- 25%

Produktbilde

Stinger Pro I Sport (bred) - padleåre i karbon

En ultralett carbonåre for de som vil unne seg det beste! En fantastisk kajakkåre med en vekt på kun 670 gram! (+ - 30 gr)

Før: 2.990,-

2.242,-

inkl. mva På lager: 5+ Varenummer: STINGPROA

En fantastisk flott åre til en relativt lav pris

Denne åren er ganske lik sin søsteråre Stinger Pro I, men avviker noe ved bladets form. Stinger Pro III har et kortere og bredere blad enn Pro I. denne åren passer derfor de padlerne som er ganske godt trent, som legger mye kraft i padletakene og som ønsker rask akselerasjon og fart.

Er det verdt å kjøpe en flott og kostbar carbonåre til en pris som ligger mye høyere enn en plaståre? De fleste som har padlet med en lett og god carbonåre vil si ja og vil aldri padle med noe annet. Og vi er langt på vei enige…

Stinger Pro III er en ultralett og stiv padleåre. Den lave vekten gjør at man bruker mindre krefter til å løfte og bevege åren. Dette er en energibesparelse som man merker, spesielt hvis man padler noen timer. Dette er en klassisk og god carbonåre i premiumsegmentet.

Delingsmekanismen på denne kajakkåren er uovertruffen. Padleåren kan justeres i lengde mellom 215 og 225 cm. Man kan også på enkel måte justere vinkelen på årebladene, selv med kalde hender eller hansker/votter på. Skaftet har en mørk grønn nyanse i fargen.

 

Padlebladet har et areal på 685 cm² og denne åren fungerer fint som en allround åre, men alle som er trent og som ønsker ekstra akselerasjon og fart vil elske denne åren. Kan brukes av både kvinner og menn.

Denne åren gir ekstra mye for pengene. Ja, den koster mer enn en vanlig plaståre, men er relativt rimelig i innkjøp i forhold til sammenlignbare kajakkårer fra andre åreprodusenter.

Dette er en åre som fungerer optimalt godt i vannet. Skaftet er passe stivt og årebladet går i en fin bane i vannet slik at kajakken blir drevet fram med moderat kraft.

De fleste padlere vil oppdage at de får en meget komfortabel og behagelig tur med denne åren. Stinger Pro III passer til nybegynnere og til de som har padlet mye. Åren er 2-delt og har dryppringer. Åren gir en fin padlerytme på både korte og lange turer.

 

En sann lykke

Ja, det kan føles litt tungt å legge ut så mye penger for en kajakkåre. Det er vi enige i, men husk at etter en viss tid har du trolig glemt pengene, men du sitter igjen med en superbra padleåre som du tar skikkelig masse glede av hver gang du er ute på vannet med kajakken din.

Det er lykke…

Dimensjoner
Blad Carbon - 685 cm² (47,5 x 18 cm)
Skaft Carbon - rett
Delbar Ja - 360° vinkling
Lengde Justerbar 215-225 cm
Vekt 670 gram! (+ - 30 gr)

TNP Paddle Universal Drip Rings par

A drip ring that can be fitted round a 1 piece paddle between 28-32mm. Comes in pairs.
74,-
TNP Paddle Universal Drip Rings par

A-pakke 1,2 kg, herder 205 standard

West System epoxy A-pakke m/standard herder. Inneholder 1 kg base + 0,2 kg/205 herder (standard herder).
779,-
A-pakke 1,2 kg, herder 205 standard

A-pakke 1,2 kg, herder 205 standard

West System epoxy A-pakke m/standard herder. Inneholder 1 kg base + 0,2 kg/205 herder (standard herder).
779,-
A-pakke 1,2 kg, herder 205 standard

Navilight 360° Hvit 2NM

NaviLight batteridrevet lanterne og sikkerhetslys.
599,-
Navilight 360° Hvit 2NM

Vega Designs Dekksbag

Dekksbaggen er ustyrt med justerbare sikringsstropper på toppen. Baggens halvmåneform gjør det enkelt å se inn i baggen og få tak i det du ønsker mens du padler og er ute på vannet.
524,-
Vega Designs Dekksbag

Palm Kayak Pump lensepumpe

The sea kayak bilge pump removes about 30 litres of water per minute without the need for a hose. Easily stored on your deck for quick access.
284,-
Palm Kayak Pump lensepumpe
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis