- 22%

Produktbilde

Gumotex Scout Economy

Scout 3-manns kano er en komfortabel og meget god oppblåsbar kano med pent utseende. Scout er god å padle, og den er laget for å tåle mye påkjenning og slitasje.

Før: 8.990,-

6.990,-

inkl. mva På lager: 2 Varenummer: GTSCOUTE

- Kun 25 kg

- Oppblåsbar kano – pumpes opp og monteres på kun få minutter!

- Solid, brukervennlig og lav vekt

 

Brukervennlig, trygg og god familiekano

Scout 3-manns kano er en komfortabel og meget god oppblåsbar kano med pent utseende. Denne kanoen egner seg for alle som ønsker seg en allround kano for hyggelige padleturer på vann, elver og langs kysten. Scout er god å padle, og den er laget for å tåle mye påkjenning og slitasje. Kanoen er stødig og stabil (romslig for 3 personer) og derfor kjempefin for alle familier som vil på kanotur. Denne kanoen ivaretar alt du trenger: Gode padleegenskaper, stort lastevolum, soliditet og pent utseende.

Video: 

 

Veldig praktisk

Scout egner seg ypperlig til å brukes på hytta, være med på bilturer eller å bæres inn i villmarka. Den brettes enkelt sammen og kan stues ned i en hvilken som helst sekk i passe størrelse (vi har bagger til dette formål). Når du har kommet fram til bestemmelsesstedet, pumper du den raskt opp og gjør den klar for sjøsetting på ca 5-10 minutter.

9.jpgHele familien tar stor glede av Scout. Den føles alltid trygg og god å padle. 

Ekstra stor lastekapasitet

Scout har en bredde på 95 cm, en lengde på 445 cm og et lavt tyngdepunkt. Dette sikrer en stabil og trygg padleopplevelse. Denne kanoen er kjennetegnet med stor innvendig plass og en lastekapasitet på hele 450 kg!. Det er god plass til å ta med seg bagasje og utstyr når man skal på tur. Dette gjør Scout til den absolutt mest trygge og brukervennlige kanoen i sin klasse. Mange velger denne kanoen framfor en kano i glassfiber eller aluminium.

 

Svært solid

Scout 3-manns kano er svært solid og robust, og må ikke sammenlignes eller forveksles med andre oppblåsbare "lekekanoer". Denne kanoen er laget for å tåle stor påkjenninger og vare i mange, mange år. Med denne kanoen kan du trygt dra på langtur uten å være redd for at båten skal gå i stykker.

Kanoen er konstruert i et gummimateriale som heter Nitrilon ®. Dette er et spesielt slitesterkt materiale som tåler ekstra store belastninger. Når man tar denne kanoen i bruk blir man overrasket over hvor sterk, solid og brukervennlig den er.

 

Gode padleegenskaper

Scout er retningsstabil og god å padle. Den har en fin og balansert gange i vannet, enten du padler på flatt vann eller man bruker den i elver og stryk. Den lystrer padlerens åregrep og vektfordeling på en fin måte, og man føler seg alltid trygg ombord.

Kanoen er fin å bruke for de som er glad i å fotografere. Man sitter alltid stødig og trygt, og man har plass til å ha med seg mye utstyr ombord.

gumotex09.jpgScout er en ypperlig turkano, enten du skal padle på flatt vann eller prøve deg i elver med striere strømmer…

 

Lav vekt - laget for å tåle et trøkk

Scout 3-manns kano er en oppblåsbar kano med lav vekt. Denne fine kanoen har mange gode egenskaper, og er en båt som hele familien tar glede av, også de minste. Med denne kanoen kan man more og hygge seg på vannet, enten du er liten eller stor. Båten har gode ventiler som holder godt på luften.

 

En unik og spesiell båt

Scout vekker i likhet med andre luftkanoer stor oppsikt der den brukes. Når du blåser opp denne kanoen og treffer andre på vannet, vil du garantert få oppmerksomhet og kanskje også noen nysgjerrige spørsmål. Dette er nemmelig en båt som folk alltid liker og får lyst til å prøve selv. Den appellerer til fine og spennende turer på vannet og minnerike naturopplevelser. Dessuten er den veldig praktisk fordi du kan pakke den ned i en bag.

 

Kvalitet til lav pris

Mange vil hevde at kanoene fra Gumotex er markedets beste og mest anvendelige oppblåsbare turkanoer i forhold til pris og kvalitet. Dette er en kano som man blir glad i og som man vil ha glede av i mange, mange år.

 

Video:

 

 

Enkel å frakte - enkel å montere

Scout 3-manns kano er svært enkel og rask å montere. Fordi denne kanoen er så liten i nedpakket tilstand og har så lav vekt (25kg), er den ideell å ha med seg på turer enten man reiser med båt, bobil, tog eller fly. Når man har kommer fram til et vann eller en elv tar det bare noen minutter før kanoen er pumpet opp og er klar til bruk. Dette er enkelt og kan gjøres av hvem som helst.

gumotex10.jpgLegg merke til den store og gode plassen om bord i denne kanoen. Fordi Scout er så enkel og lett å frakte med seg, er det mange som tar den med på ferietur selv om de reiser med fly.

Hva sier du til en stille og rolig padletur på elven eller vannet en tidlig morgenstund?

 

Ta med deg denne kanoen når du er på tur med en større båt

Kanoen egner seg glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne kanoen fin å benytte. Med denne båten kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget nye omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.

Når man ikke skal bruke kanoen mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan kanoen enten henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stues bort i båten. Husk, denne kanoen kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag.

gumotex11.jpg

Kanoen er utstyrt med 3 stk gode seter. Hvis du er ute etter en suveren allround kano, så er Scout et meget godt valg. Stikkord: Solid, pen, funksjonell, stabil og lav pris.

 

Spesialkonstruerte bæresekker

Kanoene og kajakkene fra Gumotex er unike, både med henhold til kvalitet, funksjonalitet, vekt og sjøegenskaper. Du kan bære med deg båtene og frakte dem dit du vil uten problemer. Båtene er lette, kompakte og håndterbare, og de kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.

West System Norge AS leverer spesialkonstruerte bæresekker med magebelte (opp til 225 liter) som kan brukes når man skal bære med seg denne kanoen på ryggen.

  

Anbefalt tilbehør:

• Padleårer

• Fotpumpe m/riktig overgang til ventil

• Flytevest

• Bæresekk for å lagre og bære kanoen

• Vanntette bagger

 

gumotex04.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De som har erfaring og er mer trenet bruker også Scout i elver og stryk. Dette sier mye om kanoens kvalitet og egenskaper, men vi anbefaler ingen å gjøre dette hvis man ikke har erfaring og kunnskap samt er svært lokalkjent på stedet.

gumotex12.jpg

Video:

 

 

 

 

Dimensjoner
Lengde 445 cm
Bredde 95 cm
Vekt 25 kg
Størrelse nedpakket 71 × 47 × 33 cm
Generelt
Lastekapasitet 450 kg

Gummibåtpumpe Bravo 7

Manuell båtpumpe "Bravo 1". Alle deler er i rustfritt materiale. Leveres med adapter til de fleste ventilstørrelser.
299,-
Gummibåtpumpe Bravo 7

AE kombi kajakk/kano åre 6-delt

En kombinert kajakk og kano padleåre fra Advanced Elements.
1.199,-
AE kombi kajakk/kano åre 6-delt

Ally ekstra ryggstøtte til sete

Hvis du virkelig ønsker å utruste kanoen din på en behagelig og god måte kan du også montere et ekstra hvilesete med rygg.
495,-
Ally ekstra ryggstøtte til sete

Lalizas Sigma oppblåsbar automatvest

Lalizas Sigma automatvest har et lett og enkelt design som gjør den komfortabel å ha på seg. Dette er et brukervennlig og kostnadseffektivt alternativ til de dyrere vestene på markedet.
549,-
Lalizas Sigma oppblåsbar automatvest

Lalizas Sigma oppblåsbar automatvest

Lalizas Sigma automatvest har et lett og enkelt design som gjør den komfortabel å ha på seg. Dette er et brukervennlig og kostnadseffektivt alternativ til de dyrere vestene på markedet.
549,-
Lalizas Sigma oppblåsbar automatvest
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis