- 25%

Produktbilde

Stinger Pro III Ving - padleåre i karbon

En ultralett Ving carbonåre for de som vil unne seg det beste! En fantastisk vingåre med en vekt på kun 740 gram! (+ - 30 gr)

Før: 3.290,-

2.467,-

inkl. mva På lager: 3 Varenummer: STINGPROC

Dette er en padleåre som gir ekstra mye kraft og framdrift

En vingåre minner litt om en flyvinge. Profilen på åren gjør at den presses opp mot overflaten når du padler. Dette tvinger deg også til å bruke musklene i skuldre, rygg og mage og ikke bare armene. Dermed får du også mer kraft på åretakene.

 

En fantastisk flott åre til en relativt lav pris

Er det verdt å kjøpe en flott og kostbar carbonåre til en pris som ligger mye høyere enn en plaståre? De fleste som har padlet med en lett og god carbonåre vil si ja og vil aldri padle med noe annet. Og vi er langt på vei enige…

Stinger Pro II er en ultralett og stiv padleåre. Den lave vekten gjør at man bruker mindre krefter til å løfte og bevege åren. Dette er en suveren åre i aller beste kvalitet.

Delingsmekanismen på denne kajakkåren er uovertruffen. Padleåren kan justeres i lengde mellom 215 og 225 cm. Man kan også på enkel måte justere vinkelen på årebladene, selv med kalde hender eller hansker/votter på.

Maksimal fart

Hvis man ønsker maksimal fart over kortere strekk er en vingåre svært gunstig å bruke. Mange velger å kjøpe seg en lett og rask kajakk for å benytte denne til aktiv trening. For disse vil ofte en vingåre være et godt valg.

Vingåren ble opprinnelig designet for konkurransepadlere på flatt vann for å få maksimal effekt ut av hvert åretak. I dag er det mange amatørpadlere som har lært seg å nyte en god vingåre. For å få fullt utbytte av en vingåre skal man helst være litt trenet, og hvis man er en god teknisk padler vil man kunne dra store fordeler ut av en slik åre. På grunn av årens konstruksjon bruker man flere og andre muskler enn når man padler en klassisk kajakkåre. Dette vil man merke når man padler lange turer.

En vingåre er best til trening og mosjon, men har også blitt svært populær blant mange som driver med havpadling.

Mange fordeler med en vingåre

Det er lettere å padle teknisk riktig med en vingåre fremfor en klassisk åre. Et vanlig vingåretak begynner på samme måte som med en standard åre, nemmelig langt fremme og nærme kajakken. Forskjellen er at vingåren går i en liten vinkel ut fra kajakken, mens en tradisjonell åre går parallelt med kajakken. Vingåren tvinger padleren til å bruke større deler av overkroppen, rygg- og magemuskler.

Vingåren får frem en mer effektiv utnyttelse av kraften som brukes til å skyve kajakken frem Hvis man bruker en vingåre riktig vil denne ha et bedre grep i vannet.

Mye for pengene

Denne åren gir ekstra mye for pengene. Ja, den koster mer enn en vanlig plaståre, men er relativt rimelig i innkjøp i forhold til sammenlignbare kajakkårer fra andre åreprodusenter.

 

En sann lykke

Ja, det kan føles litt tungt å legge ut så mye penger for en kajakkåre. Det er vi enige i, men husk at etter en viss tid har du trolig glemt pengene, men du sitter igjen med en superbra padleåre som du tar skikkelig masse glede av hver gang du er ute på vannet med kajakken din.

Det er lykke…

Stinger pro2riktekst.JPG

Dimensjoner
Blad Carbon - 750 cm² (50,5 x 16,2 cm)
Skaft Carbon - rett
Delbar Ja - 360° vinkling
Lengde Justerbar 215-225 cm
Vekt 740 gram! (+ - 30 gr)

Vega Designs Surfski Play 507

Ønsker du en rask, leken og prisgunstig surfski-kajakk? Hvis svaret er ja, skal du sjekke ut denne kajakken! Vega Designs Play 507 er en perfekt surfski-kajakk for tur, hygge, trening og moro på vannet.
8.090,-
Vega Designs Surfski Play 507

Femund Liten - Vega Designs Kajakktralle

Dette er den minste kajakktrallen i denne populære og praktiske tralleserien.
596,-
Femund Liten - Vega Designs Kajakktralle

Kayak paddle drip rings

Dryppringer for padleårer. Selges i par.
74,-
Kayak paddle drip rings

Liten sikkerhetspakke

Inneholder: årepose, åresnor, lensepumpe.
599,-
Liten sikkerhetspakke

Liten sikkerhetspakke

Inneholder: årepose, åresnor, lensepumpe.
599,-
Liten sikkerhetspakke

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
149,-
Hiko Åresnor

OB vanntett "Large" telefon etui

Vanntett etui som passer iPhone 6 Plus, HTC One (M8), Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy Note 3 og andre lignende telefoner, og den flyter (IKKE utgang for hodetelefoner).
276,-
OB vanntett

Advanced Elements - QuickDraw Deck bag – Dekksbag

Dekksbaggen er ustyrt med justerbare sikringsstropper på toppen samt D-ringer. Den har vanntett glidelås og elastiske strikker.
599,-
Advanced Elements - QuickDraw Deck bag – Dekksbag

Måkejager Ugle, Harold Hoot

Naturtro ugle "Harold Hoot" av plast som holder måkene borte fra båten elle terrassen. Uglen har lysende øyer som aktiveres av bevegelse og den gir fra seg lyd når noe setter seg i nærheten. Man kan også velge lydløs funksjon. Virker både i dagslys og i mørket. Infrarød bevegelsessensor som virker innenfor 5 m/120 grader. Bruker 2 x AA batterier.
399,-
Måkejager Ugle, Harold Hoot

Relaterte produkter

  • Vega Designs Surfski Play 507

    Ønsker du en rask, leken og prisgunstig surfski-kajakk? Hvis svaret er ja, skal du sjekke ut denne kajakken! Vega Designs Play 507 er en perfekt surfski-kajakk for tur, hygge, trening og moro på vannet.
    Nå 8.090,-
    Vega Designs Surfski Play 507

    - 40%

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis