Produktbilde

Motorbåtkrybbe galv. 3000 kg

Justerbar båtkrybbe i varmgalanisert stål. Kan justeres i høyde og bredde. Grå gummipute. Konstruert for flere kjølkonstruksjoner. Byggesett som lett kan transporteres i personbil og tar liten plass ved lagring.

3.499,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: 1039815

Justerbar båtkrybbe i varmgalanisert stål. Kan justeres i høyde og bredde. Grå gummipute. Konstruert for flere kjølkonstruksjoner. Byggesett som lett kan transporteres i personbil og tar liten plass ved lagring.

Husk: Båten skal alltid hvile på kjølen, aldri kun på støttene

 

Denne solide båtkrybben er beregnet for båter med en totalvekt på opp til ca. 3 tonn.Motorbåtkrybben er produsert i solid varmgalvanisert stål.

Kan justeres i høyde og bredde. Grå gummipute. Konstruert for flere kjølkonstruksjoner. Båtkrybben består av et byggesett som lett kan transporteres i personbil og tar liten plass ved lagring.

 

Tekniske data:

 • For båter med en totalvekt på opp til ca. 3 tonn.
 • Høydejustering: 59 - 70 cm og 79 cm
 • Breddejustering: 100 - 166 cm
 • Breddejustering med intervall på 10 cm
 • Materiale: Varmgalvanisert stål
 • Gummiputer sikrer trygg og god støtte
 • Store anleggsflater mot båtskroget

 

En krybbe som passer til mange båter

Dette er en ”all-round” krybbe som passer de fleste motorbåter innenfor angitt vektgrense.Foruten at båten står støtt og trygt, er båten plassert i passe høyde over bakkenivå slik at man lett kommer til når man skal arbeide under båten, legge på bunnstoff etc.

 

Justerbar i høyde og bredde gir stor fleksibilitet

Krybben er laget på en slik måte at man kan justere krybben både i høyden og i bredden. Dette gjør at krybben er svært fleksibel og kan tilpasses nøyaktig til båtens størrelse og skrogets form. På denne måten vil man få en svært god vektfordeling på krybben, noe som gjør at båten ligger stabilt og trygt.

 

Enkel å montere

Motorbåtkrybben består av enkeltdeler som er svært enkle å sette i sammen. Du trenger ikke verktøy for å montere krybben!

 

Husk at båten skal hvile på kjølen

Når du tilpasser krybben for båten din må du huske at båtens tyngde skal hvile på kjølen og ikke sidestøttene. Det er derfor viktig at du alltid bygger opp støttepunkter under kjølen som skal ta i mot båtens vekt. Krybbens sidestøtter skal kun stabilisere og støtte båten slik at den står trygt, ikke bære båtens vekt.

 

Enkel å frakte med seg i bilen

Motorbåtkrybben består av deler som hver for seg er små og enkle å håndtere. Totalt sett tar krybben liten plass og den er enkel å transportere, selv i en liten personbil.

Relaterte produkter

 • Opplagskrybbe HDG 1500 kg

  Opplagskrybbe med trinnløs justering av støtteben.
  3.699,-
  Opplagskrybbe HDG 1500 kg

  Opplagskrybbe m/støtte 5000 kg

  Kraftig opplagskrybbe med trinnløs justering av støtteben. Side- og midtstøtter i galvanisert stål, tverrbjelke i aluminium. Leveres med tre forskjellig lengder på tverrbjelken.
  Fra 4.599,-
  Opplagskrybbe m/støtte 5000 kg

  Båtstøtte motorbåt 2500 kg

  Justerbare båtstøtter for motorbåt i solid stål. To støtter pr 8-10 fot bør beregnes. Båten skal hvile på kjølen. Maks vekt 2500 kg.
  Fra 889,-
  Båtstøtte motorbåt 2500 kg

  Båtstøtte seilbåt 1250 kg

  Justerbare båtstøtter for seilbåt i solid stål. To støtter pr 8-10 fot bør beregnes. Båten skal hvile på kjølen. Maks vekt 1250 kg.
  Fra 1.099,-
  Båtstøtte seilbåt 1250 kg
 • Båttralle justerbar - 1500 kg

  Justerbar båttralle i galvanisert stål. Justerbare sidestøtter med kraftig beskyttelsesgummi. Store svingbare nylonhjul md bremser.
  2.699,-
  Båttralle justerbar - 1500 kg

  Bakkestativ i aluminium m/bag

  Stativet er beregnet for alle typer båter. Stativet har lav vekt, tar liten plass og er lett å frakte. Lett å montere. Høyden er alltid justerbar. Leveres i praktisk og solid bag.
  Fra 1.899,-
  Bakkestativ i aluminium m/bag

  - 30%

  Dekkstativ i aluminium m/bag

  Prisgunstig serie med dekkstativ i sjøvannsbestandig aluminium. Stativet har klikksystem som gjør det enkelt i bruk.
  Fra 3.749,-
  Dekkstativ i aluminium m/bag

  Presenning 260 g

  Ny prisgunstig presenning i god kvalitet. 260 gram pr m².
  Fra 449,-
  Presenning 260 g

  - 19%

 • Seilbåtkrybbe

  Opplagskrybbe fir seilbåt. Justerbar i lengden fra 220-270 cm. For båter opp til 7 tonn.
  Seilbåtkrybbe
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2018 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis