Produktbilde

Karbon-vev, 200 g/m²

Ekstremt sterk i forhold til vekt og tykkelse. Brukes til reparasjoner og arbeider som krever ekstra styrke og spesielle egenskaper. Benyttes også til kosmetisk bruk da denne duken gir et stilig og særegent utseende. Bredde: 100 cm.

645,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: 754

Denne karbonfiberduken gir svært stor styrke og stivhet i forhold til vekt og tykkelse. Brukes til reparasjoner og arbeider som krever ekstra styrke og spesielle egenskaper. I tillegg til styrkeoppbygging benyttes karbon-duk også til kosmetisk bruk da denne duken gir et stilig og særegent utseende.

Karbonduk benyttes ofte sammen med epoxy og vinylester.

Man skal være forsiktig med å blande glassfiberduk og karbonfiberduk som armering i samme laminat, da karbonen er stivere enn glassfiber. Karbonfiberen virker da som en "magnet" på de kreftene som laminatet utsettes for, og kreftene i glassfiberen blir ikke utnyttet optimalt før karbonfibrene ryker.

Leveres på mål, men minimum 1 meter. Pris pr. lengdemeter.

Bredde: 100 cm

Farge: Sort

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis