Produktbilde

Gumotex Swing 1

Swing 1 er markedets letteste kajakk i sin klasse. Kajakken veier bare 11,2 kg. Dette betyr at nesten alle kan løfte, bære og frakte den med seg hvor de måtte ønske.

5.990,-

inkl. mva På lager: 7 Varenummer: GTSWING1

- Kun 11,2 kg

- Oppblåsbar kajakk - monteres på kun få minutter!

- Lett, brukervennlig og allsidig

 

Letteste kajakken i sin klasse: 11,2 kg!

Swing 1 er markedets letteste kajakk i sin klasse. Kajakken veier bare 11,2 kg. Dette betyr at nesten alle kan løfte, bære og frakte den med seg hvor de måtte ønske. Den lave vekten og de gode padleegenskapene gjør denne kajakken til et meget godt valg for alle som ønsker seg en oppblåsbar og brukervennlig kajakk.

 

Stabil og lettpadlet

Swing 1 er meget stødig og stabil. Det betyr at alle kan føle seg trygg i den, også de som aldri har padlet kajakk før.

Skroget oppfører seg eksemplarisk under de fleste forhold og kajakken holder lett kursen uten at man må jobbe og slite for det. Båten er god i sjøen og er en glede å padle, både for nybegynnere og for de som er mer trenet. Swing 1 kan padles på flatt vann og i elver, men ikke med for mye fall og strie strømmer (så sant du ikke er trenet i dette)

005.jpg

Swing kommer som både 1- og 2-manns modell

 

Svært enkel og rask å montere

Gumotex Swing 1 er en oppblåsbar kajakk. Den er derfor svært enkel og rask å montere (blåse opp). Hele kajakken får plass i en bærbar bag, og pumpes opp eller pakkes ned på bare noen få minutter. Det tar kun få minutter fra du pakker opp kajakken til du har montert den ferdig og kan starte padleturen.

 

Oppfører seg eksemplarisk i vannet

Kajakkens konstruksjon reduserer vannmotstanden og hindrer at bølgene slår opp på dekket. Akterenden på kajakken fungerer som en styrefinne og sørger for god manøvreringsdyktighet og fin retningsstabilitet.

 

 

11.jpg 

NB! Man kan kjøpe en løs finne (skeg) som man kan plassere på under kajakken. Dette gir stor retningsstabilitet og god manøvreringsdyktighet. Dette anbefales.

 

Solid

Kajakken er produsert i et svært slitesterkt, solid og holdbart materiale (Nitrilon ®) noe som sikrer lang levetid og ingen problemer.

 

Behagelig å padle

Båten leveres med et behagelig sete m/ seterygg. Dette gjør at du sitter godt og bekvemt, og at padleturen blir ekstra hyggelig. Kajakken har 2 stk praktiske bærehåndtak.

 

Ta med deg kajakken når du er på tur med en større båt

Kajakken egner seg glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne kajakken fin å benytte. Med denne båten kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På den måten får man utforsket og oppdaget nye omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.

Når man ikke skal bruke kajakken mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan kajakken enten henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stues bort i båten. Husk, denne kajakken kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag.

gumotex03.jpg 

Lett å frakte - Lett å bære

Kajakkene fra Gumotex er unike, både med henhold til kvalitet, funksjonalitet, vekt og sjøegenskaper. Du kan bære med deg båtene og frakte dem dit du vil uten problemer. Kajakken er lett, kompakt og håndterbar. Båten kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på sykkel, bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.

gumotex04.jpg
West System Norge AS leverer spesialkonstruerte bæresekker (opp til 225 liter) med magebelte som kan brukes når man skal bære med seg denne eller andre kajakker/kanoer på ryggen.

 

Svært lav vekt, men laget for å tåle et trøkk

Swing 1 er en oppblåsbar kajakk med lav vekt. Denne kajakken har mange gode egenskaper, og er en båt som hele familien tar glede av, også de minste. Med denne kajakken kan man more og hygge seg på vannet, enten du er liten eller stor. Båten har gode ventiler som holder godt på luften.

gumotex05.jpg
Swing 1 veier bare 11,2 kg.

 

Anbefalt tilbehør:

• Padleåre

• Luftpumpe m/riktig munnstykke

• Flytevest

• Roll Top Deck Bag (bag for oppbevaring på dekket)

• Spruttrekk

• Bæresekk for å bære kajakken inn på fjellet eller i skogen

• Lanterne (vi anbefaler NaviLight)

• Padlesko, padlehansker etc etter behov

 

gumotex06.jpg
Swing 1 måler bare 70 × 40 × 25,5 cm når den er nedpakket. Fordi den er så enkel og lett å frakte med seg, er det mange som tar den med på ferietur selv om de reiser med fly.

 

gumotex07.jpg
De som har erfaring og er mer trenet benytter også Swing 1 i elver og stryk. Dette sier mye om kanoens kvalitet og egenskaper, men vi anbefaler ingen å gjøre dette hvis man ikke har erfaring og kunnskap samt er svært lokalkjent på stedet.

Dimensjoner
Lengde 316 cm
Bredde 87 cm
Vekt 11,3 kg
Generelt
Anbefalt maks last 120 kg
Materiale Nitrilon
Mål - nedpakket 64 x 42 x 24 cm
Maks trykk Bar: 0,2 PSI: 3,0

Advanced Elements ryggsekk

For enkel transport og frakt av blant annet oppblåsbare kajakker og kanoer.
Laget i solid materiale.
1.490,-
Advanced Elements ryggsekk

Padlevest, kajakk / kano rød - Baltic

Klassisk padlevest. Lett, smidig og meget slitesterk. Spesielle flyteelementer som tørker ekstra raskt. Forsterket med skulderbånd. Mage og skrittbelte med hurtigspenne. Lomme på brystet. 40-130 kg
510,-
Padlevest, kajakk / kano rød - Baltic

AE Luftpumpe 2-veis til luftkajakker

2-veis luftumpe til luftkajakker/kanoer.
349,-
AE Luftpumpe 2-veis til luftkajakker

AE Luftpumpe 2-veis m/trykkmåler til luftkajakker

2-veis luftumpe til luftkajakker/kanoer.
Pumper opp alle Advanced kajakker og kanoer på en effektiv måte.
499,-
AE Luftpumpe 2-veis m/trykkmåler til luftkajakker

AE Luftpumpe 2-veis m/trykkmåler til luftkajakker

2-veis luftumpe til luftkajakker/kanoer.
Pumper opp alle Advanced kajakker og kanoer på en effektiv måte.
499,-
AE Luftpumpe 2-veis m/trykkmåler til luftkajakker

Packlite spruttrekk til luftkajakk

Et godt allround spruttrekk for godværspadling.
699,-
Packlite spruttrekk til luftkajakk

Gummibåtpumpe Bravo 10

Manuell båtpumpe "Bravo 10". Med dobbelt kammer og eget uttak for høyt trykk. Leveres med adapter til de fleste ventilstørrelser.
649,-
Gummibåtpumpe Bravo 10
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis