Produktbilde

The Gougeon Brothers on Boat Construction

Denne boka er skrevet på bakgrunn av over 30 års erfaring fra bygging av båter med tre og epoxy. Boken er solgt i mer enn 60.000 eksemplarer over hele verden.

395,-

inkl. mva På lager: 10 Varenummer: 002

- Wood and West System Materials

Denne boka er skrevet på bakgrunn av over 30 års erfaring fra bygging av båter med tre og epoksy. Boken er solgt i mer enn 60.000 eksemplarer over hele verden og gir leseren en grundig og detaljert innføring i alt fra valg av verktøy til spanting, "strip­planking", konstruksjonsmetoder, innredningsløsninger.Over hundre skisser, diagrammer og mange fargebilder.

297 sider

NB! Engelsk tekst

Om boken
Forfatter Meade Gougeon
Utgitt 1991
Utgave 5
Format Innbundet
Språk Engelsk
Sider 297

Vacuum Bagging Techniques

Hvordan bruke vakumteknikk i kombinasjon med epoxy. Komplett oversikt over teknikker, materialer og det utstyret som trengs.
199,-
Vacuum Bagging Techniques

Boatbuilding Down East

Med undertittel "Hvordan bygge trebåt", er dette i sannhet en god byggeveiledning for tradisjonelle fiske/arbeidsbåter (amerikanske). Av mange er denne boken regnet for å være den beste i sin genre.
489,-
Boatbuilding Down East

Build the New Instant Boats

Lettbygde båter for nybegynnere etter «Sy & lime» metoden En teknikk som gjør det mulig å lime sømmene i kryssfinéren sammen ved hjelp av glassfiberbånd og epoxy istedenfor konvensjonelle festeanordninger som skruer etc.
259,-
Build the New Instant Boats
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis