- 25%

Produktbilde

Vega Designs Femund II m/4 seter

Femund II med 4 seter er som regel førstevalget for de fleste barnefamilier som kjøper kano

Før: 7.990,-

5.990,-

inkl. mva På lager: 3 Varenummer: VDFEM2

en av våre populære bestselgere! 

Førstevalget for de fleste barnefamilier

Femund II med 4 seter er som regel førstevalget for de fleste barnefamilier som kjøper kano. Dette er ikke uten grunn. Denne kanoen har god plass og 4 fastmonterte seter. Dette gjør at alle i familien sitter godt og bekvemt og at alle også kan delta i padlingen. Dessuten er den stabil, trygg og stødig. Kanoen er rask og meget god å padle.

 

En pålitelig, trygg og god kano

Femund II fra Vega Designs er en komfortabel og god kano med pent utseende. Denne kanoen egner seg for alle som ønsker seg en allround kano for hyggelige padleturer på vann, elver og langs kysten. Kanoen er god å padle, og den er laget for å tåle mye påkjenning og slitasje.

femund401.jpgFemund II leveres med 4 fastmonterte seter. Dette er derfor an veldig praktisk familiekano. Dessuten har kanoen god lasteplass.

 

God plass og stort lastevolum

Femund II er praktisk og fint innredet med 4 gode seter. Mellom setene er det god plass til å legge ulik type bagasje. Kanoen har en bredde på 95 cm. Dette gjør den ikke bare stødig og trygg, men den kan også romme mye bagasje og utstyr når man skal på lengre padletur. Det er ingen problemer å pakke med seg telt, soveposer, vanntette bager etc. Det er heller ikke noen problemer å ta med seg hunden. Den vil finne seg godt til rette mellom et av setene i kanoen.

Hvis man ønsker seg en kano med kun 3 stk fastmonterte seter skal man velge søsterkanoen som heter Femund.

 

En av våre kunder skrev følgende til oss:

Har kjøpt et eksemplar av denne modellen.
Er strålende fornøyd, og med en liten elektrisk " snurrebass " på siden trakk jeg 33 småøretter i løpet av noen timer sist helg.

Lett og fin å håndtere, fin stabilitet, og passer suverent til fjellvann i Vinje kommune. Ved foten av Hardangervidda. Takk for en hyggelig handel, og rask levering!

Erling 

 

God å padle

Kanoen er rask, retningsstabil og den har et godt sig. Hvis man ønsker, kan man også seile denne kanoen. Vi anbefaler at man bruker følgende kanoseil: Windpaddle Cruiser.

Et velfungerende kanoseil er både nyttig og veldig morsomt å bruke. Dette anbefales på det varmeste.

 

En utmerket turkano

Femund II er en glimrende turkano, enten man skal kose seg på dagstur eller på overnattingstur med telt og sovepose. Denne kanoen ivaretar alt du trenger: Gode padleegenskaper, stort lastevolum, soliditet og pent utseende. Femund II kan på mange måter sammenlignes med Hasle 530 Classic, men den er noe lenger og bredere enn Hasle kanoen. Dessuten har den 4 seter, noe som mange setter stor pris på.

 

Slitesterk

Femund er robust og slitesterk. Den er laget i polyetylen og tåler det meste. Denne kanoen varer og fungerer i år etter år og vil kunne være med deg på utallige turer i årene som kommer. Fordi kanoen er så solid og varig, egner den seg også til utleie, leirskoler, foreninger, speiderleire og lignende der den vil bli brukt og behandlet av mange mennesker under alle forhold. Selv om kanoen skulle støte bort i stein eller fjell vil den ikke skades. Kanoen kan også trekkes opp på sanden uten at du trenger å være redd for den. Den er bygget for å tåle en trøkk.

femund402.jpgAlle som padler Femund 16 fot blir overbevist med en gang. En bedre og mer praktisk kano er det vanskelig å finne.

 

Kanoen leveres i 2 utgaver

Femund-kanoen leveres i 2 ulike modeller. Denne utgaven har 4 seter og den andre modellen leveres med 3 fastmonterte seter, se Femund 16 fot.

 

Kvalitet til lav pris

Mange vil hevde at kanoene fra Vega Designs er markedets beste og mest anvendelige turkanoer i forhold til pris og kvalitet. Dette er en kano som man blir glad i og som man vil ha glede av i mange, mange år.

 

Konklusjon

Hvis du er ute etter en suveren allround kano, så er Femund et meget godt valg. Stikkord: Solid, pen, funksjonell, stabil og lav pris.

Kort sagt: Dette er mye kano for pengene!

 

Ekstrautstyr og tilbehør

Vi leverer alt av tilbehør og utstyr til kanoen: padleårer, vester, ekstra seter, seter med ryggstøtte, åregafler, kanotraller, kanoseil, elektriske motorer, flyttbart og spesialtilpasset ekkolodd med mer.

 

Bredt utvalg

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av funksjonelle og rimelige kanoer og kajakker.

femund403.jpgDenne kanoen gir virkelig mye for pengene.

 

Dimensjoner
Lengde 484 cm
Bredde 95 cm
Dybde 33 cm
Vekt 38 kg
Generelt
Lastekapasitet Ca 450 kg
Antall personer 4 stk
Materiale Polyetylen (plast)
Farge Skogsgrønn

Padlevest, kajakk / kano rød - Baltic

Klassisk padlevest. Lett, smidig og meget slitesterk. Spesielle flyteelementer som tørker ekstra raskt. Forsterket med skulderbånd. Mage og skrittbelte med hurtigspenne. Lomme på brystet. 40-130 kg
510,-
Padlevest, kajakk / kano rød - Baltic

Thule 819 Kanofeste for takgrind

Dette settet egner seg også til å feste andre små båter på taket. Disse støttene forhindrer at kanoen eller båten din vrir seg sideveis under fart.
1.490,-
Thule 819 Kanofeste for takgrind
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis