Produktbilde

G/flex 655 Epoxy - Fortykket Reparasjons-sett m/tilbehør

Fortykket epoxy med unike bruksmuligheter. Reparasjonssett m/tilbehør.

499,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: 655-K

Pakken inneholder "alt" du trenger: 125 ml resin (base) og 125 ml herder samt 2 stk. blandepinner for gjenbruk, 4 stk. renseservietter, 1 par engangshansker, 10 stk. blande- og sparkel-skjeer og brukerveiledning. 

 

ENKELT Å BRUKE – EKSTREMT STERK – VANNFAST – VANNTETT

G/flex® Epoxy limer "alt": Tre, stål, aluminium, plast, glassfiber, glass, keramikk, kobber, bronse, bly, PVC, polythylen (Pioner-båter), murverk med mer.

G/flex 655 Epoxy er alt, og litt til. Dette er et spesialformulert 2-komponent epoxylim  for maritimt bruk som kan blandes i små porsjoner med et enkelt blandeforhold: 1:1 mellom resin og herder. Limet har lang ”åpen arbeidstid” og relativt kort herdetid.

G/flex 655  har en tykkere konsistens på limblandingen enn G/flex 650, og bruksområdet er også noe annerledes for dette limet enn for G/flex 650.

 

ET FANTASTISK LIM MED OVERLEGNE EGENSKAPER:

- Limer og fester til alle underlag- Elastisk - tåler fleksibilitet og vibrasjoner- Fester til fuktig treverk- Ekstrem styrke - brukes til strukturelle limarbeider- Vanntett - Permanent vannbestandig- Enkel å bruke- Leveres i tyntflytende og fortykket versjon og i reparasjons-sett med tilbehør

 

 

WEST SYSTEM®EPOXY-LIM

G/flex Epoxy er en ny type epoxy i produktserien fra WEST SYSTEM.

Selv om G/flex har andre fysiske egenskaper og bruksområder enn WEST SYSTEM

105 Resin-baserte epoxy typer, så deler G/flex den samme høye standarden for styrke og pålitelighet som resten av produktene fra WEST SYSTEM.

I over førti år har pålitelighet og styrke vært varemerket til WEST SYSTEM. Vi benytter de aller strengeste standarder for kvalitetssikring ndg. sammensetningen av produktene og selve produksjonsprosessen, fra kvalitetstesting av råmaterialer til testing og sertifisering av ferdige resiner og herdere. Dette betyr for deg som kunde og sluttbruker at hver eneste riktige blandede mengde WEST SYSTEM resin and herder, inkludert G/flex resin og herder, alltid vil herde og virke slik det skal, absolutt hver eneste gang du bruker det.

Denne bestrebelsen og forpliktelsen til kvalitet har gjort oss fortjent til sertifisert ISO 9001:2000 standard. Du kan alltid stole på WEST SYSTEM epoxyprodukter.

 

KUNDEVEILEDNING OG SERVICE

Foruten selve produktene, gir WEST SYSTEM deg noe enda mer, nemmelig kunnskap.

Uansett om du skal gå i gang med et lite eller et stort prosjekt, så vil vi som jobber i WEST SYSTEM samt en mengde publisert materiale som bruksanvisninger, bøker, DVD etc. bidra til at dine bygge- og reparasjonsprosjekter blir vellykkede.

WEST SYSTEM er kjent for gode og forklarende brosjyrer og brukerveiledninger, instruktive nettsider samt god kundeveiledning.

Videre veiledning kan fåes ved å kontakte oss per mail eller telefon.

Ring oss på 22 23 35 00 eller send oss en e-post til: firmapost@westsystem.no

Epoxyegenskaper
Blandingsforhold - Resin/Herder 1:1 (volum)
Laveste brukstemperatur 5º C
Brukstid i blandebegeret v/21°C ca. 45 min.
Arbeidstid på reparasjonsstedet v/21°C ca. 75 min.
Herder til en fast tilstand v/21°C 3-4 timer
Slipbar v/21°C 7-10 timer
Fullherdet v/21°C 24 timer


G/Flex 650 Spesialepoxy, rep.sett

G/flex Epoxy - Tyntflytende reparasjonssett m/tilbehør.
499,-
G/Flex 650 Spesialepoxy, rep.sett

Komplett reparasjonssett for glassfiberbåter

Denne pakken inneholder alt du trenger for å reparere/utbedre skader på glassfiberbåten din. Inneholder epoxy, glassfiberbånd, fyllstoff, påføringsverktøy og instruksjons-CD.
499,-
Komplett reparasjonssett for glassfiberbåter
Solution by DOTS as | Powered by Flexis