• SUP Pure 305 m/padleåre

  God Stand-up Paddle som kan brukes av hele familien. Denne versjonen av Pure 305 er 10 cm tykt, har en lastekapasitet på 100 kg, og vi anbefaler brettet for personer opp til ca 85 kg.
  2.490,-
  Kjøp her
  SUP Pure 305 m/padleåre
 • SUP Pure 305 (15cm) m/padleåre

  God Stand-up Paddle som kan brukes av hele familien. Denne versjonen av Pure 305 er 15 cm tykt og har en lastekapasitet på 150 kg, og vi anbefaler brettet for personer opp til ca 100 kg.
  4.790,-
  SUP Pure 305 (15cm) m/padleåre

  SUP Super Trip Tandem 14

  Det er ikke mange utendørs aktiviteter som hele familien kan delta i. SUP SUPER TRIP tar familiemoro til neste nivå! Designet for 2 voksne pluss et barn, er dette familiebrettet perfekt for innsjøer, kyst og elver. NB! Padleårer bestilles separat.
  6.990,-
  SUP Super Trip Tandem 14

  SUP Pure 320 m/padleåre

  Et prisgunstig og godt SUP-brett som passer for hele familien. SUP Pure 320 har en lastekapasitet på 150 kg, og vi anbefaler brettet for personer opp til ca. 100 kg.
  4.990,-
  SUP Pure 320 m/padleåre

  SUP Vapor 10´4"

  Vapor er et allround oppblåsbart SUP-brett som har en lastekapasitet på 140 kg, og vi anbefaler brettet for personer opp til ca 100 kg. Dette brettet passer derfor til de aller fleste, både barn og voksne i alle aldre.
  3.690,-
  SUP Vapor 10´4"
 • SUP Fusion 10´10"

  Fusion er et allround oppblåsbart SUP-brett med stor oppdrift og lastekapasitet på 150 kg, og vi anbefaler brettet for personer opp til ca. 110 kg. Dette brettet gir kjempegode opplevelser, og passer derfor til de aller fleste.
  3.890,-
  SUP Fusion 10´10"

  SUP Magma 11´2"

  SUP Magma er brett i cruising/surfing-versjon, som fortsatt tilbyr et høyt nivå av funksjonalitet. Det spesielle med dette brettet er "kicker-puten" som bidrar til ekstra trygghet, kontroll og manøvrering.
  5.340,-
  SUP Magma 11´2"

  SUP Vibrant 8´0"

  SUP Vibrant er et kjempefint brett som barna fort vil mestre og kose seg masse med. Brettet er enkelt og lett å håndtere, og pumpes opp på kun få minutter. SUP Vibrant veier bare 5,7 kg og tar liten plass i baggen som følger med.
  3.490,-
  SUP Vibrant 8´0"
 • Riot Waikiki SUP

  Riot Waikiki er et flott allround-brett som passer til mange formål. Brettet er konstruert på en slik måte at det glir effektivt og raskt på vannet og gir god fart, selv om man bruker ganske lite energi for å drive det framover.
  5.990,-
  Riot Waikiki SUP

  SUP Monster 12´0"

  Aqua Marina Monster er et flott allround padlebrett med en lastekapasitet på hele 170 kg, og vi anbefaler brettet for padlere opp til ca.140 kg. Brettet er stort og romslig og tåler mye vekt.
  5.690,-
  SUP Monster 12´0

  SUP Hyper 12´6"

  Padlebrettet Hyper er konstruert for å gi ekstra raskt fart samtidig som det skal være stabilt og behagelig å padle. Dette brettet er svært enkelt å bruke, selv for en nybegynner. Hyper inviterer til flotte langturer på vannet.
  5.490,-
  SUP Hyper 12´6"

  SUP Race 14´0"

  La deg begeistre! SUP Race er et sportslig og herlig brett for deg som ønsker fart og morsomme opplevelser på vannet. NB! Padleåre bestilles separat.
  6.990,-
  SUP Race 14´0"
 • SUP Peace Yoga 9´9"

  SUP Peace er et spesialdesignet og perfekt SUP-brett for å utøve yoga på. Dette brettet er laget for deg som vil ha et flott SUP-brett som du kan bruke til både hyggelige padleturer og trene yoga på.
  4.990,-
  SUP Peace Yoga 9´9"

  SUP Dhyana Yoga 11´0"

  Dhyana er spesielt konstruert med tanke på yoga, men også for allround padling. Brettet er tykt og har en bred, stabil konstruksjon. Den spesielle formen gjør brettet til et suverent, stabilt allround brett som glir lett i vannet.
  5.390,-
  SUP Dhyana Yoga 11´0"

  SUP Rapid elvebrett 9´6"

  Rapid er et relativt kort og veldig raskt, avansert og svært brukervennlig SUP-brett med overraskende gode egenskaper i vannet. Dette SUP-brettet er fantastisk for alle som liker å leke seg i vannet, blant annet med høye bølger. Anbefales!
  6.490,-
  SUP Rapid elvebrett 9´6"

  SUP Mega 18´1"

  Dette SUP-brettet har fått navn etter den enorme størrelsen det har. Med en lengde på hele 5,5 meter og vekt på 27 kg, kan dette padlebrettet bære opp til 7 personer.
  11.990,-
  SUP Mega 18´1"
 • Kokopelli Rogue-Lite Packraft

  Rogue Lite er en svært lett packraft. Den veier kun 2,18 kg!
  Når denne packraften ble designet, var målet å lage en fullverdig og meget god packraft med svært lav vekt. Det har Kokopelli klart.
  11.999,-
  Kokopelli Rogue-Lite Packraft

  Kokopelli Rogue-Lite Packraft m/Tizip

  Rogue Lite er en svært lett packraft. Den veier kun 2,18 kg! Denne geniale modellen leveres med glidelås i pongtongen slik at du kan oppbevare bagasje inne i selve tuben når du padler. Dette er en kompakt og superfin allround packraft.
  13.999,-
  Kokopelli Rogue-Lite Packraft m/Tizip

  Kokopelli Rogue Packraft Spruttrekk

  Kokopelli Rogue er utviklet og spesielt beregnet for turpadling og fiske. Dette er en solid, lett og allsidig allround packraft som du kan bruke hele året. Den egner seg like godt om vinteren som om sommeren.
  15.490,-
  Kokopelli Rogue Packraft Spruttrekk

  Kokopelli Rogue Packraft Spruttrekk m/Tizip

  Kokopelli Rogue er utviklet og spesielt beregnet for turpadling og fiske. Denne geniale modellen leveres både med spruttrekk og med glidelås i pongtongen slik at du kan oppbevare bagasje inne i selve tuben når du padler.
  17.499,-
  Kokopelli Rogue Packraft Spruttrekk m/Tizip
 • Kokopelli Nirvana Packraft Spruttrekk m/Tizip

  Nirvana er en packraft som er utviklet og laget for elvepadlingsentusiaster! Denne geniale modellen leveres med glidelås i pongtongen slik at du kan oppbevare bagasje inne i selve tuben når du padler.
  18.499,-
  Kokopelli Nirvana Packraft Spruttrekk m/Tizip

  Kokopelli Nirvana Packraft Selvlensende m/Tizip

  Nirvana m/selvdrenering er en packraft som er utviklet og laget for elvepadlingsentusiaster!
  I stedet for spruttrekk har denne modellen med selvdrenering (Self Bailer) en dørk med dreneringshull hvor vannet tømmes ut.
  18.499,-
  Kokopelli Nirvana Packraft Selvlensende m/Tizip

  Kokopelli Twain Packraft

  Kokopelli Twain er en packraft for to personer, og er ideell for padling på innsjøer, elver og langs kysten. Den er slitesterk og praktisk, og den veier bare 6,7 kg.
  15.999,-
  Kokopelli Twain Packraft

  Kokopelli Recon - Packraft i PVC m/selvdrenering

  Recon er en superfin packraft som ligner mye på Kokopelli Nirvana, men denne er produsert i et veldig sterkt PVC-materiale. Dette gjør denne båten svært slitesterk og holdbar.
  11.999,-
  Kokopelli Recon - Packraft i PVC m/selvdrenering
 • Go-Pro Adaptor Kit

  - 40%

  Aqua Marina Premium Trillebag

  Denne trillebagen er superfin til å frakte SUP-brett, oppblåsbar kajakk eller annet i. Ved hjelp av denne bagen går transporten mye enklere og uten at du trenger å bære og bruke masse krefter.
  949,-
  Aqua Marina Premium Trillebag

  NRS pumpesekk for PackRaft

  Det er ingen grunn til å bære med seg en tung pumpe eller blåse seg svimmel for å pumpe opp din NRS PackRaft. Pumpesekken lar deg raskt pumpe inn det meste av den luften som trengs for å fylle båten. Det er lettvint, enkelt og fysisk lite krevende.
  Nå 299,-
  NRS pumpesekk for PackRaft

  - 25%

  Kokopelli Kompresjonsstropper 3/4" 2 pk

  Stropper for nedpakking av Packraft. Kommer i par.
  Nå 209,-
  Kokopelli Kompresjonsstropper 3/4" 2 pk

  - 25%

 • Kokopelli D-Ring Nylon (2pk)

  D-ring i nylon til Kokopelli Packraft
  Nå 209,-
  Kokopelli D-Ring Nylon (2pk)

  - 25%

  Kokopelli Pumpesekk

  Pumpesekk for Kokopelli Packraft.
  Nå 374,-
  Kokopelli Pumpesekk

  - 25%

  NRS - SUP Sikkerhetssnor MED ANTISPINNLEDD

  RS SUP "leash"er perfekt å bruke når du padler SUP. Denne sikkerhetssnoren har en behagelig ankelstropp, en fleksibel rett rem og et dobbelt antispinnledd for å unngå krøll på snoren.
  399,-
  NRS - SUP Sikkerhetssnor MED ANTISPINNLEDD

  Kokopelli Emergency Quick Patch Kit

  Reparasjonsett for hurtigreparasjon av Packraft.
  Nå 299,-
  Kokopelli Emergency Quick Patch Kit

  - 25%

 • Kokopelli Reparasjons sett

  Reparasjons sett med duk og lim til Kokopelli Packraft.
  224,-
  Kokopelli Reparasjons sett

  - 25%

  NRS SUP Sikkerhetssnor- MED HURTIGUTLØSER

  Endelig en åresnor for SUP som er like trygg å bruke i elva som på sjøen. Sikkerhetssnoren festes i et belte med hurtigutløser, slik at du trygt kan koble deg fra brettet ved behov.
  699,-
  NRS SUP Sikkerhetssnor- MED HURTIGUTLØSER

  Kokopelli Thigh Strap Kit (3-Point Attachment)

  Lårstøtter til Kokopelli Packraft.
  Nå 749,-
  Kokopelli Thigh Strap Kit (3-Point Attachment)

  - 25%

  Kokopelli Reserveventil Leafield D7

  Reserventil til Kokopelli Packraft
  Nå 209,-
  Kokopelli Reserveventil Leafield D7

  - 25%

 • SUP Finne - senter, stor 2015-modell

  Passer SUP fra Aqua marina kjøpt i 2015 og senere.
  289,-
  SUP Finne - senter, stor 2015-modell

  SUP Finne - Racing

  Racing finne som gir økt retningsstabilitet. Passer alle brett fra Aqua Marina etter 2014
  299,-
  SUP Finne - Racing

  Kokopelli D-ring m/spenne

  D-Ring med spenne. Plasser D-ringene der du vil ha dem. Kommer med hann-plugg slik at du kan feste ulik forpakning om bord i packraften.
  Nå 209,-
  Kokopelli D-ring m/spenne

  - 25%

  Leasfield D7 ventilslange

  Leafield ventilslange.
  Følger med alle Kokopelli packraft når du kjøper den.
  Nå 224,-
  Leasfield D7 ventilslange

  - 25%

 • Kokopelli Inflatable Dry Bags (par)

  Kokopelli Inflatable Dry Bags er et sett av to tørrsekker designet for å passe inn i pontongene på din packraft, eller i andre større sekker du har med det ut i det våte element.
  Nå 1.499,-
  Kokopelli Inflatable Dry Bags (par)

  - 25%

  Double Action Gummibåt/SUP pumpe 20 PSI - Aqua Marina

  Mange opplever at den luftpumpen de har ikke klarer å pumpe opp høytrykksbåter og SUP-brett. Det er frustrerende. Med Aqua Marina - Double Action Høytrykkspumpe slipper du å bekymre deg for å ikke få nok luft i kammeret.
  429,-
  Double Action Gummibåt/SUP pumpe 20 PSI - Aqua Marina

  Elektrisk pumpe 12v for SUP og vannsport

  12V DC elektrisk pumpe opp til 20PSI fra Aqua Marina.
  1.699,-
  Elektrisk pumpe 12v for SUP og vannsport
 • Ventil til Aqua Marina SUP-brett

  Vi lagerfører ventiler til Aqua Marina SUP-brett. Dette betyr at hvis uhellet skulle være ute og du mister en ventil eller en slik ventil går i stykker, kan du bestille ny hos oss. Dette er kvalitetsventiler som holder godt på luften.
  175,-
  Ventil til Aqua Marina SUP-brett

  The Packraft Handbook

  Packrafthåndboken er et absolutt must for alle som enten driver med packrafting, eller har et ønske om å begynne. Denne boken vil gi deg verdifull innsikt i alt som kan relateres til packrafting: Både i elven, på sjøen og på rolig fjellvann.
  349,-
  The Packraft Handbook
 • Oppladbar USB-pumpe til packraft

  Superhendig og effektiv packraft-pumpe! Denne oppladbare USB-pumpen gjør det å fylle luft i packraften til en lek. Fra 0 til 95% på under to minutter!
  Nå 336,-
  Oppladbar USB-pumpe til packraft

  - 25%

  Kokopelli Feather Pump

  Pump opp din packraft på under ett minutt! Kokopelli Feather Pump er genial oppblåsbar luftpumpe med en overlegen batterikapasitet på hele 60 minutter, eller opptil 60 luftfyllinger. Pumpen veier ikke mer enn 170 gram og tar svært liten plass.
  Nå 449,-
  Kokopelli Feather Pump

  - 25%

  K-Pump Mini

  You know what they say about small packages? That's right, they don't take up much space! The K-Pump Mini has all the rugged durability of the larger models without the bulk.
  Nå 1.124,-
  K-Pump Mini

  - 25%

  Vega Designs – Femund 250

  Vega Designs Femund 250 er en svært solid packraft laget for et aktivt friluftsliv. Packraftens form, i kombinasjon med styrefinnen, sørger for god retningsstabilitet og et godt fartspotensial.
  Nå fra 3.899,-
  Vega Designs – Femund 250

  - 40%

 • Vega Designs – Femund 270

  Vega Designs Femund 270 er en solid packraft i XL-segmentet laget for friluftsliv, jakt og fiske. Skal du på langtur, fisketur, eller kanskje du ønsker å ta med bikkja på tur, da er dette farkosten for deg.
  Nå fra 4.899,-
  Vega Designs – Femund 270

  - 30%

  SUP Breeze 9´10"

  Breeze er et oppblåsbart SUP-brett som har en lastekapasitet på 100 kg, og vi anbefaler brettet for lett/medium lette personer opp til ca 85 kg. Dette er derfor et glimrende barne- og ungdomsbrett, men det er også kjempefint til lettere voksne.
  3.490,-
  SUP Breeze 9´10"

  SUP Beast 10´6"

  Beast et allsidig og brukervennlig allround SUP-brett til padling under alle forhold. Dette er et sportslig og veldig morsomt SUP-brett som passer til rask cruising på flatt vann eller lek i bølger og dønninger.
  5.990,-
  SUP Beast 10´6"

  NRS 12' Coil SUP Leash Black

  The NRS SUP Board Leash features a tightly coiled line that stays out of your way when you don't need it. Great for flatwater stand up paddling.
  649,-
  NRS 12' Coil SUP Leash Black
 • K-Pump 20 HP

  Compact, durable, high pressure capable - the perfect hand pump for inflatable SUP boards. The K-Pump 20 HP is a real game changer. One stage for volume, second stage for high pressure.
  Nå 1.499,-
  K-Pump 20 HP

  - 25%

  Rodrig - Fiskestangholder til packraft

  Rodrig er en genial norskutviklet fiskestangholder til packraft. Rodrig er laget i karbon og eloksert aluminium.
  Fra 749,-
  Rodrig - Fiskestangholder til packraft

  - 25%

  Vega Designs – Femund 290 - The Dog Edition

  Vega Designs Femund 290 – The Dog Edition er perfekt for deg som ønsker å ta med bikkja på tur! Supersolid og mer enn lang nok – Dette er den optimale farkost for deg som liker å bruke tid med din firbente venn.
  5.999,-
  Vega Designs – Femund 290 - The Dog Edition

  VD Packraft  - Femund Twin 350

  Vega Designs Femund Twin 350 er en praktisk og familievennlig tandem-packraft som tåler å bli brukt. Femund Twin 350 kan helt fint padles alene, men skal man ta ut hele potensialet bør man være to.
  7.999,-
  VD Packraft  - Femund Twin 350
 • SUP Coral 10`2"

  Coral er det nyeste tilskuddet til Aqua Marina «All-Around advanced series», brettet har en lastekapasitet på 105 kg, og vi anbefaler det for padlere opp til ca 85kg. Brettet veier kun 8,6 kg og tar liten plass i den nye og oppgraderte ryggsekken.
  4.990,-
  SUP Coral 10`2"

  Dobbel D-ring med feste

  Dobbel D-ring med feste til Vega Designs Packraft
  Nå 96,-
  Dobbel D-ring med feste

  - 26%

  D-ring med feste

  D-ring med feste til Vega Designs Packraft
  Nå 74,-
  D-ring med feste

  - 25%

  VD Packraft - Nordmarka 250

  Vega Designs Nordmarka 250 er en lett, solid og en svært funksjonell packraft på 250 cm. Denne allsidige båten har gode padleegenskaper, oppfører seg eksemplarisk i vannet, og den passer for alle som vil ha en meget god allrounder.
  Nå fra 4.199,-
  VD Packraft - Nordmarka 250

  - 40%

 • VD Packraft - Nordmarka 270

  Vega Designs Nordmarka 270 er en lett, solid og en svært funksjonell packraft på 270 cm. Dette er modellen for alle som vil ha en allsidig packraft med gode padleegenskaper, som har god plass og lasteevne, og som oppfører seg eksemplarisk i vannet.
  Fra 6.499,-
  VD Packraft - Nordmarka 270

  Kokopelli Nirvana Packraft Selvlensende

  Nirvana m/selvdrenering er en packraft som er utviklet og laget for elvepadlingsentusiaster!
  I stedet for spruttrekk har denne modellen med selvdrenering (Self Bailer) en dørk med dreneringshull hvor vannet tømmes ut.
  16.499,-
  Kokopelli Nirvana Packraft Selvlensende

  Ryggstøtte EVA-skum

  Ryggstøtte EVA-skum til Vega Designs Packraft
  Nå 299,-
  Ryggstøtte EVA-skum

  - 25%

  Oppbevaringsbag - Mesh - Gul

  Gul oppbevaringsbag til Vega Designs Packraft
  Nå 374,-
  Oppbevaringsbag - Mesh - Gul

  - 25%

 • VD Packraft - Nordmarka 290

  Vega Designs Nordmarka 290 er en lett, solid og en svært romslig packraft på 290 cm. Dette er modellen for alle som vil ha en stor packraft med gode padleegenskaper, som har fantastisk god plass og en enorm lasteevne.
  Fra 7.999,-
  VD Packraft - Nordmarka 290

  VD Packraft - Nordmarka 310

  Vega Designs Nordmarka 310 er en lett, solid og en svært romslig packraft på 310 cm. Dette er modellen for alle som vil ha en stor packraft med gode padleegenskaper, som har fantastisk god plass og en enorm lasteevne.
  Fra 8.499,-
  VD Packraft - Nordmarka 310

  Håndtak med feste

  Håndtak med feste til Vega Designs Packraft
  Nå 96,-
  Håndtak med feste

  - 26%

  Pumpesekk

  Pumpesekk til Vega Designs Packraft
  Nå 261,-
  Pumpesekk

  - 25%

 • VD Packraft - Nordmarka Twin 350

  Vega Designs Nordmarka Twin 350 er en praktisk og familievennlig tandem-packraft som tåler å bli brukt. Nordmarka Twin 350 kan helt fint padles alene, men skal man ta ut hele potensialet bør man være to.
  Nå 3.999,-
  VD Packraft - Nordmarka Twin 350

  - 50%

  VD Packraft - Dovre Ultra-LITE 220 - Sort/Rød

  Dette er en ultralett packraft (kun 2.160 gr.) som tar liten plass i sekken, har gode padleegenskaper og som tåler tøft bruk! En perfekt packraft for lange turer over vidda, kryssing av elver og padling på vann og innsjøer.
  3.999,-
  VD Packraft - Dovre Ultra-LITE 220 - Sort/Rød

  Aqua Marina Cascade SUP/Kajakk hybrid

  With the new CASCADE, adventures in nature will be easy but fascinating, combining kayaking and stand up paddle boarding fun into one.
  7.990,-
  Aqua Marina Cascade SUP/Kajakk hybrid

  Air plattform Island 2,5x1,5m

  Oppblåsbar "flytebrygge" av høy kvalitet. Ideell for lek på vannet, eller som en forlengelse av badeplattformen når mange skal bade samtidig. Bygd på samme teknologi som oppblåsbare padlebrett. Leveres med pumpe og bærebag.
  Tar kun 6 min å pumpe opp.
  5.490,-
  Air plattform Island 2,5x1,5m
 • Finne med feste

  Finne med base til Vega Designs Packraft.
  Nå 224,-
  Finne med feste

  - 25%

  Duk for rep. uten lim

  Duk for rep. uten lim
  Duk for rep. uten lim

  VD Packraft - Dovre Lite 220 m/spruttrekk

  For at en packraft skal vinne entusiastenes gunst, er det tre kriterier som må være på plass: Den må være lett, den må ta liten plass i sekken og den må tåle store påkjenninger. Vega Designs Dovre 220 tikker av på alle boksene.
  Fra 2.999,-
  VD Packraft - Dovre Lite 220 m/spruttrekk

  - 40%

  VD Packraft - Dovre Ultra-LITE 200 - Mørk grønn

  Dette er en ultralett packraft (kun 1.848 gr.) som tar liten plass i sekken, har gode padleegenskaper og som tåler tøft bruk! En perfekt packraft for lange turer over vidda, kryssing av elver og padling på vann og innsjøer.
  3.999,-
  VD Packraft - Dovre Ultra-LITE 200 - Mørk grønn
 • Oppblåsbar dørk til Femund og Nordmarka

  Vi anbefaler deg på det sterkeste å supplere din packraft med en oppblåsbar dørk. Fordelene med denne dørken er mange. Du sitter svært komfortabelt, du blir ikke kald i rumpe og ben, den beskytter mot hundeklør og den kan brukes som liggeunderlag.
  Fra 1.124,-
  Oppblåsbar dørk til Femund og Nordmarka

  - 25%

  Bostonventil til Vega Designs Packraft

  Bostonventil til Vega Designs Packraft
  Nå 74,-
  Bostonventil til Vega Designs Packraft

  - 25%

  VD Packraft  - Nordkapp 250

  Vega Designs Nordkapp 250 er en solid, veldig lett og god allround packraft som vi selger til ekstra lav pris. Her får du en superfin packraft i god kvalitet til en uslåelig pris! Leveres i flere ulike fargekombinasjoner.
  2.499,-
  VD Packraft  - Nordkapp 250

  - 50%

  VD Packraft - Expedition 290 - med hel oppblåsbar dørk

  Vega Designs Expedition er kongen av packrafter! Dette er en rå packraft som har «alt». Den er robust, lett, stilig og veldig praktisk og funksjonelt innredet. Expedition-serien leveres i lengdene 270, 290 og 310 cm.
  Fra 3.749,-
  VD Packraft - Expedition 290 - med hel oppblåsbar dørk

  - 50%

 • SUP Wave 8'8" u/padleåre

  Med dette brettet, kan alle enkelt surfe på bølgene! Perfekt for nybegynnere og videregkommende surfere. NB! Padleåre må kjøpes separat.
  4.490,-
  SUP Wave 8'8" u/padleåre

  D-ring med feste - Nylon

  D-ring med feste til Vega Designs Packraft - Nylon
  Nå 74,-
  D-ring med feste - Nylon

  - 25%

  VD Packraft - Ryggstøtte Oppblåsbar

  Ryggstøtte oppblåsbar til Vega Designs Packraft
  Nå 149,-
  VD Packraft - Ryggstøtte Oppblåsbar

  - 25%

  VD Packraft - Expedition 310 - med hel oppblåsbar dørk

  Vega Designs Expedition er kongen av packrafter! Dette er en rå packraft som har «alt». Den er robust, lett, stilig og veldig praktisk og funksjonelt innredet. Expedition-serien leveres i lengdene 270, 290 og 310 cm.
  3.999,-
  VD Packraft - Expedition 310 - med hel oppblåsbar dørk

  - 50%

 • VD Packraft - Yukon 275

  Vega Designs Yukon 275 er vår absolutt råeste råtass, designet for å håndtere ville elver og hvite stryk. Har du et ønske om å dra på elvesafari, ri nedover strømmen, eller kanskje ta med sykkelen på padletur? Da er Yukon førstevalget!
  Fra 3.999,-
  VD Packraft - Yukon 275

  - 50%

  Fixplus festestropper i gummi

  Fixplus er en superpraktisk festestropp i svært solid gummi som lar deg feste nesten hva som helst på en trygg og forsvarlig måte!
  Fra 21,-
  Fixplus festestropper i gummi

  - 28%

  Dekksbag - Grønn - kraftig og vanntett nylon

  Grønn dekksbag i kraftig og vanntett nylon til Vega Designs Packraft
  Nå 749,-
  Dekksbag - Grønn - kraftig og vanntett nylon

  - 25%

  VD Packraft - Rondane 250

  Rondane er en ultralett, medium-stor packraft perfekt for et aktivt friluftsliv. Ønsker du å utforske skjulte perler, undersøke øde øyer, eller rett og slett få muligheten til å fiske fra båt i utilgjengelige fjellvann.
  2.999,-
  VD Packraft - Rondane 250

  - 50%

 • VD Packraft - DEMO-modeller

  Ønsker du en rimelig packraft? Fra tid til annen legger vi ut packrafter med feil eller mangler: Det kan være alt fra produksjonsfeil og kosmetiske skavanker, til at den er demo-padlet eller reparert. Vi oppfordrer deg til å lese beskrivelsen nøye.
  3.999,-
  VD Packraft - DEMO-modeller

  VD Packraft - Blåsetube

  Blåsetube til Vega Designs Packraft.
  Nå 149,-
  VD Packraft - Blåsetube

  - 25%

  Oppblåsbar sittepute

  Oppblåsbar sittepute til Vega Designs Packraft
  Nå 449,-
  Oppblåsbar sittepute

  - 25%

  Har du spørsmål om våre packraft?

  Q&A - Vega Designs Packraft.

  Send e-post til:

  martin@westsystem.no
  Har du spørsmål om våre packraft?
 • VD Packraft - Rago 265 m/Spruttrekk

  Vega Designs Rago 265 er en lett, medium-stor packraft perfekt for et aktivt friluftsliv. Ønsker du å utforske skjulte perler, undersøke øde øyer, eller rett og slett få muligheten til å fiske fra båt i utilgjengelige fjellvann.
  Nå 4.999,-
  VD Packraft - Rago 265 m/Spruttrekk

  - 38%

  SUP Super Trip Tandem 12'2" u/padleåre

  Det er ikke mange utendørs aktiviteter som hele familien kan delta i. SUP SUPER TRIP tar familiemoro til neste nivå! Designet for 2 voksne pluss et barn, er dette familiebrettet perfekt for innsjøer, kyst og elver. NB! Padleårer bestilles separat.
  5.990,-
  SUP Super Trip Tandem 12'2" u/padleåre

  Dermatone Mini Tin, SPF 30

  Z-Cote®, er en solkrem for ekstrem beskyttelse av sensitiv hud og beskytter mot UVB og UVA stråling. Solfaktor 30.
  Nå 74,-
  Dermatone Mini Tin, SPF 30

  - 25%

  Kokopelli Animas Gear Pack (Mesh w/ Backpack Straps)

  Kokopelli Animas Gear Pack (Mesh w/ Backpack Straps)
  Nå 974,-
  Kokopelli Animas Gear Pack (Mesh w/ Backpack Straps)

  - 25%

 • Kokopelli Delta Deck Pack

  Alt du trenger til turen innen en armlengdes avstand! Med Kokopellis Delta Deck Pack, en 100% vanntett dekksbag på 6,6 liter, får du kjapp og enkel tilgang til både mobil, snacks, bilnøkler etc.
  Nå 1.117,-
  Kokopelli Delta Deck Pack

  - 25%

  Kajakk Finne - Aqua Marina

  Slide-in kajakk finne som passer alle Aqua Marina kajakker. Gir økt rettningsstabilitet.
  299,-
  Kajakk Finne - Aqua Marina

  Super Auto 12V 20 psi Elektrisk pumpe for SUP og vannsport

  12V DC elektrisk pumpe opp til 20PSI fra Aqua Marina. Pumpen har tilkobling til sigarettenner og ekstra adapter for å koble direkte til 12V batteri.
  1.099,-
  Super Auto 12V 20 psi Elektrisk pumpe for SUP og vannsport

  AM Kayak Anchor kit, for K1, K2 and BT-88866

  AM Kayak Anchor kit, for K1, K2 and BT-88866
  249,-
  AM Kayak Anchor kit, for K1, K2 and BT-88866
 • 12V Elektrisk Pumpe SUP (16PSI) Aqua Marina

  Elektrisk 12-volts-pumpe med stor kapasitet: 70 liter i minuttet opp til 16psi.
  849,-
  12V Elektrisk Pumpe SUP (16PSI) Aqua Marina

  VD Packraft - Oppblåsbart kanosete

  Oppblåsbart kanosete til Vega Designs Femmund Twin 350 og Nordmarka 350
  Nå 561,-
  VD Packraft - Oppblåsbart kanosete

  - 25%

  VD Sikkerhetssnor

  Leash / Sikkerhetssnor for SUP og surfebrett
  149,-
  VD Sikkerhetssnor

  Oppblåbart kanosete - med ryggstøtte

  Aqua Marina Canoe High-Back Seat with Inflatable Cushion for Ripple
  699,-
  Oppblåbart kanosete - med ryggstøtte
 • Kokopelli Reperasjonssett

  Kokopelli reperasjonssett til packraft.
  224,-
  Kokopelli Reperasjonssett

  - 25%

  T-18 motor spare parts parcel

  T-18 motor spare parts parcel
  199,-
  T-18 motor spare parts parcel

  AREO III 11" Foot Pump

  AREO III 11" Foot Pump
  199,-
  AREO III 11

  Upper Lid of screw walve Aqua Marina

  Upper Lid of screw walve Aqua Marina
  79,-
  Upper Lid of screw walve Aqua Marina
 • Ventil AM-logo SUP SS19 Aqua Marina

  Ventil AM-logo SUP SS19 Aqua Marina
  175,-
  Ventil AM-logo SUP SS19 Aqua Marina

  Pressure Gauge for BT-88890/91/92

  Pressure Gauge for BT-88890/91/92
  129,-
  Pressure Gauge for BT-88890/91/92

  WilderRiver Repair patch (blue-white, 13x20cm)

  WilderRiver Repair patch (blue-white, 13x20cm)
  69,-
  WilderRiver Repair patch (blue-white, 13x20cm)

  SS19 new spanner of SUP screw valve

  SS19 new spanner of SUP screw valve
  69,-
  SS19 new spanner of SUP screw valve
 • Pressure Gauge for Double Action - Liqud Air V1

  Pressure Gauge for Double Action - Liqud Air V1
  99,-
  Pressure Gauge for Double Action - Liqud Air V1

  Pump Hose - Double Action and Liquid Air V1

  Pump Hose - Double Action and Liquid Air V1
  99,-
  Pump Hose - Double Action and Liquid Air V1
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis