skaft i glassfiber x2, padlevest x2 og spruttrekk x2

Proffpakken: Kajakk, padleåre med skaft i karbon x2, padlevest x2 og spruttrekk x2

NB! Leveres som standard med vest fra 70 kg og oppover.
Ønskes en mindre størrelse kan dette noteres i kommentarfeltet i kassen.

 

Twin Cruiser - Tandem kajakk med plass til tre personer

Dette er en av våre bestselgere!

Vega Designs Twin Cruiser er en prisgunstig og svært allsidig tandemkajakk for alle som ønsker å oppleve flotte dager på vannet sammen med andre.

NB! I tillegg til de to personene som padler er det også i denne kajakken plass til et barn eller en hund (eller bagasje) i rommet mellom cockpitene! Nettopp denne muligheten gjør Twin Cruiser til en spesielt funksjonell kajakk og til mange familiers førstevalg!

Materiale: Polyetylen

 

Standard utstyr

  • Vippbart SmartTrack ror
  • Justerbare fotpedaler
  • 2 stk vanntette oppbevaringsrom med lokk
  • 2 stk bærehåndtak
  • Knestøtter
  • Lastestrikker på dekk
  • Behagelige seter m/ryggstøtter
  • En tredje cockpit for bagasje, et barn eller en hund
  • Cockpittrekk i neopren til den den tredje cockpiten i midten av kajakken

 

Generelt

Ta med deg kona, kjæresten, vennen din eller barna på en hyggelig padletur. Det er garantert en suksess og alltid et høydepunkt på dagen.

Prisgunstig og god dobbeltkajakk

Vega Designs Twin Cruiser er en suveren og bruksvennlig tomanns kajakk som passer for alle.

Dette er en allsidig og god turkajakk for alle som liker å padle sammen med en andre. Ingenting kan måle seg med å oppleve fin natur og flotte dager på vannet sammen med en eller flere. Det å padle dobbelkajakk gir en helt spesiell nær og god opplevelse, og anbefales til alle som ikke har prøvd det.

 

LA DEG BEGEISTRE!

Dette er vår mest solgte dobbelkajakk og trolig markedets beste kjøp i sin klasse.

 

mer deg at denne kajakken har en ”tredje” sitteplass

Twin Cruiser har et ekstra rom mellom cockpitene foran og bak. Dette rommet kan enten brukes som en sitteplass for et barn eller en hund, eller som bagasjeplass når man skal på tur. Kajakken er med andre ord svært ideell for alle som vil ha med seg et barn eller en firbent venn på vannet.

   

Hvis man bruker dette ekstra rommet til bagasje kan man lukke det med et cockpittrekk i neopren som følger med kajakken. Da forhindrer man at det kommer bølger og sprut på bagasjen.

 


Twin Cruiser er med andre ord en svært brukervennlig, allsidig og funksjonell kajakk.


ROMSLIG PLASS

Det er god plass til den personen som sitter i den bakerste cockpiten selv om det sitter et barn eller en hund i det midterste rommet. Det er han eller hun som sitter bakerst som styrer kajakkens ror ved hjelp av fotpedaler. Personen som sitter i cockpiten foran har regulerbare fotstøtter.

 

Beskrivelse

Twin Cruiser er en stabil, behagelig og lettpadlet tur- og havkajakk. Den er pålitelig og trygg under de fleste forhold. Det brede skroget gir god stabilitet og stor trygghet for begge personene om bord.

Twin Cruiser er beregnet til hyggelige turer blant holmer og skjær, men også til lengre turer med større utfordringer og mer bagasje.

Kajakken passer til alle, både kvinner, menn, barn og ungdom. Dette er en kajakk som hele familien vil ta stor glede av. Den er solid, stabil og god å padle. Mange av våre fornøyde kunder har fortalt at de også tar med seg hunden ut i denne kajakken.

  

Her ser du at cockpitrekket er festet over det midtre rommet i kajakken

 

Funksjonell og god utrustning

Kajakken er fullt utstyrt med justerbart ror, fotpedaler, 2 stk vanntette skott og dekksrigging inklusive 2 stk. oppbevaringsnett på dekk. Den er retningstabil og oppfører seg meget bra i vannet. Kan også padles av kun en person selv om den er best å padle hvis man er to.

Twin Cruiser har en moderat lengde (550 cm), noe som gjør den enkel å lagre i båthus, garasjen etc. Dessuten er den enkel og praktisk å frakte på biltak etc.

Twin Cruiser har en lastekapasitet på hele 322 kg, noe som betyr at du kan ta med deg mye bagasje hvis du ønsker dette.

 

Prisgunstig

Denne dobbeltkajakken er en god allrounder som anbefales på det varmeste. Twin Cruiser er veldig populær og er i sammenligning til sine konkurrenter helt overlegen hva pris, kvalitet og padleegenskaper angår. Dette er en av våre bestselgere og et førstevalg for alle som vil ha en god, solid og prisgunstig 2-manns kajakk (med plass til et barn eller en hund i tillegg).

 

Lastemuligheter

Ikke noe er så hyggelig som å ta med seg god mat og soveposer ut til en av øyene i nærheten. Der kan man tenne opp et bål og kose seg utover i sommernatten. Kajakken er derfor utstyrt med 2 lasterom m/lukelokk som gir god plass til det dere trenger for å dra på overnattingsturer.

Kajakken har praktiske bærehåndtak, noe som også gjør den enkel å håndtere på land.

 

Et godt valg for alle

Vega Designs Twin Cruiser er en kajakk for hele familien. Den passer like godt for kvinner og menn og for ungdom og barna i huset. Kajakken er stabil og trygg og den føles både trygg og behagelig fra første padletak. Dette er en kajakk som innbyr til hyggelige og opplevelsesrike stunder på vannet.

  

 Kajakken har 2 stk lasteluker med lokk, et foran og et bak.

 

Solid, slitesterk og brukervennlig

Vega Designs Twin Cruiser er laget i Polyethylene, og tåler derfor svært mye slitasje. Dette er en typisk hyttekajakk som man ikke trenger å være redd for og som kan brukes av alle. Den er solid og robust og er laget for å tåle veldig mye. Denne kajakken kan du trygt trekke opp og ned på strand og fjell uten å bekymre deg.

 

Enkel å manøvrere

Kajakken leveres med justerbart ror og er god å padle. I forhold til kajakkens lengde oppnår man god fart og bra retningsstabilitet. Man trenger ikke å være trenet eller ha mye erfaring for å ta full glede av padleturen når man benytter denne kajakken. Dette er kort sagt en solid og god turbåt for to.

Twin Cruiser er utstyrt med SmartTrack rorsystem som sørger for t kajakken glir retningsstabilt og fint fram i vannet

 

Konklusjon

Hvis du er ute etter en god dobbelkajakk som alle i familien kan ta glede av, så er Twin Cruiser er godt valg. Med denne kajakken er det enkelt å komme seg ut på vannet sammen med andre, padle mellom holmer og skjær og oppleve fine naturopplevelser.

Dobbeltkajakker med tilsvarende kvalitet og egenskaper koster vanligvis langt mer. Twin Cruiser er en god dobbeltkajakk med store bruksmuligheter. Å padle toer er hyggelig og ikke minst veldig moro!

Kajakken har justerbare knestøtter

 

Hvis du går med planer om å kjøpe en stor familiekajakk der flere av dere kan padle sammen og samtidig, er Twin Cruiser et meget godt valg. Med denne kajakken kan man virkelig få mye hygge og mange gode opplevelser.
Setet som du ser er plassert i det midterste rommet følger ikke med kajkken og må kjøpes separat.

 

Dimensjoner
Lengde 550 cm
Bredde 72 cm
Dybde 37 cm
Vekt 38 kg
Spruttrekk størrelse
Generelt
Cockpitåpning 81 x 40 cm
Lastekapasitet 322 kg
Materiale Polyetylen (plast)
Farge Gul
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2018 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis