Produktbilde

Advanced Frame Expedition Elite Kajakk

AdvancedFrame er en blanding mellom en sammenleggbar og en oppblåsbar kajakk. Expedition Elite er en rask kajakk i sin klasse.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
AE1009-XE Advanced Frame Expedition ELITE - Blå Ikke på lager 9.999,-
 • Kun 19 kg
 • Oppblåsbar kajakk
 • Monteres på kun få minutter!
 • Rask med god stuveplass

 

Lett, rask og god i sjøen

AdvancedFrame Expedition Elite er en blanding mellom om en sammenleggbar og en oppblåsbar kajakk. Kajakken er utstyrt med innebygde aluminiumsribber som sikrer båtens fasong, stivhet og manøvreringsegenskaper. Expedition Elite er en rask kajakk i sin klasse.

img3864.jpg 

Standardutstyr:

 • Bagasjestropper på dekk
 • Praktiske gummihåndtak
 • Romslig oppbevaringsrom
 • Fastmontert styrefinne
 • D-ring for feste og fortøyning
 • Sammenleggbart og behagelig sete og justerbar ryggstøtte
 • Kant for feste av spruttrekk
 • Fotstøtte
 • Ekstra påsveiset beskyttelse i baug og akter
 • Praktisk bag for transport og lagring
 • Reparasjonssett
 • Brukermanual på norsk
 
 

Stabil, lettpadlet og retningsstabil

AdvancedFrame Expedition ser ut og fungerer som en vanlig kajakk i glassfiber eller polythylen, men den er mye lettere og dessuten sammenleggbar. Hele kajakken får plass i en bærbar bag, og monteres eller pakkes sammen på bare noen få minutter.

ae100920technical.jpg

Expedition-modellen er 82 cm lengre enn AdvancedFrame. Dette skaper ytterligere stabilitet og en enda mer optimal form på kajakken. AdvancedFrame Expedition er også en raskere kajakk enn AdvancedFrame. Den er utstyrt med fotstøtter.

Denne kajakken er stabil, lettpadlet og har en manøvreringsevne som er helt på linje med en hvilken som helst annen kajakk som er laget i et støpt materiale. Skroget oppfører seg eksemplarisk under de fleste forhold. Kajakken holder lett kursen uten at man må jobbe og slite for det. Båten er god i sjøen og er en glede å padle, både for nybegynnere og for de som er mer trenet. AdvancedFrame Expedition kan padles i elver, men ikke med for mye fall, strøm og bølger.

 

 

Svært enkel og rask å montere

AdvancedFrame Expedition er en oppblåsbar kajakk. Den er derfor svært enkel og rask å montere. Det tar bare noen få minutter fra du pakker kajakken opp til du har montert den ferdig og kan starte padleturen.

 

Unik konstruksjon

Kajakken er konstruert med en relativt spiss baug som er noe hevet. Dette gjør at den skjærer gjennom bølgende og vannet som en kniv. Kajakkens konstruksjon reduserer vannmotstanden og hindrer at bølgene slår opp på dekket. Akterenden på kajakken fungerer som en styrefinne og sørger for god manøvreringsdyktighet og fin retningsstabilitet.

Båten er konstruert med hele 9 kammere. Dette gir ekstra god oppdrift og en unik kajakkform. Kajakken har et lavt tyngdepunkt og er både stabil og lett å padle.

AdvancedFrame Expedition er produsert i et svært slitesterkt, solid og holbart materiale (3 lags duk og sveisede sømmer gir ekstrem styrke), noe som sikrer lang levetid og få problemer.

AdvancedFrame Expedition har god lastekapasitet og du kan trygt ta med deg både turutstyr, proviant og fiskeutstyr, enten du skal på dags- eller overnattingstur. Det er også fullt mulig å lagre sekk, bager etc. på dekk da båten er utstyrt med praktiske bagasjestropper på dekk.

Båten leveres med et behagelig sete og justerbar seterygg. Dette gjør at du sitter godt og bekvemt, og at padleturen blir ekstra hyggelig.

Båten har praktiske bærehåndtak og en D-ring er montert på båten slik at den kan festes og fortøyes på en enkel måte. Kajakken har en fastmontert styrefinne og en kant rundt cockpit slik at man kan feste spruttrekket.

 

Ta med deg denne kajakken når du er på båttur

Båten egner seg også glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne kajakken fin å benytte. Med denne båten kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.

Når man ikke skal bruke kajakken mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten kajakken henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stuves bort i båten. Husk, denne kajakken kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag.

070415img05221.jpg 070415img0523.jpg070415img0522.jpg xbag.jpg

 

Lett å frakte - Lett å bære

Kajakkene fra Advanced Elements er unike, både med henhold til kvalitet, funksjonalitet, vekt og sjøegenskaper. Du kan bære med deg båtene og frakte dem dit du vil uten problemer. kajakkene er lette, kompakte og håndterbare. Båtene kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.

West System Norge AS leverer spesialkonstruerte bæresekker med magebelte som kan brukes når man skal bære med seg kajakken.

Montering

Kajakken er svært enkel å montere. Du pakker den ut, pumper den opp og gjør den klar til bruk på bare noen få minutter. Dette kan gjøres av hvem som helst og det følger også med en brukermanual på norsk.

Anbefalt tilbehør:

 • Padleåre (4-delt passer i medfølgende bag)
 • En liten fotpumpe (m/3/4" munnstykke)
 • Redningsvest
 • Roll Top Deck Bag (bag for oppbevaring på dekket)
 • Spruttrekk
 • Bæresekk for å bære kajakken inn på fjellet eller i skogen
 • Lanterne (vi anbefaler Navilight)

 

xaluprofiler.jpg

Kajakken er stivet opp med aluminumsribber

xpvc.jpg

AdvancedFrame Expedition er laget i et 3-lags robust dukmateriale i PVC

 

72.jpeg

Fordi AdvancedFrame Expedition er så enkel og lett å frakte med seg, er det mange som tar den med på ferietur selv om de reiser med fly. Hva sier du til en stille og rolig padletur på kanalene i Venezia en tidlig morgenstund? Dette er ikke vanskelig å få til med en kajakk fra Advanced Elements.

xbag002bskilt.jpg

Dimensjoner
Lengde 400 cm
Bredde 82 cm
Vekt 19 kg
Størrelse nedpakket 81 x 50 x 25 cm
Generelt
Lastekapasitet 205 kg


AE Packlite 4-delt kajakkåre

En praktisk og god 4-delt padleåre fra Advanced Elements.
1.249,-
AE Packlite 4-delt kajakkåre

AE Luftpumpe 2-veis m/trykkmåler til luftkajakker

2-veis luftumpe til luftkajakker/kanoer.
Pumper opp alle Advanced kajakker og kanoer på en effektiv måte.
499,-
AE Luftpumpe 2-veis m/trykkmåler til luftkajakker

Touring spruttrekk til luftkajakk

Et meget godt, funksjonelt og solid spruttrekk som er spesiallaget til oppblåsbare ”Advanced Elements” kajakker
1.019,-
Touring spruttrekk til luftkajakk

Packlite spruttrekk til luftkajakk

Et godt allround spruttrekk for godværspadling.
699,-
Packlite spruttrekk til luftkajakk

Packlite spruttrekk til luftkajakk

Et godt allround spruttrekk for godværspadling.
699,-
Packlite spruttrekk til luftkajakk

AE Ultralight 4-delt kajakkåre

Kompakt, lett og ultraportabel 4-delt kajakkåre designet for maksimal portabilitet. Pakkes ned til bare 60 cm i lengde og veier bare 669 gram, noe som gjør den kompakt nok og lett nok til å ta med overalt.
999,-
AE Ultralight 4-delt kajakkåre

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
179,-
Hiko Åresnor

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
179,-
Hiko Åresnor

Padlevest, kajakk / kano rød - Baltic

Klassisk padlevest. Lett, smidig og meget slitesterk. Spesielle flyteelementer som tørker ekstra raskt. Forsterket med skulderbånd. Mage og skrittbelte med hurtigspenne. Lomme på brystet. 40-130 kg
604,-
Padlevest, kajakk / kano rød - Baltic

Liten sikkerhetspakke

Inneholder: årepose, åresnor, lensepumpe.
799,-
Liten sikkerhetspakke

AE Luftpumpe 2-veis til luftkajakker

2-veis luftumpe til luftkajakker/kanoer.
349,-
AE Luftpumpe 2-veis til luftkajakker
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis