- 25%

Produktbilde

Stinger Pro IV Bent Shaft - padleåre i karbon

Ultralett carbonåre m/ergometrisk ”Bent shaft”. Denne kajakkåren gir dine håndledd en naturlig vinkel når du padler og reduserer belastningen på håndleddene dine. Dette er en meget god kajakkåre som veier kun 750 gram! (+ - 30 gr)

Før: 3.990,-

2.992,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: STINGPROD

Fordeler med ”Bent shaft” (ergometrisk skaft):

  1. Denne kajakkåren gir dine hånledd en naturlig vinkel når du padler og reduserer belastningen på håndleddene dine.
  2. Når du padler denne type åre ligger mer av håndflaten din på skaftet. Dette gir deg økt kontakt med åren og derfor enda større kontroll.
  3. ”Bent shaft” åren er optimalt balansert og gir deg full kontroll over åren.
  4. På grunn av årens ergometriske utforming får du mindre belastning når du padler og derfor bedre komfort og mindre muskelstress (stive skuldre og vonde håndledd).
  5. Denne åren har lav vekt og er designet på en slik måte at den gir deg maksimal padleglede. Du bruker mindre kraft på å løfte åren og bevege den.
  6. Du sparer energi og krefter.

Delingsmekanismen på denne kajakkåren er uovertruffen. Padleåren kan justeres i lengde mellom 215 og 225 cm. Man kan også på enkel måte justere vinkelen på årebladene, selv med kalde hender eller hansker/votter på.

En fantastisk flott åre til en relativt lav pris

Er det verdt å kjøpe en flott og kostbar carbonåre til en pris som ligger mye høyere enn en plaståre? De fleste som har padlet med en lett og god carbonåre vil si ja og vil aldri padle med noe annet. Og vi er langt på vei enige…

Stinger Pro IV er en ultralett og stiv padleåre. Den lave vekten i kombinasjon med det ergometrisk formete skaftet gjør at man bruker mindre krefter til å løfte og bevege åren. Dette er en energibesparelse som man merker, spesielt hvis man padler noen timer. Dette er en meget god carbonåre i øvre kvalitetsklasse.

Padlebladet har et areal på 685 cm² og denne åren fungerer fint som en allround åre, men alle som er trent og som ønsker ekstra akselerasjon og fart vil elske denne åren. En fin åre når man skal padle langt. Kan brukes av både kvinner og menn.

Denne åren gir ekstra mye for pengene. Ja, den koster mer enn en vanlig plaståre, men er relativt rimelig i innkjøp i forhold til sammenlignbare kajakkårer fra andre åreprodusenter.

Dette er en åre som fungerer optimalt godt i vannet. Skaftet er passe stivt og årebladet går i en fin bane i vannet slik at kajakken blir drevet fram med moderat kraft.

De fleste padlere vil oppdage at de får en meget komfortabel og behagelig tur med denne åren. Stinger Pro IV passer til nybegynnere og til de som har padlet mye. Åren er 2-delt og har dryppringer. Åren gir en fin padlerytme på både korte og lange turer.

En sann lykke

Ja, det kan føles litt tungt å legge ut så mye penger for en kajakkåre. Det er vi enige i, men husk at etter en viss tid har du trolig glemt pengene, men du sitter igjen med en superbra padleåre som du tar skikkelig masse glede av hver gang du er ute på vannet med kajakken din.

Det er lykke…Stinger pro4riktekst.JPG

Dimensjoner
Blad Carbon - 685 cm² (47,5 x 18 cm)
Skaft Carbon - bøyd (bent shaft)
Delbar Ja - 360° vinkling
Lengde Justerbar 215-225 cm
Vekt 750 gram! (+ - 30 gr)

OB vanntett "Large" telefon etui

Vanntett etui som passer iPhone 6 Plus, HTC One (M8), Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy Note 3 og andre lignende telefoner, og den flyter (IKKE utgang for hodetelefoner).
276,-
OB vanntett

Thule Hullavator Pro

Kajakkholder som hjelper deg å løfte kajakken opp på taket og tar 90 % av vekten for deg.
6.299,-
Thule Hullavator Pro

Høyt DeLuxe sete til kano og kajakk

Høy og behagelig ryggstøtte som benyttes i kajakker og kanoer. Passer spesielt godt til fiskekajakken "Fisker 12".
599,-
Høyt DeLuxe sete til kano og kajakk

Vega Designs Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig. I helsort farge.
66,-
Vega Designs Åresnor

Baltic Canoe padlevest rød

Klassisk padlevest. Lett, smidig og meget slitesterk. Spesielle flyteelementer som tørker ekstra raskt. Forsterket med skulderbånd. Mage og skrittbelte med hurtigspenne. Lomme på brystet. 40-130 kg
599,-
Baltic Canoe padlevest rød

Lasso Låsekabel Lock All

Denne låsekabelen (Original Lasso Security Cable) er beregnet for å låse alle typer kajakker, kanoer, båter, sykler og andre gjenstander som har et hull eller øyebolt med en diameter på 1 cm eller mer. Lasso låsewire (Security Cables)
299,-
Lasso Låsekabel Lock All

Troller Multi kajakk- og kanotralle

Dette er en multifunksjonsoppfinnelse som fungerer både som hjelpelaster og tralle. Troller Multi kano- og kajakktralle er en snarevei, og en veldig god hjelp til det gode øyeblikk, nemlig når du har sjøsatt din kajakk eller kano!
1.792,-
Troller Multi kajakk- og kanotralle
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis