Produktbilde

Epifanes Teak-O-Clean & Bright, 0,5 l

Vannbasert teak-cleaner som fornyer, rengjør og får værslitt og gammel teak og andre tropiske tresorter tilbake til sin friske og opprinnelige farge. Skader ikke natene i teakdekk. Boksen må ristes 1 minutt før bruk.

314,-

inkl. mva På lager: 2 Varenummer: 2040

Vannbasert teak-cleaner som fornyer, rengjør og får værslitt og gammel teak og andre tropiske tresorter tilbake til sin friske og opprinnelige farge. Skader ikke natene i teakdekk.

 

Bruksområder
Kan benyttes i tilknytning til både ferskvann og saltvann.
For langvarig beskyttelse mot aldring og misfarging, la treverket tørke godt etter behandling med Epifanes Teak-O-Clean & Bright, og sett deretter overflaten inn med Epifanes Teak-O-Bello.


Viktig
Boksen må ristes 1 minutt før bruk


Oppbevaring
Må oppbevares frostfritt og ikke i direkte sollys


Anbefalt tynner
Skal ikke tynnes


Overmalbar
Etter 30 minutter


Dekkevne
ca. 6-8 m², avhengig av underlaget

Epifanes Teak-O-Bello, 0,5 l

Vannbasert overflatebehandling for teak og andre tropiske tresorter. Produktets miljøvennlige sammensetning beskytter treverket mot sopp, aldring og misfarging. Inneholder ikke løsemidler. Skader ikke natene i teakdekk. Må ristes 1 minutt før bruk.
314,-
Epifanes Teak-O-Bello, 0,5 l
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis